11

(298 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk dat iedereen waarvan er iets zogezegd gevonden is erin geluisd is. DS, B, GJ, enz. Ik zou als ze nog leeft de prostituee dat Bultot zijn portefeuille geript heeft nog eens op de rooster leggen. Voor te vragen wie haar opdrachtgever was want tenslotte is een deel van de inhoud van de portefeuille terug gevonden in de vuurhaard.

12

(17 replies, posted in Getuigen)

Een man van rond de 50 die zal dan waarschijnlijk ook al zijn lepel gelegd hebben. Er gaan er niet veel meer van overschieten die kunnen praten. Is er een robotfoto van deze persoon?

13

(137 replies, posted in Plaatsen)

Dus Bultot zijn portefeuille wordt iets voordien gestolen door een prostituee uit de Jonathan en iets nadien wordt er een vuurtje gemaakt. Toevallig in het Bois de la Houssière en toevallig de inhoud uit de gestolen portefeuille van Bultot. En toevallig is de naam van Bultot niet verbrand en de personen die dat opgebrand vuurtje ontdekken doen de moeite om dat te melden en direct wordt de link gelegd.

Als je iets wil verbranden dat niemand mag zien of weten dan doe je thuis in een vat of in je stoof. Dit was de bedoeling van alle aandacht af te leiden naar Bois de la Houssière.

14

(137 replies, posted in Plaatsen)

Dat is juist de grote fout dat velen maken. Ze hebben bewust een dwaalspoor aangelegd. Ze willen dat iedereen in de val trapt. Ik denk echt dat heel het Bois de la Houssieres een grote cinema is. We moeten juist het tegenovergestelde doen dan wat ze ons doen willen geloven. Wat ik wel denk is dat er Bende van Nijvel-kopstuk een bepaalde band met dat bos uit zijn jeugd heeft waarom anders uitgerekend dit bos en niet de grote parking aan het hellend vlak.

15

(137 replies, posted in Plaatsen)

Spectator of life ik ga er hier een paar doen steigeren maar ik denk wat we over het hoofd zien Kester en Lessines is. Spijtig voor sommigen maar ze hebben u al tientallen jaren bij jullie pietje door u steeds te focussen op Bois De La Houssiere.

Dat is helemaal geen comfortzone dat dient juist om alles af te leiden van hun echte comfortzone.

16

(137 replies, posted in Plaatsen)

Wie heeft het hier over die put? Het feit is dat ze met ontelbaar veel mensen in dit bos lopen zoeken hebben waaronder ikzelf. Ik ben zelfs een bankkaart gevonden van Francine Lyuickx. Een vrouw die een pandjeshuis had in het Brusselse heb ik mij laten vertellen. Ik heb deze bankkaart aan de CWB gegeven.

Maar we zijn geen halve stap verder geraakt door dat bos. Dat is gewoon een dwaalspoor dat bewust aangelegd is om iedereen te misleiden van de echte schuilplaats. M.a.w. cinema.

Nog zoiets ongeloofwaardig wat het vuurtje betreft. Het vuurtje was midden op de weg. Het vuurtje was overgoten met benzine en toevallig juist niet op de naam. Het vuurtje is gemaakt boven op de berg. Wat wil zeggen dat het moest ontdekt worden. Als je op dit dwaalspoor blijft zoeken ga je nooit iets vinden en dat was ook hun bedoeling

» Forum

17

(137 replies, posted in Plaatsen)

Toevallig is de naam niet mee opgebrand. Toevallig ziet er iemand dat vuurtje. Toevallig speurt hij gans dat vuurtje af. En toevallig ziet hij de naam en kan direct een link leggen met de Bende van Nijvel. En bij wonder komen de ordediensten ook nog af.

Dus willen ze ons doen geloven dat de Bende van Nijvel daar in goed verstopte kampen woonden en ze waren dan ook nog zo dom om hun uitgebrande wagens daar achter te laten want dan moesten ze niet te ver naar hun kamp lopen. Als je het mij vraagt is dat Bois de la Houssière een grote cinema. De Bende van Nijvel waren geen kabauters of trollen uit het bos. Dat waren slimme sluwe georganiseerde mensen die daar hun dwaalspoor kwamen leggen.

En ik begrijp niet waarom Eddy Vos steeds van het bos als comfortzone bleef spreken en dat ze zogezegd buurtbewoners zouden zijn van het bos. Als je 8 mensen afschiet dan ga je toch niet uw grootste bewijs in uw achtertuin achterlaten en het is dan nog niet de juiste Golf. Ik begrijp heel goed waarom de daders nog vrij rondlopen.

Nogmaals het Bois de la Houssière is een grote misleidende cinema.

18

(137 replies, posted in Plaatsen)

Wat de zwaaikom betreft, zijn de zaken daar gedumpt om het onderzoek naar Charleroi te kunnen halen. Achteraf is gebleken dat de zakken er maar juist inlagen wat wil zeggen dat de getuigenissen niet kloppen. De Golf is niet die van Aalst dus wie van waar komt deze Golf? In ieder geval niet van onder een boom.

Dus er maakt bij regenweer iemand een klein vuurtje. Toevallig brand alles op en juist toevallig branden de namen niet op. Dus iemand ontdekt dat klein vuurtje belt de hulpdiensten voor een klein opgebrand vuurtje en die leggen een link met de Bende van Nijvel.

Het zit daar vol stropers, wandelaars, boswachters, natuurbehoud enz. en niemand zag iets laat staan sporen van auto's in het bos. Het bos is volgens mij een dwaalspoor. En Eddy Vos bleef maar telkens op dat bos hameren.

19

(137 replies, posted in Plaatsen)

Het Bois Des La Houssière was volgens mij een dwaalspoor. En heeft het Bois De La Houssière niets te bieden. Precies ze zitten daar onder een boom aan auto's te werken of te vergaderen. Het bos diende enkel om niet op de echte plek te gaan zoeken

20

(536 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Spectator of life wrote:

Practice what you preach kenza. Nog niet zolang geleden verklaarde je hier de identiteit van de man met SPAS-12 te kennen.

Ik weet niet zeker of ik de naam ken maar via andere forumleden circuleert er een naam. Namen noemen is gevaarlijk. Maar wat ik zelf ontdek, gooi ik in de groep en lees ik de uiteenlopende meningen en ga ik de discussie aan.