121

(273 replies, posted in Speurders)

Ik zeg ... Ik vermoed hmm dat Eddy nog geen leugens tegen mij verteld heeft. Deze man weet verdomd goed wat wel en niet te zeggen over de zaken. Spijtig dat ze allemaal nog in dienst zijn anders hadden we al andere verhalen gehoord. Door de omerta wil niemand praten die op het dossier zat. Zegt genoeg van waar de wind komt, niet?

122

(18 replies, posted in Organisaties)

Dat denk ik ook? Baugniet komt voor in de dossiers maar ik weet hier verder niet het fijne van. Koop het boek dat op 15 juni uitkomt en alles zal duidelijker worden hoe de dingen in zijn werk gingen.

123

(147 replies, posted in Afpersing)

Wisten jullie dat Aalst dreigbrieven ontvangen heeft !
Cassiers zijn hiervan al jaren getuigen maar durven niet praten .
Na de brief kregen ze allen een snelcursus wat te doen in geval van een overval .
Een Cassiers nam me hiervan in vertrouwen , zoals je kon zien in de reportage van andere tijden zijn die mensen dat daar werken nog altijd bang van hun werkgever en is er in de jaren weinig of niet nog over gepraat

124

(18 replies, posted in Organisaties)

Bevriende bankdirecteur van de Generale liet ons in december 1985 toch iets anders zien. Zo zie je dat info op forum niet altijd kan voor juist aangevinkt worden. Deze documenten zijn jaren '90 overgemaakt aan de Cel Waals Brabant zonder verdere reactie behalve stilzwijgen en bedreigingen aan grootvaders adres.

125

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Inderdaad, al deze dingen spelen mee? Eerste golf aanvallen roze balletten, WNP. De laatste, Aalst, rijkswacht, Haemers, De Staerke. Deze was gelinkt in het geld en gokmilieu. Het ligt ginder op tafel bij CBW, misschien zijn ze er eindelijk aan begonnen. CBW zakt deze week terug naar Aalst af voor getuigenissen.

126

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Mannen luister. Als ik soms kwaad overkom of niet eens ben met een van jullie is dit uit onmacht, vermoeidheid. Het is Disnyland in de bende de dag van vandaag! Ik weet niet hoe uit te leggen maar het stopt niet, elke dag weer nieuwe onozelheid, het is zoals filmpjes van UFO's! Nooit duidelijk en concreet beeld van iets. Geloof mij, van Aalst weten wij veel, maar als ze ginder alles naast hun neerleggen dan is het terug back to 80s. Zo is het. En nu ga ik zwijgen voor wat rust te vinden.

127

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Zeno, karikatuur! J. en B. van Delhaize zaten hier midden in verwikkeld. Verkoop van aandelen naar Amerika 3 weken na Aalst traceerbaar, zwart op wit op papier. Ze hebben het nooit willen onderzoeken ondanks het voor hun neus lag. Ik stop er hier mee! Nog maar eens! Misschien binnen enkele jaren zullen jullie deze zot nog gelijk moeten geven. Ik dacht dat jullie vooruit wouden met echte info en niet uit boekjes! Niet dus.

128

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Freddy Troch / piste Haemers, ze waren er bijna. Toen pleegde Haemers zelfmoord. Haemers familie! Koeriers van groot zwart geld stromen, VDB, grootte rekening Generale bank, investering in drugs, wapens en diamant was de beste belegging. Dit alles onder dekking van Beaurir. Transporten vanuit Oostende met wekelijks cocaïne vanuit Amerika ... Gewone overvallerkes mijn oor, en ik weet dit niet vanuit de boekskes. Ik ken iedereen die op het dossier werkte, mij maak je niks meer wijs. Ik ken het spel van binnen naar buiten. Nutteloos die discussie hier, welles nietes.

129

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Bende van 15 man vind jij veel? Je moest eens weten! Ik ga het er bij laten want ik merk op dat je er totaal niks van weet. Normaal reageer ik zo niet maar het begint mijn voeten uit te hangen.

130

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Wablief, ik zou nu maar zwijgen. Hij stond voor mij en gaf me een aandenken voor de rest van mijn leven! Hoe kun je dit beweren! Was jij aanwezig? Zal beter niet meer reageren ... slecht voor mijn tikker. Jullie denken echt dat ik nen onnozelen kloot ben zeker!