1,391

(218 replies, posted in Getuigen)

Dat is waar dim. Als er ergens een nieuwsbericht verschijnt over de Bende van Nijvel dan mag je op alle websites die het nieuws brengen tot op de letter na identiek het zelfde artikel verwachten! En meestal voorgekauwde artikels. Massaconsumptie.

1,392

(165 replies, posted in Getuigen)

David Van De Steen inspireert heel veel mensen om door te gaan met de zoektocht naar deze bende ! Wij vinden het erg dat zoiets kan in belgie maar wat moet het niet zijn voor David Van De Steen en zijn familie zij waarden rechtstreeks betrokken bij dit totaal zinloze slachtpartij van onschuldige mensen . Het is heel goed dat David zoveel moeite doet om dit thema in de aandacht te houden !! Ik begrijp ook dat David soms moet overgefustreerd zijn dat dit in ons land kon gebeuren . En vooral dat ze nog vrij rondlopen .

1,393

(218 replies, posted in Getuigen)

Spijtig dat Joel L. zijn getuigenis op RTBF niet wordt uitgezonden en ik vraag mij echt af waarom de Vlaamse zenders of media niet meer moeite doen om het Bende-verhaal levendig te houden.

1,394

(32 replies, posted in Wagens)

Een Taunus bestelwagen? Bedoelen ze Ford Transit?

1,395

(218 replies, posted in Getuigen)

Ik vraag mij af waarom Joel L. 25 jaar lang zijn verhaal in de diepvries heeft gestopt? Maar voor alle duidelijkheid hecht ik wel geloof aan het verhaal van Joel L. Spijtig dat Joel L. niet meer tot in detail gaat.

1,396

(8 replies, posted in Westland New Post)

Is er weet dat er een verkenning is gemaakt van Aalst?

1,397

(760 replies, posted in 1985)

Club happy le few, ik heb ook een paar figuren waar ik mijn twijfels over heb. Waarom denkt u aan Podevijn?

1,398

(760 replies, posted in 1985)

De steengroeve waar er nu gedoken wordt daar is de bodem al 1000 keer afgespeurd door de duikers die komen oefenen. Club le happy few, waarom ligt de sleutel volgens u in Aalst zelf?

1,399

(760 replies, posted in 1985)

Gisteren nog eens alles opnieuw gedaan. Van Aalst tot het laatste punt waar ze gezien zijn in Kester, kruispunt Hogenberg. De Golf is tot daar heel veel gezien geweest en daar ineens stopt het. Hij is nooit meer gezien! Aangezien het geen spoken zijn en mensen niet in het niets kunnen verdwijnen en vooral geen Golf gti. Dat de auto geperst is bij een schroothandelaar daar geloof ik niet in want dan had je bv. de schroothandelaar - aangezien de gruwelijke laffe feiten - die met der tijd wel al zou gepraat hebben (voor de gouden tip). Je hebt ook heel weinig schroothandelaren in de directe omgeving met een autopers: een in Okegem, twee in Brussel, een in Gent, een in Dour maar dat lijkt mij heel onwaarschijnlijk.

In brand is de Golf ook niet gestoken want dan had zeker iemand hem gevonden. Ofwel is hij in een water gedumpt? Het kanaal Brussel-Charleroi is afgevaren met een peilboot en alle wrakken zijn er uitgehaald in 1999 (geen Golf gti). De Dender is ook al meermaals afgevaren met een peilboot en alle wrakken zijn er uitgehaald in 2009. Het kanaal Ath-Blaton is in 2010 volledig uitgebaggerd (geen Golf gti). Het kanaal Nimmy-Peronnes is vorig jaar uitgebaggerd (geen Golf gti). De Schelde kan niet wat het is al slip aan de oever en bij eb zou je hem zien staan. In het midden van de Schelde met een boot hem dumpen op de plas van Doel of de plas van Bernisart lijkt mij heel onwaarschijnlijk. De rivier de Sam in Ronquières kan ook niet aangezien hij tot soms boven zijn waterpeil dichtgeslipt is. De Samber is in 1999 ook volledig uitgebaggerd (geen Golf gti) en de Maas hebben ze in 2012 eens een paar weken bijna droog gezet want je kon ze over wandelen. Er liepen er daar wel 200 mensen met een metaaldetector.

Wat blijft er over: de oude arm van het kanaal Brussel-Charleroi in Ittre dat 2,5 meter diep is en voor een stukje grenst aan het Bois de la Houssières. Of de steengroeve van Rebeq maar daar staat geen water in. De steengroeve van Écaussinnes lijkt mij heel onwaarschijnlijk omdat je daar maar op een plek een auto kan dumpen en het is daar juist niet diep. Het meest waarschijnlijke is de de verlaten steengroeve van Lessin (niet die waar iedereen gaat duiken) maar de verlaten steengroeve met het modderige water die 54 meter diep is en waar je zelfs nu nog gemakkelijk met de wagen aankunt (juist met 2 man een rotsblok opzijschuiven. Aangezien Madani Bouhouche een diepzeeduiker was dan weet hij dat er in de andere steengroeven gedoken werd en niet in de verlaten steengroeve van Lessines, want het water is te modderachtig van de bron die steentjes en modder spuwt.

1,400

(10 replies, posted in 1980-1989)

De tv-reportage over Haemers, waarbij Denise Tyack zegt dat Patrick haar nu een ruzie trakteerde op Cristal champagne omdat hij dat de beste vindt.