1,101

(1,141 replies, posted in 1985)

Dirty Harry, om antwoord op uw vraag te geven hoe ik op het industriepark van Erembodegem terecht gekomen ben: ik ben daar terecht gekomen omdat ik eerst verkeerd ingelicht was. Ik dacht eerst dat de familie Van Den Steen in 1985 al een pand had bij de gebouwen van Podevijn. Maar achteraf bleek deze info verkeerd. Maar er zijn op de dag juist voor de overval schoten gehoord op het industriepark aan de Molenstraat in Erembodegem, later zijn er ook kogegels gevonden: Remington 221. Deze kogels zijn overgemaakt aan de Cel Waals Brabant en het gerecht van Dendermonde. Ook is het zoals ik al eerder poste de ideale verlaten plek om direct van de autosnelweg ongezien naartoe te rijden en achteraan de wasserij (nu afgebroken) u te verstoppen om dan ongezien tevoorschijn te komen aan de Delhaize van Aalst.

1,102

(175 replies, posted in Wagens)

Dirty Harry, zo ingewikkeld heb ik het niet gemaakt maar ik apricieer wel dat er eindelijk iemand luistert. Ik ben gewoon op intuïtie gaan zoeken en eens logisch nagedacht. Wie de daders zijn weet ik echt niet, dat laat ik aan jullie over. Ik leg mijn visie van het industrieterrein in Erembodegem uit in het topic Aalst: vlucht of het is terug hommeles dat het hier niet hoort.

1,103

(175 replies, posted in Wagens)

noorderling, voor alle duidelijkheid heb ik begrip voor uw reacties. Met militaire bedoel ik enkel dat er militairen bij waren! In de militaire basis van Chièvres geloof ik niet, eerder in de boerderij die Calmette huurde vlakbij Chièvres. Al lijkt het mij wel overduidelijk dat er in de basis van Chièvres vanalles bekokstooft en geronseld werd. En noorderling waarom zouden ze de auto houden? Ze hebben alle sporen gewist.

1,104

(175 replies, posted in Wagens)

noorderling, we zijn al 30 jaar aan het zoeken naar de daders en we weten het nog niet. Daarom is het belangrijk dat we eens iets materieel vinden. En zoals een forumlid deze week poste was de bende het meest kwetsbaar op zijn vlucht. Als u een beetje kunt inleven in de Gladio-tactiek dan zou u moeten weten dat ze volgens een bepaald stramien werken. Bv. Delhaize Aalst, dan is Kester de ideale plaats om te schuilen en de steengroeve de ideale plaats om te dumpen.

En als u zegt dat de auto in de fik steken de beste oplossing was, dan bent u voor de zoveelste keer totaal verkeerd want de Golf GTI is nergens uitgebrand terug gevonden. noorderling, als ik u een tip mag geven: stap eens in uw auto en kom eens naar Aalst en rijdt eens naar Lester en Lessines, dan kunt u zich een idee vormen van de streek want als ik mij niet vergis kent u de streek totaal niet.

PS: ik weet dat u denkt dat het gewoon een paar straatcriminelen waren en misschien heeft u gelijk en zijn wij totaal verkeerd, alles kan in dit dossier.

1,105

(175 replies, posted in Wagens)

Een heel oude foto van de verlaten steengroeve in Lessines. Als de Golf GTI hier moest liggen dan is het volgens mij aan de trap, aangezien het een plek is waar een auto kan dumpen.

http://60gp.ovh.net/~lessines/snowgames/gallerie/Carriere_Vide3.png

Op de foto hierboven zie je achteraan de steile rif dat naar het diepste punt gaat. Als de Golf GTI daar gedumpt is, kan er geen enkele duiker aan want het is te steil en ver om geladen met duikerspak naartoe te zwemmen en dan nog te duiken, plus dat daar juist de pomp staat te draaien. Het zou heel slim en doordacht zijn om daar een auto te dumpen die niet mag gevonden worden.

1091x730

1,106

(760 replies, posted in 1985)

Als je weet dat ze de schepenzoon maar na een jaar ondervraagd hebben! Laat staan een buurtonderzoek.

Ik zou echt graag het boek eens lezen. Het lijkt mij wel boeiend. Juist spijtig dat het niet in de handel ligt. Ik koop nooit via internet.

1,108

(760 replies, posted in 1985)

Dirty Harry, wat u bewering betreft dat de Golf type 2 van de militaire basis in Chièvres naar Saintes kwam, kan misschien kloppen maar hij zou ook uit de boerderij van Calmette kunnen komen. Calmette huurde een boerderij in Chièvres.

1,109

(760 replies, posted in 1985)

Deadletterbox u heeft waarschijnlijk gelijk maar deze militaire basis stond leeg en heel afgelegen . iets verder op was een bemande basis maar deze ligt van alles uit het zicht en je mag er gerust in zijn dat niemand je ziet. Ik raad de mensen die twijfelen eens aan om de vluchtroute eens met de auto te doen zoals ik ze omschrijf van Aalst tot aan de basis . En je gaat merken dat niemand je kan zien en zeker als er iemand op de uitkijk staat .

Leo zelfs de verlaten basis is tot vandaag nog altijd Amerikaans grondgebied en geniet dezelfde rechten als een ambasade maw niemand van Belgie heeft daar ook maar enige bevoegdheid ook al staat ze leeg . 
Dus veiliger konden ze er niet zitten.

1,110

(760 replies, posted in 1985)

Raar verhaal, wel onsamenhangend.