21

(25 replies, posted in Plaatsen)

club_le-happy-few, het bos van Pepingen bestaat niet. Ik woon in Halle op 5 kilometer van Pepingen en geloof mij, daar is geen bos. Bedoel je het bos van Houssiere? Dat ligt tussen Halle en Mons. Bijna alle gangsters in de jaren '80 waren afkomstig uit de provincie Brabant of Brussel. Dus het was grondgebied van bijna iedere gangster toen.

Renne wrote:

Het is best dat je na een week eens belt dan sturen ze die sneller op, want het kan 3weken duren en ik heb na een goede week gebeld om te vragen of de overschrijvingen wel betaald waren en  de documenten toegekomen waren en dan zeg je dat het dringend is en zetten ze u van boven op de lijst. Het is 1 dvd met de 2 delen op (dat je niet denkt dat je maar 1 deel toegestuurd krijgt). Laat weten wat je ervan denkt op het forum!

Renne, bedankt! Ik heb gebeld en ze zouden de dvd normaal gezien volgende week opsturen.

Sleeparchive, ik zal de reportage wel online zetten al was het maar om de VRT terug te kloten. 100 euro voor 50 minuten tv, ik ben er nog niet goed van. wink

Bedankt Ben! Ik heb vandaag 2 x 49 euro moeten betalen aan VRT beeldarchief om de reportage op dvd te kunnen krijgen. Veel geld maar ik wou die echt nog is terugzien (wat een gedacht om die reportage in 2 delen uit te zenden, nu moest ik 2 keer betalen). Enfin, ik zal ze normaal volgende week in mijn bezit hebben en wil ze dan gerust wel met jullie delen. Indien interesse (via ftp).

Ben, is er nog een mogelijkheid dat je die reportage van de VRT online zet? Ik volg het forum al meerdere maanden maar pas vandaag geregistreerd. Proficiat voor al je werk!