1

(7 replies, posted in Hypotheses)

Hier wordt het interessant want P2 kan in verband gebracht worden met de Strategie van de Spanning via het Heyzeldrama. Er is iemand - een dame - die het programma Koppen in een uitzending op 28 mei tussen 2000 en 2005 te pakken krijgt en die luistert naar de naam Muscemi of iemand met een andere familienaam die dezelfde is als een zeer hooggeplaatst lid van P2.

De Rijkswacht identificeert overigens (aan de zijlijn) een lid van Westland New Post (aan de hand van camerabeelden) die een schot afvuurt met een pistool of revolver (niet op de plaats waar Liverpool-supporters chargeren op blok Z). Was dat het startschot voor de aanval? Wat is het resultaat? Chaos en anarchie, net zoals bij de Bende, en bij de CCC.

29 Mei 1985 is bovendien na de eerste golf van De Bende 1, na de de CCC-golf, en voor de 2e Bende-golf. Er zijn bovendien ook getuigenissen (van Engelse voetbalkenners) dat er tussen de Liverpool-supporters leden zaten van National Front. Volgens mijn informatie bestond De Bende (van nijvel) uit een 20-tal personen en waren ze op een bepaald ogenblik bijna allemaal gearresteerd.