1

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hier kan je de uitzending van telefacts bekijken » Forum

2

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Was er niet ergens een getuigenis van die dj dat hij dat plaatje niet vond en dan maar iets anders heeft gespeeld? Weet er trouwens iemand wie er in die reportage de reus was? Die met zijn bivakmuts leek mij groter dan die met die pruik! In de Franse reportage is de man met de pruik zelfs de 'oude'. De man die enkel schoot als er iemand in de weg stond. Gebrek aan figuranten wellicht.

Wat nog zo ongelooflijk lijkt is de getuigenis van die oudere man die naast de bende op de autostrade reed. Hoe kan die in godsnaam dat gezicht zo gedetailleerd beschrijven? Test het uit, bij nacht op de autostrade, herken je met moeite het merk van de wagen, laat staan de chauffeur. Eddy Vos kan gerust zijn, hij kan tot zijn pensioen op spoken blijven jagen.

3

(372 replies, posted in Getuigen)

Misschien wel, maar ze zouden toch tenminste is naar zijn verhaal kunnen luisteren. Biggus, dat was ook het eerste wat ik dacht na het lezen van dat boek, ga en ondervraag hem. Die verhalen hier over Aalstenaars die naar de Delhaize werden gelokt... Denk eens 2 minuten na. Hoe moeilijk is het voor een bende om iedereen ter plaatse te krijgen? Als dat dan bij wonder lukt hoe moeilijk is het voor de bende zelf om al die personen nog eens uit die massa te halen op die paar minuten dat ze ter plaatse was.

4

(562 replies, posted in Hypotheses)

Ik versta niet goed waarom mensen altijd aan een complot denken. Alsof er echt een organisatie zou bestaan die zich moet bezighouden met het treiteren van mensen 25 jaar na de feiten??! In Overijse kon je nog zeggen dat een belangrijk persoon vermoord werd wat niet kan gezegd worden van Aalst. En zeggen dat overspelige vrouwen de Bende kon inhuren om hun echtgenoot af te knallen lijkt mij nog verder gezocht.

Zelfs Palsterman, werkloos, was volgens mij op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. Het valt trouwens op dat enkel mensen uit Aalst zo zwaar tillen aan de namen van de slachtoffers. Ik beklaag trouwens Eddy Vos als hij met verhalen zoals die van Murcielago in zijn onderzoek te maken krijgt.

PS: En over Kapllan, eerste klas autodief  maar geen moordenaar.

5

(101 replies, posted in Zaak Dutroux)

» www.scribd.com

6

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

patrickhaemers, die zaten in den bak!

7

(97 replies, posted in Bibliografie)

Te laat. sad Ben, je zou een email moeten sturen naar de leden als er eens iets op tv komt.

8

(116 replies, posted in Bibliografie)

Ik vond het al vreemd dat iedereen dat hier zo'n geweldig boek vond! Het boek is vreselijk moeilijk leesbaar, oa door al die namen. Niet enkel zijn getuigen spreken mekaar voortdurend tegen, ook Bouten spreekt in sommige hoofdstukken zichzelf tegen. Het enige dat Bouten met dit boek heeft bereikt is dat de mensen, die het al zouden gelezen hebben, met nog meer vragen zitten dan ervoor.

9

(208 replies, posted in 1985)

Renne: waarom Aalst? Waarom Overijse? Ze spreken altijd van de moordenaars van Waals-Brabant maar de meeste doden vielen in Vlaanderen. Misschien hebben ze in Aalst toegeslagen om het onderzoek in 1985 nog wat te bemoeilijken. Braine werd onderzocht door Nijvel, Overijse door Leuven en Aalst door Dendermonde. In Aalst zijn er ook geen afrekeningen geweest, gewoon wat willekeurige mensen.

10

(116 replies, posted in Bibliografie)

Dit misschien? Voor de rest vind ik op dat fonds niet veel terug » www.fondspascaldecroos.org