1

(89 replies, posted in Algemeen)

Xenophon wrote:

Michael Jackson in tempore non suspecto met Thriller.

Michael Jackson | Billie Jean » Youtube

Toontje lager | Stiekem gedanst » Youtube

2

(412 replies, posted in Plaatsen)

Zo moeilijk was dat nu ook weer niet, hé. Maar denken de andere forumleden nu echt dat ik dat PV in mijn bezit zou hebben mocht de onderzoekscel er ook maar een half moment aan denken dat die loods iets te maken zou kunnen hebben met de Bende van Nijvel.

3

(412 replies, posted in Plaatsen)

Op 28 april 2014 om 15h34 en dus welgeteld 3 jaar en 1 dag nadat Lucien Desmet zijn verklaring had afgelegd bij onderzoeksrechter Martine Michel heeft Lucien Desmet klacht ingediend tegen diezelfde onderzoeksrechter Martine Michel. Ik weet dat heel zeker want het PV ligt hier voor mij, welk PV ik trouwens op legale wijze in mijn bezit is gekomen.

4

(147 replies, posted in Andere Personen)

Opgemerkt werd wel dat Troch op 25 september 1989 - merkwaardig genoeg - alsnog aandrong op het indienen van een verzoek om uitlevering bij de Verenigde Staten.

Bon: Bendecommissie II

5

(94 replies, posted in 1990-1999)

Wie bedenkt dit? Een politieman meenemen uit een politiekantoor waarvan je van buitenaf enkel de poort kan zien? Hoe kan je erop vertrouwen dat enkel die politieman aanwezig zal zijn?

Bron: De Morgen | 3 Augustus 2023

6

(75 replies, posted in Robotfoto's)

Ik ken iemand - wiens naam ik niet wens te vernoemen - die eenzelfde komplilatie zoals reeds gepost (zie » Forum) per aangetekend schrijven heeft overgemaakt aan Charleroi.