131

(165 replies, posted in Getuigen)

Heel het gedoe rond mijn grootvader is door Stijn en mezelf mooi in beeld gebracht zoals het was. Natuurlijk verkorte versie, je kan geen 20 jaar in 2 uur krijgen natuurlijk. Maar het geeft er wel een mooi beeld van.

132

(165 replies, posted in Getuigen)

Ik zou eerder zeggen een flagrante leugen van de speurders. Als je even opzoekt zie je dat Haemers enkele dagen ervoor een postauto overvalde en niet op cel zat. Toen vielen de puzzelstukjes, ook van de postzakken die ik zag tijdens de overval.

133

(133 replies, posted in Hypotheses)

Thanks Ben dat is het .

134

(165 replies, posted in Getuigen)

Inderdaad, dat was Ruth.

135

(133 replies, posted in Hypotheses)

Trojan, jouw denkwijze is naargelang ikzelf kan inschatten zeer juist. Ik kom ook steeds terug op deze pistes. Spijtig geen enkele met bewijs. Er komt een boek uit in Aalst op 15 juni over deze feiten. Gastspreker die avond Herman Vernaillen, moet ik nog meer zeggen. Ik zou zeggen kopen die handel. Titel "Van Aalst naar Nijvel" of zoiets.

136

(210 replies, posted in Westland New Post)

Maar nee ... Dauphin zit gewoon in Brussel in een centrum voor begeleid wonen, adres is al gevonden.

137

(165 replies, posted in Getuigen)

Neen, dit zit te ver weg, silhouet vrouwelijke vorm, stap, beweging.

Nostra, blijkbaar is de versie in het dossier, Dauphin; Elnikoff. Er is al veel verondersteld, enkel dossier is rechtsgeldig.

138

(165 replies, posted in Getuigen)

Dit is allemaal laat jaren '90 onderzocht, niet onmiddellijk. Zo rap waren ze niet. Hiervoor lagen alle dossiers op de zolder van de paardenstallen te Brussel.

139

(165 replies, posted in Getuigen)

Eerst door de joggers, ze vertelden over een kreupele en herkende Dauphin zonder dat ze wisten dat hij kreupel was op de foto’s. Elkinoff werd ook herkend door de joggers alsook zijn auto. Later op de parking nog eens door getuigen, waar zijn al deze getuigenissen? Mondjesmaat hoor je deze in Aalst passeren door de jaren heen met nog zoveel andere.

140

(165 replies, posted in Getuigen)

In een heel ver verleden was ik er van overtuigd dat in Aalst een van de Bendeleden een vrouw was. Ik werd eventjes voor zot verklaard en begon dan ook aan mijn herrinnering te twijfelen, het was voor mij de derde in rij die binnenkwam. Ik durf dit totaal niet hard maken maar ergens zit dat silhouet in mijn geheugen.

Aalst was een hele combinatie, vele getuigenissen en verdachten, ieder met zijn waarheid en herinnering. Ergens zit deze gedachte in het dossier, het stamt van juist na de feiten. Nu zoveel jaar later vraag ik me af of ik fantaseerde of er toch waarheid in zat? 1 Haemers, 2 De Staerke, 3 de vrouw 4 een kleine dikke met bakkebaarden, directeur herkent Libert. Dan was er nog de parking waar Dauphin en Elnikoff herkend werden, alsook werden ze gezien als verkenners van de Parkdreef. Elnikoff bezat een Taunus ingeschreven op naam van zijn vrouw of ex-vrouw.