1,121

(175 replies, posted in Wagens)

Noorderling, daar heb je 100% gelijk in. Het enige in dit dossier wat ik met zekerheid weet, is dat er niemand na 30 jaar wroeten er is in geslaagd om de bende van Nijvel te ontmaskeren dus moesten ze in de steengroeve niets vinden, is dat voor niemand een afgang.

1,122

(175 replies, posted in Wagens)

Wat was de duidelijke reden voor de graafwerken in Haacht, Pettite Hornu, Bossu, Dour? Wat was de gemotiveerde reden om een tweede keer te gaan duiken in Ronquières? Als ze gaan duiken en ze vinden niets, kan dit spoor definitief opgeborgen worden en zijn er personen - met mij op kop - die er volledig naast zitten. PS: er zijn op veel minder interessante plaatsen zoekacties geweest. De reden waarom men niets vind, is omdat ze niet op de goede plaatsen zoeken.

1,123

(175 replies, posted in Wagens)

Zo denk ik er ook over! Wordt er niets gevonden, dan is dat een plaats meer die geschrapt kan worden maar ze is te kostbaar om te laten liggen. Vandaag gehoord dat het een levensgevaarlijke pus is om in te duiken, vol obstakels en een heel groot diep gat dat waarschijnlijk voor onderstroom zorgt. Vooral waar de pomp staat te zuigen zou het totaal onmogelijk zijn om te duiken, plus dat de steengroeve tot 80 meter diep is en heel smerig water dat constant woelt van de bronnen.

Ik heb altijd gedacht dat de zaak Tinck niet klopte! Hoe is die man dan geslaagd in de leugentest?

1,125

(4 replies, posted in Bewijsstukken)

Inderdaad, waarschijnlijk uit een uitgebrande wagen aangezien er heel wat roest aanwezig is omdat de chroomlaag is verwijderd door de hitte. Ik merk ook dat er een gesmolten omhulsel aan de sleutel vast hangt. Waarschijnlijk een contactslot.

1,126

(175 replies, posted in Wagens)

Deze informatie zou 100% kloppen wat betreft de bivakmuts en en de pruik.

1,127

(175 replies, posted in Wagens)

Juiste CleverTrevor, om dezelfde redenering als u denk ik dat de kans heel klein is dat ze de auto gedemonteerd hebben. Ook al waren er automechaniekers onder de bendeleden dan nog was steeds hun gouden regel van geen bewijsmatriaal achter te laten. Dan hadden ze twee opties: hem in brand steken of hem dumpen op een plaats waar niemand ging of gaat zoeken. Dus nergens is er een Golf GTI van de overval in Aalst uitgebrand teruggevonden buiten het dwaalspoor in het Bios de la Houssieres en ondertussen zijn alle kanalen al een paar keer uitgebaggerd zonder resultaat en als je dan de rekening maakt waar er nog niet gedoken is, blijft er toevallig maar één plek over.

1,128

(175 replies, posted in Wagens)

Ben, volgens mij komt de getuigenis die je hierboven op het forum plaats uit dezelfde hoek als de mail die ik heb ontvangen van de persoon die er alles aan doet om het verhaal Lessines ongeloofwaardig te maken. Echt raar, wij mensen van het forum hebben enkel goede bedoelingen en willen dat de waarheid aan het licht komt.

Alles was te mooi opgekuist. Het zou kunnen dat het - zoals sommigen beweren op het forum - huurlingen waren. De radio van de Saab is trouwens uitgekomen. Ik kan mij echt niet voorstellen dat de bende Van Nijvel zo'n risico zou nemen om zich niet zo snel mogelijk te ontdoen van alles wat met de overval in Aalst te maken had.

Nogmaals, ieder kanaal is ondertussen al eens uitgebaggerd en nergens is de Golf Gti van de overval in Aalst boven water gekomen. Voor de rest is alles al afgezocht behalve in de verlaten steengroeve van Lessines. Lessines ligt niet ver van Chièvres en op de weg tussen Chièvres en Aalst. Lessines ligt niet ver van Kester. Lessines is dankzij de getuigenis gekend in het milieu. Toevallig is overal gezocht behalve in de verlaten steengroeve van Lessines en toevallig is er nog niets gevonden.

1,129

(175 replies, posted in Wagens)

Zoals de persoon in de getuigenis zelf aanhaalt waren het wrakken maar als daar een heel recente Golf GTI - die bovendien op dat moment wereldberoemd was - toe kwam om in de pers te duwen, zal er wel een belletje gaan rinkelen zijn zeker. De onderdelen waren inderdaad razend populair maar de meeste van de andere auto's van de bende van Nijvel zijn toch ook uitgebrand terug gevonden en niet uit elkaar gevezen voor onderdelen ook al waren dat ook recente wagens.

Voor alle duidelijkheid, ik heb de waarheid niet in pacht maar ik zat al met het spoor van de steengroeve van Lessines al op het forum voor al deze bijkomende informatie aan het licht kwam. Het versterkt alleen maar mijn vermoeden. Plus, als je vanop het kruispunt Hogenberg aan de militaire basis waar de Golf GTI voor het laatst gezien is richting de steengroeve kijkt, merk je dat het echt niet ver is (veldweg). Ik kan niet geloven dat ze zo'n risico durven nemen hebben om hun niet van deze Golf GTI te ontdoen met een emmer bloed in de koffer.

Over de overval in Aalst hebben we niks van nieuws. Alles is speculatie, wat wil zeggen dat ze met weinig waren en alles mooi hebben opgekuist om geen sporen na te laten. Er is een spreekwoord dat zegt: als je met 3 bent en je wil dat de andere 2 zwijgen, moet je ze kapot maken.

1,130

(175 replies, posted in Wagens)

Ben, een wagen waar emmers bloed aan kleeft, verkoop je niet en vooral geen Golf GTI van de overval in Aalst. Het was in die periode de meest gezochte wagen ooit! Iedere Golf GTI was toen verdacht. Ik herriner mij nog dat er stickers bestonden met "ik was het niet". Deze wagen moest gedumpt worden, wat volgens mij ook gebeurd is of hij staat ergens als chantagemiddel. En in de pres geloof ik zeker niet want dan had de schroothandelaar nu wel naar de kassa gelopen achter zijn 250.000€ want zijn aandeel was miniem.