11

(34 replies, posted in Nieuws)

Hoe zou het komen dat het Vaticaan dossiers heeft over ons verhaal! Ik kan het niet bewijzen maar … het ganse dossier van ons draait rond pedofilie. Waarom: omdat dit een ongelooflijk makkelijke valstrik was. Eens je bepaalde mannen in de tang had was het veel makkelijker zaken doen. Natuurlijk lieten de afgepersten zich soms ook niet doen en was er al eens een afrekening. Velen speurders en rechters zagen de foto’s en filmpjes, met hier en daar al eens iemand uit eigen stal! Het was een gesloten wereld waar iedereen elkaar kende maar zweeg voor bestwil. En jullie zeggen het zelf, het Vaticaan is machtig. Er zijn daar dossier van over gans Europa. Kerk en adel stonden zeer dicht bij elkaar.

12

(1,141 replies, posted in 1985)

In Aalst waren er geen scherpschutters dat weekend? De weken na de overval wel, een ervan was begot Bonkoffsky. Bij een incident met gewapende persoon in de Delhaize vroeg hij toestemming deze neer te schieten. Werd geweigerd! Bij interceptie van deze persoon bleek het om Herman Vernaillen te gaan met dochter die zich uit protectie gewapend had om boodschappen te doen. Hij was in burgerkleding.

13

(24 replies, posted in Bibliografie)

Gabrielle wist te veel van het netwerk. Zoals er nog vele andere waren die vermoord werden. Spontaan deden enkel slachtoffers hun verhaal tegen mij. Onafhankelijk van elkaar spraken ze allemaal bijna dezelfde ervaringen uit. In het begin kon ik de verhalen niet plaatsen of geloven, dit kon niet waar zijn! Ik lachte met sektes of Satanisme en rituelen! Het netwerk was zeer slim in elkaar gestoken, men werd op proef gesteld, doorlicht en onderzocht voor je maar een glimp zag van het pedo theater.

Eens je erin zat kon je niet meer terug en was je hun slachtoffer. Dit was niet alleen in België, het strekte zich ver uit. Vele kinderen verdwenen na opleiding … zoals vuilnis of werden verkocht voor orgaanhandel. Eigenlijk als je dit voor het eerst hoort denk je dat de verteller gek is. Net daarom en de illegale zaakjes die deze loges uitvoerden zal het bende dossier nooit uitkomen. Men roert niet in eigen stront!

14

(17 replies, posted in Getuigen)

Er is inderdaad een auto de Docusberg naar beneden gereden in paniek. Het koppel met kinderen ging op de vlucht langs het bospad en probeerde zo te vluchten in de tuinen die in het bos aansloten. Ze lieten de auto beneden achter.

Het is onmogelijk om met een auto van Docusberg naar het rusthuis te rijden, de paden zijn niet toegankelijk en te smal. De Mercedes aan het rusthuis was wel degelijk een vluchtauto van de tweede groep huurlingen. De mythe moest blijven bestaan dat de Bende uit drie man en een Golfje bestond, de Mercedes stond om 19.20 eerst nog op de parking voor de ingang achter.

Waarschijnlijk liet hij daar de andere uit en reed dan naar plaats van afspraak. De chauffeur was rond de vijftig snor kort haar mager en grijs. Dit is de waarheid door eerste lijn getuigen, aan mij zelf verteld.

15

(79 replies, posted in Andere Personen)

Is er iemand die kan bevestigen dat dit de broer van De La Serna is? Ik weet niet of jullie het beseffen maar deze foto doet mij van de stoel vallen. Maar zoals vaak in dit dossier zijn er dikwijls misverstanden en naamsverwisselingen, eerst zekerheid of dit degelijk de broer van is. Uiterlijk lijken ze niks op elkaar.

16

(110 replies, posted in Andere Personen)

Ook nooit uitgeklaard is de Peugeot die rechtover de parking in Aalst stond. Na enkel dagen verwittigde de buurt de politie. Men vond in de wagen enkele bussen benzine en een agenda waar de naam Toumaniantz in geschreven werd. De auto bleek gestolen in Brussel.

Niemand werkte hier nog op door, ook de cel niet die 3 jaar geleden door ons hiervan werd ingelicht. Wij hadden de pv’s opgevraagd van die tijd alsook het geheugen van enkel politiemannen die bij deze ontdekking ter plaatse waren. Toumaniantz bleek een goede vriend te zijn van Jacques Le Clercq. In contact gekomen via Ann Lavenne. Dit vertelde ons Etienne Delhuvenne.

17

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Nog voor de media er weet van had was men al enkele maanden bezig met Bonskoffsky. Dit op onze aanwijzingen en een vriend van hem die toch wel veel over deze man wist. Ook ten tijde dat Bonno wekelijks in het Noord vertoefde bij de hoertje, drank, sigaretten, alles was gratis zelf voor de genodigden. Connectie aandeelhouders Delhaize.

De parkwachter van Aalst was een van zijn goede vrienden, er was wel wat voorbereiding gebeurd in en rond het park. Zijn tijdslijn van de overvallen en zijn genomen vakantiedagen in de tijd gaven een beeld. Ook de verwonding aan zijn been voor Aalst.

Ik had een lang gesprek met destijds de hoofdspeurder van het onderzoek toen men het nieuws uitbracht. 90% dat hij erbij was garandeerde hij mij. Kort daarop was de man depressief en keerde nooit meer terug. Bonkoffsky werd opgevouwen en mooi weggezet als randgeval en fantast, zoals zoveel oud-rijkswachters waar men resoluut de onschuld wil staande houden.

Familie, vrienden, collega’s zelfs de speurders wezen hem aan als gerecruteerd lid voor enkele opdrachten. Het mag niet zijn. Zelfs over Moussa geen woord waarvan er toch een en ander op hun bureau ligt. We kunnen vertellen en doen het heeft geen zin meer, de zaak is verloren.

18

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

De media heeft van ‘Den Bonno‘ een reus gemaakt wat hij nooit was! Eerder een domme kracht die hem liet gebruiken voor zijn imago hoog te houden. Maar hij was wel degelijk betrokken in bepaalde zaken, en dit is aangetoond.

19

(52 replies, posted in Wagens)

Cobra had inderdaad een hoop info.

20

(18 replies, posted in Bewijsstukken)

De foto is gemaakt van op de oprit van onze buurman. Je ziet dat de foto getrokken is van op het muurtje dat ongeveer 50 cm hoog was. Dit is exact de plaats waar de rijkswachters op de berm stonden en ook waar de Taunus Haemers kwam afzetten. Of straffer, enkel huizen ernaast zou … volgens de vriendin van een lid van de bende Haemers zijzelf daar gewoond hebben. De leden van de bende zaten geregeld bij haar op het appartement.

Het is ook de plaats exact waar mijn buurman zijn Renault werd gestolen en is teruggevonden met een lijk in de koffer. Ook werd er 15 m verder een Audi 100 gestolen uit de garageboxen onder ons appartement. Deze diefstal was ook gepleegd door een lid van de bende Haemers ... natuurlijk is dit allemaal toeval en nooit tegoed uitgezocht