21

(118 replies, posted in Bende Farcy)

Er zijn er nog steeds die hun topcarrière te danken hebben door de andere kant op te kijken. Net als in de politiek. Degene die bepaalde dingen binnen hun partij in vraag durven te stellen, worden bij de eerste gelegenheid op kant gezet. De waarheid zou nog steeds veel heilige huisjes kunnen kwetsen. Onderschat de macht van bepaalde geloofsgroepen niet.

Als de Pinon-tapes en misbruik met minderjarigen wel degelijk op foto en video staan, kan je er van op aan dat sommigen nog steeds zwijggeld betalen. Of het zou moeten zijn dat Bende een opdracht was om de afpersingen te stoppen door eenmaal een groot bedrag te betalen. Maar wat als iemand toch nog een kopie heeft liggen?

22

(536 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Een goed journalist zou beter zijn huiswerk moeten maken, en hem confronteren met zijn tegenstrijdige uitspraken.

23

(37 replies, posted in Slachtoffers)

Het bezoek van Fam. Djuroski aan Delhaize lijkt me toevallig. Alhoewel er vermoedens waren dat ze sinds september werden afgeluisterd? Hij beweert dat hij achteraf schutter heeft gezien op rijkswachtbureau te Aalst toen hij verklaring moest afleggen!

Als dit klopt, kan het geen De Staerke zijn geweest zijn... Het antiek- en brocantemilieu ... dan toch wel weer De Staerke en Farcy. Dekmantel voor smokkel.

24

(37 replies, posted in Slachtoffers)

Palsterman en Djuroski waren dus per toeval tijdens overval aanwezig. Ze hadden geen vaste routine om wekelijks op dat tijdstip in dat bepaalde warenhuis te gaan winkelen. Ze waren op verkeerde plaats op verkeerde moment.

25

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Stel dat Dekaise er ook tot over zijn oren in zat... Misschien was de waarheid vertellen en echte daders aanduiden wel geen optie. Ik wil best geloven dat de Slimans ingehuurd zijn voor Bende-werk. Maar "1" bende met een vaste oude, reus en killer is een fabeltje van de sensatiepers.

26

(37 replies, posted in Slachtoffers)

De reportage van Bruzz met Hilde Geens?

27

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Hij wordt altijd voorgesteld als een halve heilige. Is dat wel zo? In de wapenwereld zitten volgens mij geen softies.

28

(19 replies, posted in Journalisten)

Tja, Johnny B. Goode, één van de vele toevalligheden in dit dossier zeker. Of hadden ze bij Mi Amigo 'slechte vrienden' smile

29

(19 replies, posted in Journalisten)

Nieuwe reportage van Bruzz, met hoofdzakelijk Hilde Geens aan het woord: De Jaren Tachtig (1) - Brussel was het epicentrum voor zwaar banditisme

Link » www.bruzz.be

30

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Daniel Dekaise is denk ik ook geen heilige. Denk niet dat het toeval was dat ze daar kwamen. Ik vind het wel vreemd, al die personen die zogezegd extreem-rechts zijn, maar allemaal bi / homo, half Arabisch, verslaafd, of ze hebben (noord-)afrikaanse vrouwen. In die tijdsgeest toch niet echt ideaal in die wereld.