1

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

Mincky wrote:

Misschien deed die Yvette wel mee aan de roze balletten? Ze was toch immers animeermeisje?
Misschien dat enkele hooggeplaatste mensen daarin, haar wel gebruikt hebben tegen Philippe De staercke??


Zo schoon om naar te kijken was die nu ook weer niet.

2

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

Lack of a better name wrote:

Ik vraag me wel steeds af waar ze het vandaan halen. De dochter heeft nooit op een internaat geweest en altijd regio Halle naar school gegaan. Over andere zaken zoals het vervoer van Philippe De Staerke spreek ik mij niet uit.

Bedoel je Sandra Mertens? Vond het ook raar toen ik dat las over dat internaat. Moeder en dochter zijn onafscheidelijk. Dochter baat nu een snack uit in galerie champagne in Tubize en die moeder is daar alomtegenwoordig. Misschien kon het destijds niet anders toen ze werkte als hoer.

Lack of a better name wrote:

Ik blijk hier toch een beetje in de knoei te zitten met mijzelf omdat ik enkele zaken niet 100% goed kan plaatsen.

Vanwaar komt de informatie dat de toenmalige vriendin in Scherpenheuvel werkte en dat haar dochter op internaat of op school in Aalst zat? Uit mijn informatie kloppen een aantal zaken mbt de toenmalige vriendin en haar dochter, maar bovenstaande heb ik tot noch toe niet kunnen verifiëren.

Daarnaast ben ik nog een beetje in de war mbt wanneer Philippe De Staerke gaan winkelen was in Delhaize Aalst. Was dit de dag ervoor of de dag zelf?

Yvette verklaarde zelf dingen waar ze later op terugkwam. Geen wonder dat je in de war bent. En ik las eerder dat je ze kent en twijfelt of ze liegt. Over Scherpenheuvel vertelde ze ook zelf  zonder schaamte en in detail.

pyrénéen wrote:

Hallo, mag ik u vragen wat uw bronnen zijn? Dank u.

Vraag het mij ook af!

3

(2 replies, posted in Bende De Staerke)

Hard labeur voor kroongetuige Yvette Van Hemelrijck. 

In haar geval gebruik ik graag de tweede definitie van kroongetuige :

  1. de voornaamste getuige in een zaak; of

  2. een getuige die zelf een verdachte is, maar die bereid is om in ruil voor een beloning een verklaring tegen één of meer andere verdachten af te leggen.

Ze kreeg niet voor niets bescherming van de BOB na haar verklaringen destijds.  Ze probeerde daar nog mee te imponeren in een poging zichzelf schoon te praten, lang nadat de BOB werd opgedoekt. 

Andere pogingen van die aard : Google vergeefs omver mailen om zoekresultaten te manipuleren en haar vooral te vergeten wegens niet echt compatibel met de grote sier van de laatste jaren ...

Dots to connect !

4

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

Niet alleen op café in Lembeek. Volgens haar Facebook-vriendjes kloeg ze recent nog over 't feit dat alle centjes op zijn na de werken aan zwembad en huis ... Niet slecht hé voor iemand die amper gewerkt heeft, tenzij in het zwart.

Heeft er iemand de link naar het Franstalige forum?  Ik kan het niet meteen vinden en het fenomeen Y. boeit me wel.

5

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

Werd het bos in Pepingen ooit uitvoerig onderzocht? Zowel Yvette als haar dochter wonen na Dilbeek en Lembeek ineens terug samen in een huis met zwembad in Pepingen. Toeval?

6

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

De toenmalige vriendin van Philippe de Staerke woont intussen in Pepingen naar het schijnt. Ze zou er een mooi huis gekocht hebben met zwembad.

7

(943 replies, posted in Bende De Staerke)

dim, ik stuur het artikel graag door per mail. Je geeft maar een seintje. Groetjes

8

(279 replies, posted in Getuigen)

Renne wrote:

Ik denk dat de Bende van De Staerke niet echt zo geslepen was om zo'n overval te plegen.

Als geslepen staat voor: slim, diplomatiek, geraffineerd, straf, subtiel en bedachtzaam moet ik je gelijk geven. Maar als geslepen staat voor: plat, arglistig, duivels, kwaadaardig, vals, doorkneed, volleerd en gemeen dan onderschat ik ze niet.

Hestur: welk geweten? wink

9

(279 replies, posted in Getuigen)

Ronald Janssen, ging op zondagochtend, een dag na een dubbele moord, toch ook gewoon naar het lokale café.