1,531

(169 replies, posted in Getuigen)

In die periode was het herfst nog winter de bladeren zijn van de bomen, het is koud en drassig in de bossen. Ik denk dat dit gewoon het zoveelste dwaalspoor is. Wie gaat er nu in een bos aan auto's sleutelen in de regen en kou. Het is vroeg donker en heb je hebt licht nodig in die periode. Als de bladeren van de bomen zijn zou er zeker iemand iets opgemerkt hebben!

Plus een het is een drassige bos. Geen bandensporen of resten van een vuurtje, er is gewoon nooit iets gevonden in een van die bossen. Dan heb je daar in de buurt het oude circuit van Nijvel met tal van gebouwen die leeg stonden of bv. de immens grote parking aan het hellend vlak van Ronquières waar je u achteraan op de parking ook kon verstoppen.

1,532

(169 replies, posted in Getuigen)

Wat ik ook niet begrijp is als de Golf 's avonds in het Bois de la Houssiere is gezien met een lichaam op de grond nadat ze eerst hadden mensen beschoten en vermoord dat ze dan ze niet op de getuigen hebben geschoten in het Bois de la Houssere? De getuigen zijn ook maar na 18 jaar met hun verhaal op de proppen gekomen, dus vind ik het een raar verhaal.

In het Bois de la Houssiere is er trouwens nooit iets gevonden en het bos is meermaals uitgekamd met speurhonden en metaaldectoren en er is nooit iets gevonden. Geen enkele wandelaar, boswachter of fietser, stroper of motocrosser dat daar ooit iets verdacht heeft gezien. Hoe kan dat dan hun comfortzone zijn. Je hebt daar geen onderdak, geen ruimte om te oefenen of om auto om te bouwen. Het klopt gewoon niet!

1,533

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Wat ik niet versta onder druk uit oefenen op het onderzoek is: wie wil er nu moordenaars van kinderen beschermen, wie wil er nu iemand beschermen dat kinderen heeft doen opgroeien zonder ouders? Ik zou echt eens willen weten moest er druk zijn van hogerhand wie deze personen zijn! Als er een of andere zieke geest een dreigbrief stuurt naar een prominent persoon, hoe goed die zieke geest zijn best ook doet om geen sporen na te laten, mag je er zeker van zijn dat ze binnen de kortste keren die zieke geest bij de lurven vatten.

We zijn 2014 in een welvarend land waar we alle middelen hebben om een onderzoek goed en correct op te lossen en in dit dossier waar 28 mensen op verschillende plaatsen zijn vermoord vinden ze zogezegd geen enkel bewijs tegen niemand. Begrijpe wie begrijpen kan maar hier hebben ze vesten, hoeden, auto's, kogels, voetafdrukken, getuigen, ... en men vindt zogezegd geen enkel spoor of verdachte in deze massamoord. Laat mij niet lachen.

1,534

(760 replies, posted in 1985)

Het bomalarm in de sporthal van Halle vond plaats om 19u15 uit de telefooncel van de sporthal zelf wat er op kan wijzen dat een handlanger of handlangster van de Bende de politie zo naar de sporthal heeft gelokt omdat de Bende minder kans had een patrouille tegen te komen. Het telefoontje van uit de publieke telefooncel van de sporthal zelf te laten uitvoeren is heel slim en berekend en toevallig gebeurde dat nog op plaatsen waar de bende toesloeg.

Zou het telefoontje naar Radio Mi Amigo ook niet uit die telefooncel zijn gekomen? En het feit dat de getuigen pas na 18 jaar komen melden zijn dat de Golf in met het lichaam op de grond pas 4 uur later zijn gezien in Bois de la Houssiere wil zeggen dat ze ergens gestaan hebben met een probleem want anders rijden ze toch direct naar hun schuilplek en ontdoen ze zich van alles dat hen kan in verband brengen met de overval. Als ze uur later pas gesignaleerd in het Bois de la Houssiere wil dat zeggen dat ze een probleem hadden en ergens hun probleem hebben proberen op te lossen.

Ik heb alle mogelijke vluchtroutes al meermaals afgedweild en nergens zijn er plekken waar ze hun kunnen verstopt hebben in een veldweg met een Golf GTI. Aangezien de vriendin van de Staerke volgens club le happy.

1,535

(760 replies, posted in 1985)

Stof tot nadenken voor de speurders

1,536

(760 replies, posted in 1985)

Heeft er iemand info over dat bomalarm op 9 november in Halle? Uit welke publieke telefooncel dat telefoontje was? Als die telefooncel op de route tussen Halle en Ninove ligt dan zou het heel goed kunnen dat het door de Bende is gepleegd om de politie naar het centrum te lokken en  was het risico kleiner om door het grondgebied van Halle te rijden. En of daar een geluidsopname van bestaat? Ik heb zo een sterk vermoeden, het zijn enkel deuren die toevallen.

1,537

(760 replies, posted in 1985)

Welke publieke tel, weet u dat? En is daar een geluidsopname van? Het zou best door de bende kunnen gebeurd zijn (indien bomalarm fake was) om zo geen politiepatrouille tegen te komen op het grondgebied van Halle.

1,538

(760 replies, posted in 1985)

Het kan zijn, maar ik denk eerder Denderleeuw, Okegem Pamel en dan steenweg oversteken en zo via binnenweg langs Neigembos en zo de Steenweg naar Halle op want daar zijn ze even achtervolgd door de getuige van op tv. Dan Kester, Heikruis, Rebecque, Virginale en zo naar Bois de la Houssiere. De weg via Ninove, Halle en Lennik komen allemaal samen in Halle en in '85 moest je voor richting Nijvel te rijden door het centrum en aangezien er waar een bomalarm was lijkt mij dat onwaarschijnlijk?

Weet er iemand of dat bomalarm in Halle echt was? En van waar de melding binnenkwam, mischien was dat een afleidingsmanoeuvre van de bende om zo vrije doorgang te hebben in Halle? Moest het bomalarm via tel gebeurd zijn en bv. uit een telefooncel tussen Ninove en Halle dan zou dat best kunnen. En in welke taal de melding is gebeurd en is daar een geluidsopname van? Want telefoongesprekken op het nummer 101 werden altijd opgenomen.

1,539

(760 replies, posted in 1985)

Dan moeten ze wel via Kester, Heikruis, Rebecque, Virginale en zo naar Bois de la Houssiere (als ze daar effectief naartoe zijn gereden).

1,540

(760 replies, posted in 1985)

Via baantje Denderhoutem is onmogelijk, in de jaren 85 waren de wegen daar in het veld nog onverhard! En al die wegjes zaten geblokkeerd tussen de steenweg Aalst-Ninove en de N45 tussen Aalst en Ninove. Ze moeten gewoon via Pamel gereden hebben langs achter Neigem bos of misschien via Lennik naar Halle maar dan kom je in het centrum van Halle uit en je hebt ook maar een baan waar je niet op weg kunt indien de politie de boel afsluit. Het moet via Pamel geweest zijn aangezien er daar de meeste vluchtwegen zijn.