31

(18 replies, posted in Plaatsen)

Interessant, alhoewel het in die regio ook om een reguliere maffia-afrekening kan gaan.

32

(784 replies, posted in 1982)

Overijse ligt ook nog steeds in Vlaanderen hoor, ook al is er misschien verfransing.

Dat is het net, 2 overvallen op korte tijd, maar wel in verschillende taalgebieden van dit land, maar toen wel nog in dezelfde provincie, Brabant was nog niet opgesplitst.

33

(31 replies, posted in Westland New Post)

Haat = Haine.
Hain = rivier.

Net zoals vele lokale gazetjes verwijzen naar de lokale waterloop....

34

(369 replies, posted in Andere Personen)

Wat heeft T. Senterre met Sliman te maken? Naamverwisseling?

35

(298 replies, posted in Andere Personen)

Bultot was daar niet slim genoeg voor mijns inziens (fils à papa, jobke dankzij politiek), en ook nogal opzichtig en irritant.

Daarmee dat ze hem er bij gelapt hebben.

36

(298 replies, posted in Andere Personen)

Velen hebben Bultot wel zeker als gevangenisdirecteur gehad.

37

(298 replies, posted in Andere Personen)

Ik heb ook gehoord van tehuis in Wauthier-Braine.

Heeft dat dan nooit bestaan?

38

(110 replies, posted in Andere Personen)

Goed gevonden, Spectator! Of het is de waarheid, of hij weet meer van deze 'nepsporen' in de richting van Bultot (Bende De Staerke - of Bende Farcy - Popolino zou nl. ook Castris goed kennen?). Het zou kunnen dat een dader wraak op Bultot wilde nemen, omwille van dingen die gebeurt waren ten tijde van diens verblijf in tehuis of gevangenis. Of dat bepaalde 'detectivebureaus' daarvan op de hoogte waren.

Wat zou er in Wauthier-Braine zoal gebeurt geweest zijn? Er was ook ooit een facebook-post van Moussa, dat ze tijdens hun verblijf in jeugdinstellingen proefkonijnen waren voor allerlei bedenkelijke medicijnen etc. Waar of niet, wie zal het zeggen! Er waren ook geruchten dat de minderjarigen (uit dossier Pinon) op feestjes uit instellingen kwamen?

39

(268 replies, posted in 1980-1989)

Dus waarschijnlijk 'verslaafde' punkers, als ze moesten bedelen?

40

(784 replies, posted in 1982)

Bedankt Bossi, om dit met ons te delen.

Dat is inderdaad dichter bij de zwaaikom dan dat je zou vermoeden. Is dit niet de buurt waar ze onlangs nog grote kuis gedaan hebben, en enkele wagens opgevist? In het bos van Houssière was één van de al dan niet opzettelijke achtergelaten bewijzen vermoedelijk ... toch iets met met vermelding van Wauthier-Braine.

De achtergelaten snippers leken toch een hint naar Bultot. Bultot zou nog in een verbeteringsgesticht te Wauthier-Braine gewerkt hebben. Is dit correct? In zo'n doodgewoon dorp? Er was ook sprake dat Toumaniantz daar onder Bultot gezeten heeft maar dat zou volgens mij niet kloppen afgaande op leeftijd van beiden?

Als niemand wil luisteren, naar de pers dan maar?