21

(17 replies, posted in Bende Farcy)

Ook van Raymond Lippens vind ik geen foto. De vraag die reeds jaren door mijn hoofd spookt is of deze persoon de vervalser was van mijn getuigenis onder het toeziende oog van de uitbater van het café KGB op het Rooseveltplein in Vilvoorde (Dubois of C.A).

De man die belde, als zou ik na de aanslag in Aalst de Golf achtervolgd hebben tot aan “Het Houten Hand” kan ik beschrijven als volgt; slank postuur - donkere ogen- 1,75 m groot - bruin haar gekamd in een zijstreep - sprak perfect Nederlands met een Brussels accent - licht getaande huid. Hij was destijds (1997) +/- 55 jaar oud. Hij werd op de parking opgewacht door een onopvallende blonde dame niet al te groot van gestalte. Hij verplaatste zich met een grijze auto vermoedelijk van Japanse of Koreaanse makelij. In de auto droeg hij een geklede hoed. Iemand op het forum die deze Lippens kan beschrijven?

22

(134 replies, posted in Andere Personen)

Na verhuis en zovele jaren later heb ik het doodsprentje jammer genoeg niet meer in bezit.

23

(134 replies, posted in Andere Personen)

Mijn echtgenote heeft de begrafenis bijgewoond en kreeg een doodsprentje mee. Ik hield ondertussen onze zaak open.

24

(70 replies, posted in Andere Personen)

Laat ons Misverstanden vermijden. Ali heeft per toeval dezelfde familienaam “Arrasse”. De Arrasse die ik bedoel had als voornaam Claude. In het Vilvoordse is het een publiek geheim dat deze Arrasse betrokken was bij de Bende van Nijvel. Hij was destijds uitbater van de “Top Ten”. En van daaruit komt het spoor naar racketeering van Delhaize duidelijk op de voorgrond.

25

(70 replies, posted in Andere Personen)

Dat is het mysterie. De levenswandel en het overlijden in de gevangenis van Arrasse is identiek aan het levensverhaal en het overlijden van Claude Dubois in de gevangenis. Ik heb een sterk vermoeden dat het hier om één en dezelfde persoon gaat. Feit is wel dat bij de begrafenis op het doodsprentje de naam Arrasse gedrukt stond.

26

(70 replies, posted in Andere Personen)

Toeval is altijd mogelijk, maar een persoon van wie ik zeker weet dat hij rechtstreeks of op zijn minst onrechtstreeks betrokken was bij de Bende van Nijvel noemde ook Arrasse. Hij was geen Marokkaan maar wel een zuiders type. Werden namen en personen bewust of per ongeluk door elkaar gehaald? De persoon waarover ik het heb zal het niet kunnen bevestigen of ontkennen. Hij stierf in de gevangenis in duistere omstandigheden.

27

(419 replies, posted in Plaatsen)

“Broodjeaapverhaal” vind ik een ongelukkige woordkeuze! Zeker gericht aan een slachtoffer dat naarstig op zoek is naar de waarheid. Maar terug on topic. De ex-vrouw van Luc Poilvache vertelde mij persoonlijk dat haar ex-man een verdachte was in het onderzoek naar de Bende van Nijvel. Zoals ik elders op het forum schreef hechtte ik er weinig geloof aan. Luc Poilvache was wel veroordeeld in een moordzaak maar het bendeverhaal leek mij toch van een andere dimensie. Toen HIPA onlangs op het forum de naam Poilvache vernoemde zou het plaatje best wel kunnen kloppen

28

(419 replies, posted in Plaatsen)

Ja HIPA, meer dan waarschijnlijk kwam de getuigenis van Lucien te dicht bij de waarheid, Zoals het zovelen die getuigden overkwam werd ook hij gecatalogeerd als fantast/gek/leugenaar.... Ik heb het zelf mogen ervaren. Heb je, met al de info in uw bezit over de manipulaties van het onderzoek, er nooit over nagedacht om een schadeclaim in te dienen tegen de Belgische staat? Mocht het er ooit van komen heb ik alleszins een leuk PV om uw dossier te onderbouwen.

29

(10 replies, posted in Andere Personen)

Op de foto in de assisenzaal is de 1e man op de foto in licht gebogen houding, Luc Poilvache. Ik ben 100% zeker daar ik hem persoonlijk heb gekend. De volgorde van de namen onder de foto zijn door elkaar gehaald.

30

(4 replies, posted in Andere Personen)

Ben, dit is de foto van een andere mededader; vermoedelijk  Dumoulin. De naam van de vierde dader ontgaat mij.