1,161

(66 replies, posted in 1980-1989)

Dit is de getuigenis van Lucien Dislaire » YouTube

1,162

(33 replies, posted in Andere Personen)

Eenhoorn, volgens mij sla je de nagel op zijn kop! Ik denk ook in de richting van een groep die fungeerde als een soort doodseskader maar dan met een naamkaartje. Ze hebben steeds dwaalsporen aangelegd en af en toe eens een crimineel bij betrokken voor wat vuile klusjes en eenmaal het klusje gedaan dan kreeg hij toevallig een ongeluk of pleegde hij ook toevallig zelfmoord of werd hij geliquideerd (met rond hem nog wat onschuldige slachtoffers om vooral geen argwaan te wekken).

1,163

(33 replies, posted in Andere Personen)

Deadletterbox, ik ben het volledig met u eens. Ik persoonlijk denk dat alles wat er in het Bois de la Houssieres is gevonden of eender welke activiteit die daar heeft plaats gevonden maar één bedoeling had en dat was een vals spoor creëren. En iedere keer dat ze daar met grote machtsvertoning gingen zoeken, was pure tijdverspilling.

1,164

(270 replies, posted in 1985)

Mijn excuses, maar ik ben iemand van het terrein. Ik bekijk alles averechts en het aangelegde dwaalspoor. Van het industriepark in Erembodegem ben ik bijna zeker, van Kester ben ik 100% zeker! Wat de steengroeve in Lessines betreft, ben ik niet zeker maar het zou heel goed kunnen! PS: de atoomschuilkelder in Brain l'Alleud is al vele jaren bekend bij de Cel Waals Brabant!

1,165

(270 replies, posted in 1985)

Het verhaal komt van een oudere buurtbewoner van de steengroeve, naar het schijnt zouden er oude oorlogswapens op de bodem liggen. Maar dat het verhaal van Snowgames ineens afsprong omdat ze het water gingen leegpompen roept in Lessines heel wat vragen en speculaties op. Wat ik nog altijd raar vond is dat het mischien speculatief is, maar er is nog geen enkele moeite gedaan om daar te gaan zoeken. Ik persoonlijk hecht geloof aan dit verhaal maar enkel en alleen omdat ik dit spoor al een tijdje volg.

1,166

(270 replies, posted in 1985)

De CWB is gaan duiken in de steengroeve maar in de verkeerde? In het dorp Lessines denken ze ook dat de steengroeve geheimen heeft op de bodem!

Merovinger, ik deel gewoon de info die er rond gaat in het dorp Lessines. Sommige mensen doen moeite om het terrein af te zoeken en sommige mensen zoeken van achter hun computer (wat ik ook apprecieer) maar de gouden tip is nog niet gevonden en volgens mij vind je die niet vanachter de computer. Ps: is helemaal niet slecht bedoeld.

1,167

(270 replies, posted in 1985)

Mijn bron is bekend bij de forumbeheerder. Er is iets van terug te vinden op de website lessines.cafe, maar heel kort. Er zou naar de duiker gezocht zijn met een pijlbootje maar niet met duikers wegens onderstroom en gevaarlijke valkuilen. In Lessines zelf gaat de ronde dat het project Snowgames niet door gaat omdat de steengroeve moet leeggepompt worden en de bodem gevaarlijke geheimen heeft zoals bv. dat de Golf gti van de Bende van Nijvel op de bodem ligt. Het is onmogelijk om daar te duiken of wat dan ook te doen want je word direct verjaagd.

1,168

(270 replies, posted in 1985)

Heel kort na de overval in Aalst en de vondst van de bivakmuts in het riviertje De Mark, is er een amateur-duiker gaan duiken in de verlaten steengroeve van Lessines. Deze duiker beweerde dat er oorlogswapens op de bodem lagen. Toen deze duiker heel kort nadien terug ging duiken, is deze duiker vermist.

1,169

(65 replies, posted in Organisaties)

Juist Raf, ik baseerde mij ook op deze info. Dan is het misschien eens de moeite om eens uit te pluizen wie er actief was bij VMO in de buurt van Aalst.

Dit is een filmpje uit de loden jaren. Er zijn een paar prominente extreem-rechtste figuren aanwezig, misschien staan er paar bekende tussen buiten Annemans en De Winter » YouTube

1,170

(65 replies, posted in Organisaties)

Ik stel de vraag omdat juist aan het oude militaire domein in Kester het graf ligt van VMO-leider Staf De Clerq en er daar af en toe een herdenking is waar alles wat extreem-rechts is op af komt. Volgens mij moeten er zeker mensen uit Aalst bij betrokken zijn en aangezien WNP extreem-rechts is, zou het niet ondenkbaar zijn dat er een connectie is met extreem-rechtse mensen uit Aalst.