11

(88 replies, posted in Algemeen)

Matias Bazar | Ti Sento >> YouTube

12

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Jaja, het is al goed. Robert Beijer zit terug in Thailand. Zijt ge nu content? En omdat wij niet van plan zijn om onze tijd te blijven verprutsen gaan wij een break inlassen tot wanneer er zich een significant feit voordoet met betrekking tot het onderzoek. Ciao.

13

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wel, Django. Uw analyse zou wel eens kort tegen de waarheid kunnen aanleunen. Heel kort zelfs.

14

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Er zullen wel personen zijn die weten waar den Bob uithangt maar niet diegenen die dat pretenderen.

15

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Sirikit kitiyakara heeft ondertussen de gezegende leeftijd van 91 jaar bereikt. In 2012 kreeg zij een zware beroerte en sedertdien is haar gezondheid zeer wankel. Afhankelijk van haar gezondheidstoestand verblijft zij dan ook ofwel in het Chulalongkorn Memorial Hospital te Bangkok ofwel in de koninklijke villa Chitralada eveneens gelegen in Bangkok. Robert Beijer zelf verbleef in Pattaya. Zij kunnen dus geen buren geweest zijn.
Voorts wil ik nog vermelden dat Sirikit Kitiyakara in haar jonge(re) tijd niet alleen geroemd werd om haar natuurlijke schoonheid maar dat zij tevens een zeer onderwezen persoon was. Zo heeft zij ondermeer pianolessen gevolgd aan de muziekacademie van Parijs.
Ik kan mij dan ook niet van de indruk ontdoen dat de vuilspuierij van fenix het gevolg is van (vrouwelijke) jaloezie en afgunst.

16

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Yep, de aap is uit de mouw. Fenixtje kan of durft niet uit te leggen hoe de ”vriendelijke buren” Robert Beijer zouden kunnen hebben geholpen. Thans, fenixtje!

17

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

U bedoelt Hare Keizerlijke en Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid van België, Aartshertogin van Oostenrijk-Este, Keizerlijk Prinses van Oostenrijk?

18

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

fenix wrote:

Ik denk dat zelfs die "poëtische gerechtigheid" een luchtbel is Django68. Ik heb geen absolute zekerheid maar toch vrij grote zekerheid dat hij terug in Thailand zit. Misschien hebben zijn vriendelijke buren hem daarbij geholpen.

De nieuwe collectie hersenspinsels lijkt te zijn aangekomen. Allez fenixtje, legt ons ne keer uit hoe de vriendelijke buren Robert Beijer zouden kunnen geholpen hebben.

19

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Misschien dat de desinteresse (gedeeltelijk) te wijten is aan de aanwezigheid van heel wat oud-speurders, oud-rijkswachters en oud-magistraten op het bende forum >> Forum
Hoedanook, als men zelf niet (meer) geïnteresseerd is moet men ook niet aanklagen dat de bevoegde overheden niet geïnteresseerd zijn.

20

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Uiteraard zijn de parlementsleden het best geplaatst om de minister van Justitie te interpelleren over de stand van het onderzoek aangaande de manipulatie van het onderzoek. Hier kan men de lijst vinden van de 150 kamerleden >> Forum
Maar ook op het forum lijkt men niet erg geneigd te zijn om dit toch wel belangrijk item aan te kaarten. Het lijkt er eerder op dat de protagonisten zoals bange hazen in hun hol kruipen als het onderzoek aangaande de manipulatie van het onderzoek ter sprake komt. Dat stemt tot nadenken.