1

(75 replies, posted in Robotfoto's)

Etienne1420 wrote:

De naam van Martial Leukeu werd genoemd in 2 van de dossiers, Temse en Nivelles. Terwijl de robotfoto G9 van een persoon is tijdens Beersel.

En dus een reden te meer om eens na te gaan of de getuigenissen bij de BOB Halle wel onderzocht werden of althans toch voldoende grondig. Zoals U weet, mijn beste Etienne1420 is het onderzoek nog altijd lopende en kunnen alle vaststellingen m.b.t. Robotfoto G9 nog altijd bijdragen tot het laten berechten van één of meerdere verdachten. Begrijpt U?

2

(107 replies, posted in Hypotheses)

Xenophon wrote:

In Aalst werd De Staerke opgemerkt in de Delhaize, vóór de aanslag. Die had daar niets te zoeken maar was ook niet zo’n ezel dat hij daar net tevoren zou gaan rondhangen met zijn bekende kop. Hoe komt hij er terecht?

Dat werd ondertussen op deskundige wijze weerlegd door fenix die stelt dat Yvette dit jaar verklaarde dat zij helemaal niet in Aalst geweest waren maar dat de speurders haar gedwongen hebben dit te zeggen en haar bedreigden haar dochter te plaatsen. Zie Zie deze Post

3

(79 replies, posted in Andere Personen)

Lorenzo wrote:

Zitten er flikken op het forum?

Naast de fantasten en de complotdenkers op het Bendeforum ook heel wat oud-speurders, oud-rijkswachters en oud-magistraten, zegt Van De Steen.

Bron » Nieuws

4

(941 replies, posted in Bende De Staerke)

Misschien daarmee dat Philippe De Staerke op 13 maart 2002 door de kamer van inbeschuldigingstelling van Bergen definitief buiten vervolging werd gesteld.

5

(941 replies, posted in Bende De Staerke)

Dan moet er iemand ter plaatse gaan om het aan Yvette te gaan vragen. Liefst geen farizeeër.

6

(941 replies, posted in Bende De Staerke)

Xenophon wrote:

Ervaren ondervragers zouden haar - zelfs toen - nooit op die manier onder druk gezet hebben want zo construeer je een fuik en dat is gewoon amateuristisch.

Dus, ze liegt?

7

(941 replies, posted in Bende De Staerke)

Xenophon wrote:

Zijn ex veranderde van verhaal daarover maar had naar verluidt dreigtelefoontjes gekregen van 'onbekenden'.

Bedoelt u nu dat Yvette Van Hemelrijck liegt als zij zegt dat zij helemaal niet in Aalst geweest waren maar dat de speurders haar gedwongen. Hebben dit te zeggen en haar bedreigden haar dochter te plaatsen.

8

(200 replies, posted in Bibliografie)

Xenophon wrote:

Om die reden vind ik ook dat er bv. veel te weinig wordt gezegd over de mogelijke rol van De Staerke, toch een solide verdachte.

Hey Xenophon, Philippe De Staerke is helemaal geen solide verdachte (meer). Meer uitleg zie Topic Aalst Proloog - Post 1072 en Topic Philippe De Staerke - Post 834

Groetjes, Het kippesoepje

9

(941 replies, posted in Bende De Staerke)

Ik zie de link niet met Philippe De Staerke.

10

(1,141 replies, posted in 1985)

Het is best mogelijk dat Philippe De Staerke dat niet meer weet. Misschien wou hij het ook gewoon niet zeggen. Misschien heeft hij zelfs spreekverbod gekregen m.b.t. dat onderwerp. Het is ook niet belangrijk wat Philippe De Staerke hierover vertelt. Belangrijk is wat de speurders hierover hebben vastgesteld en wat wat er hierover in een PV werd opgenomen.

Mijn persoonlijke mening is trouwens dat Philippe De Staerke niet juiste profiel heeft om dergelijke misdaden te plegen. Overvallen: Ja. Onschuldige mensen vermoorden: Nee. Philippe De Staerke wordt dus hoogstwaarschijnlijk niet meer als een verdachte aanzien en dat zal dan hoogstwaarschijnlijk in de toekomst ook zo blijven.