141

(39 replies, posted in Speurders)

Dat valt niet meer na te gaan natuurlijk en zal een open vraag blijven. Natuurlijk de hele nummerplaat-affaire die ik hier niet ga vertellen, te complex! Was wel een rechtstreekse link naar de Rijkswacht, hier hebben we genoeg in meegemaakt! Ik had twee Rijkswachters als nonkel in die tijden, deze mensen wisten niks van wat er allemaal gebeurde en waren steeds zeer correct in omgang! Je kan nooit spreken van alle Rijkswachters zijn corrupt of alle speurders zijn slecht! Het is juist van de goeie dat ik zoveel info kreeg en die vandaag het nog niet kunnen vatten hoe het allemaal zo ver is kunnen komen.

142

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Men heeft gaan duiken in Lessines, dit alles is gefilmd door de RTBF voor hun toekomstige reportage. Er is die dag bijna een duiker verdronken toen zijn luchtslang blokkeerde. Men was danig van de kaart toen dit gebeurde dat ze alles stop gezet hebben. Dit was geen manipulatie maar pure pech.

De bende oefende in Lessines en was betrapt door een getuige die nu elk jaar mee naar de herdenking komt en al meerdere malen is ondervraagd over zijn bekentenis. De Mercedes was de wagen die daar geparkeerd stond, nummerplaat heeft hij toen genoteerd. Er zijn zeker aanwijzingen naar daar, zelfs kogelhulzen zijn teruggevonden zoveel jaar nadien. Dit is de stand van zaken nu over Lessines.

143

(80 replies, posted in Organisaties)

Velen wisten het niet en nog altijd niet! Het doodsekader bestond zeker, kan zelf naam geven van generaal die het orkestreerde, de lijn daaronder wist van niks.

144

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Bonskoffsky was enige bij Diane die zijn verklaring enkel in het Frans wou geven. Hij was een echte Dendermondenaar?

145

(344 replies, posted in Hypotheses)

Ik bedoel wat ik ik weet over de feiten op de parking is van horen zeggen. Ik zal nooit iemand aanvallen! Ik vind het al heel mooi en moedig dat zoveel mensen nog steeds zich inzetten om ons te helpen.

146

(344 replies, posted in Hypotheses)

Zoals je hem zelf noemt deelde P de parking met mijn vader. Wij huurden een stukje omdat vrachtwagens daar alleen konden parkeren alsook onze eigen auto's. De parking bevatte ook een 30-tal autoboxen. Ik heb me zelf door de jaren afgevraagd of mijn vader niet toevallig figuren van op de parking herkende bij de overval. Mendesken zoals ze hem noemden, kwam daar regelmatig. Van de rest is het alleen van horen zeggen. Maar de toevalligheden zijn telkens zo toevallig.

147

(382 replies, posted in Getuigen)

Ik denk dat Murcielago wat rust gevonden heeft. Ik gun het hem van harte. Als getuigen van feiten was en is het een verloren zaak. Soms kan afstand nemen helpen.

148

(132 replies, posted in Bende Farcy)

Schoonzus van Farcy heeft zelfde achternaam als Jacques Le Clercq. CEA Delhaize ... Familie? Kan toeval zijn, of niet. In sommige artikels staat (naam schoonzus): Le Clerque Jacqueline, in andere: Leclerque Jacqueline.

149

(344 replies, posted in Hypotheses)

Dag Raf, ik ga hier niet verder over doordrammen ik heb andere dingen te doen. De enige die daar ook die avond toen kwam was een van de zussen Palsterman. Er staat trouwens een foto van die avond op mijn Facebook, alleen op de parking! PS: ben geen leugenaar é vriend.

150

(344 replies, posted in Hypotheses)

Je hebt gelijk, ik heb het opgezocht, het was 9 november 2016. Nader verklaard!