1

(75 replies, posted in Bewijsstukken)

Alainke wrote:

Zolang die nummerplaat overeenkomt met de nummerplaat van een zelfde voertuig en die nummerplaat niet gezocht wordt is het niet ondenkbaar dat je zo wel een controle kan misleiden.

Ook niet onbelangrijk wanneer de begeleider in een politievoertuig uit verveling een beetje tokkelt op het klavier om te weten te komen wie er voor hen rijdt.

2

(75 replies, posted in Robotfoto's)

  1. Ik heb zowel de foto van Michel Libert als deze van Martial Lekeu bekeken. Het is overduidelijk dat Boemerang zich vergist heeft.

  2. U stelt dat Martial Lekeu in Bastogne woonde op 1 april 1984. Maar waar woonde hij ten tijde van de overval op de Delhaize van Beersel, meer bepaald op 7 oktober 1983. (*)

(*) Aangezien Martial Lekeu op 7 oktober 1983 dienst deed in de brigade van Tenneville en Vaux-sur-Sûre kan verondersteld worden dat hij daar ook in de omgeving woonde. De volgende vragen blijven dus onbeantwoord;

  • Waarom was Martial Lekeu tijdens of rond het tijdstip van de overval op 7 oktober 1983 aanwezig in de Delhaize van Beersel.

  • Welke handelingen stelde Martial Lekeu om als mogelijke medeplichtige re worden beschouwd?

3

(75 replies, posted in Robotfoto's)

Dat is nu net de reden waarom moet onderzocht worden; Welke handelingen stelde Martial Lekeu om als mogelijke medeplichtige te worden beschouwd?

4

(75 replies, posted in Robotfoto's)

Etienne1420 wrote:

Ik vraag me af wat deze persoon deed om als medeplichtige te worden beschouwd.

G9 kan met een aan waarheid grenzende waarschijnlijkheid beschouwd worden als Martial Lekeu. Zoals Etienne1420 zich al afvroeg; Welke handelingen stelde Martial Lekeu om als mogelijke medeplichtige re worden beschouwd?

5

(75 replies, posted in Robotfoto's)

Goed. Een composietfoto dan.

6

(1,141 replies, posted in 1985)

Too late.

7

(75 replies, posted in Robotfoto's)

Vraag is. Waarom werd de foto van Martial Lekeu gespiegeld alvorens op het internet te zetten?

8

(147 replies, posted in Andere Personen)

fenix wrote:

Goed argument. Maar naar mijn weten mocht Troch het onderzoek naar extreem rechts niet voeren omdat Charleroi dit claimde.

War Martial Lekeu dan geen extreem-rechts element?

9

(147 replies, posted in Andere Personen)

Ik merk dat U kolonel Sack niet erg genegen bent. Deze misschien dan:

Verhoor Troch, 24-4-1997, 87.

(...) Troch drukte het zo uit:

Neen, ik relativeer niets. Lekeu schept verwarring. Er is de Groep G. Dat is volgens mij een kort verschijnsel geweest dat niet van de grond is geraakt omdat men onmiddellijk heeft ingegrepen (...)

Bron: Bendecommissie II

10

(147 replies, posted in Andere Personen)

Geeft U er al de brui aan?