11

(113 replies, posted in Westland New Post)

Heb dit geplaatst in Topic Bonkoffsky maar hoort hier ook bij » Forum

12

(1,025 replies, posted in Andere)

Hij had een zwarte band in karate, jiujitsu en judo. En hij ging heel erg op in zijn gevechtssporten. Ik zag hem soms met zijn blote vuisten tegen een bakstenen muur kloppen. Om zijn vuisten te harden, zei hij dan. Ook zijn ex-vrouw Denise herinnert zich zijn fascinatie voor gevechtsport. "Hij was daar maniakaal mee bezig. Vandaar ook de twee samoeraizwaarden in de slaapkamer. Toen ik op een dag zei dat ik vreesde dat die zwaarden op een nacht op onze hoofden zouden vallen, zei hij iets heel eng: Je moest eens weten wat hier allemaal in huis verstopt ligt."

Bron » www.bloggen.be

Deze fascinatie zien we terug bij iemand waarvan met zeker is dat hij lessen gaf aan de groep Diane en die op zijn beurt gelieerd is aan Madani Bouhouche en Rijkswachtkolonel Mayerus (hieronder verder).

Dirty Harry wrote:

Ook het feit dat Beijer de streek goed kende en dat Beijer heel veel belangstelling had voor mensen die in de buurt van Delhaize Aalst woonden. Ook had Beijer interesse in een persoon Paul Mertens die in de Osbroekstraat woonde iets verder en tevens met een zwarte Golf reed. Deze Paul Mertens zou ook familie zijn van van Piet Mertens, bevriend met karateleraar Reka Vaid die les gaf in het oud zwembad van Aalst. Mijn vraag is of er iemand een link heeft met de andere karateleraar in het dossier? Ook waren zij niet vreemd aan Podevijn en industriepark Erembodegem.

Vaid gaf les in de Ten te Aalst. The place to be in die tijd als je een fascinatie had voor vechtsporten. Vaid heeft een connectie met ARI. Bonkoffsky volgens zijn broer ook. Calmette en Bonkoffsky zijn aan elkaar gebonden door hetzelfde 'wraak' motief: Bonkoffsky omdat hij is buitengegooid uit Groep Diane, Calmette omdat hij ... er niet is binnengeraakt als instructeur.

Ook is er tussen Elnikoff en Calmette waarschijnlijk een sterke band: allebei OAS en allebei regio Marseille Toulon. Dan nog Lammers, ook leerling geweest van Calmette. Elnikoff en Lammers ook met een band verbonden, nl. de dubbele moord in de Herderliedstraat. Voeg hierbij ook nog de mogelijkheid dat Constantin Agenlou in het werkdocument Calmette de Constantin zou zijn wiens gedrag in City2 de finale druppel was waardoor Calmette het City2 contract verloor. Wat ik wil aantonen is dat Bonkoffsky hoogstwaarschijnlijk bevriend was met Calmette en dat deze laatste volgens het werkdocument toch wel zwaar onderbelicht wr met zijn connecties en met zijn DELTA Security, Wackenhut en later Monitor.

13

(113 replies, posted in Westland New Post)

Weet iemand wie deze Toto zou kunnen zijn die in de werkdocumenten vernoemd staat? Zou dit Victor Massart (zijn roepnaam was 'Totor') van de Staatsveiligheid kunnen zijn?

Als ik het werkdocument rond Calmette goed interpreteer dan is hij z'n contract bij City2 kwijtgeraakt na een incident met een Griek die daar voor hem werkte, waarvan alleen de voornaam gekend is: Constantin ... Zou dit Constantin Angelou kunnen zijn die daar voor Calmette heeft gewerkt? Dit brengt dan het ene en het andere in een breder perspectief.

14

(95 replies, posted in Afpersing)

Trojan wrote:
Scaramouche wrote:

Ik heb PG Victor Van Honsté gekend. Hij misprees de kleineren. Hij durfde niet in je ogen kijken. Vrijmetselaar, lid van de Loge. Zijn heimelijkheid viel zo van zijn tronie af te lezen.

Het is ook Van Honsté die het onderzoek van Schlicker richting Staatsveiligheid afblokte. Op tueries:

Ainsi, parlant du dossier Latinus instruit par le juge d'instruction Schlicker, le substitut du parquet de Nivelles de Prelle de la Nieppe, précise-t-il: "Il (le juge d'instruction Schlicker) a commencé à s'intéresser à la Sûreté de l'Etat et à interroger certains inspecteurs de la Sûreté de l'Etat jusqu'au moment oit, c'est lui-même qui me l'a rapporté; il l' a dit aussi à d' autres magistrats, il a été convoqué dans le bureau du procureur général Van Honste (...) M. le procureur général Van Honste a fait comprendre à M. Schlicker que la Sûreté de I' Etat risquant d' être fragilisée davantage par ces interrogatoires, il risquait de mettre en péril le garant de la démocratie de ce pays qu'était la Sûreté de l'Etat. M. Schlicker avait bien compris le message. Il a arrêté ses interrogatoires. La filière politico-criminelle a été stoppée

Deze Van Honsté vind je ook op wikileaks waar je zijn wederzijdse liefde terugvind met de DEA:

1. Van Honsté has definitely decided accept visit juni 2-13 and has approval of Min Justice for this. He plans for his wife to accompany him at his expense since he must forego summer vacation for this trip.

2. In addition to Washington program Van Honsté has expressed interest in visiting New York, Miami and El Paso. In Each city he hopes observe DEA regional enforcement program and meet US attorneys to study their facility for prosecution of narcotic cases. He also interested in El Paso intelligence center which he knows is headed by Jacques K**re who like Van Honsté is from Antwerp.

15

(56 replies, posted in Getuigen)

Aubanel wrote:

Voor een goed begrip: de RW'er die in Erpe-Mere die wapens bewaarde is niet de RW'er die klacht heeft neergelegd.

Heeft iemand enig idee wie deze laatste Rijkswachter is?

16

(7 replies, posted in Andere)

In mijn persoonlijke gesprekken met Charles Toumpsin beschrijft hij Hendrik Rauwens als zijnde een persoon die altijd hoge bescherming heeft genoten. Ik kan van Toumpsin zeer zeker afleiden dat men in Chaleroi de waarheid hieromtrent niet wil weten. Een deel van zijn onderzoek over Dekaise gaat in de richting van afrekeningen tussen wapenhandelaars!

17

(491 replies, posted in Bende De Staerke)

Bestaat er verder nog andere informatie over die Jef de Zigeuner? Wordt die enkel als getuigen aanzien?

18

(42 replies, posted in Algemeen)

Ik herinner mij hem vooral van toen ik nog een kind was. Hij was eerder in zichzelf terug getrokken, hij fleurde enorm op met Laika zijn hond. In discussies wou hij wel altijd zijn gelijk krijgen en hoorde je hem van kilometers ver af met bulderende stem. Vaag herinner ik mij dat hij zwaar in discussie was met de vroegere melkoer Norbert aan de oprit van het toenmalige Beukenhof... Zeer heftig tot bijna vechtend toe maar details herinner ik mij niet meer over de aard van de discussie.

Hij vertelde verhalen aan mijn ouders over zijn opleiding: "ik werd getraind om mijn eigen moeder af te maken" weet ik zeker dat hij die meermaals gebruikte, hij leerde mij technieken aan om me efficiënt te kunnen verdedigen met alledaagse voorwerpen (boek, geldmunten, ?.. ), ... Op latere leeftijd stelde ik hem vragen over de Bende van Nijvel, ik herinner me dat hij naast mij in mijn boek van Guy Bouten zat te bladeren..maar eigenlijk niet zo dat hij verdacht overkwam, met Hipa heeft hij zelfs nog in Tea Room Edelweis gepraat. Zijn drankverslaving is mij nooit zo opgevallen misschien ook omdat ik hem enkel overdag zag. Veel meer kan ik over hem niet zeggen of herinneren. Dus sorry veel brengt dit alles niet op... Er is wel 1 zaak die mij over hem in heel dit bende verhaal bezig houdt maar dat hou ik liever voor mijzelf.

19

(42 replies, posted in Algemeen)

zeno wrote:

Waar wil je naartoe hans ?

Eigenlijk nergens Zeno. Bij de centrale vraag over dit topic had ik geen enkel idee over welk type muziek ze eventueel toen naar luisterden! Wat ik me wel herinnerde was het waargebeurd verhaal over de film Gunfight at the O.K. Corral  die iemand me ooit vertelde toen ik klein was. Deze persoon was Bonkoffski maar is eigenlijk meer terzijde. Het kwam gewoon in mij op ! Niets meer, niets minder, niets achter te zoeken. Vandaar mijn bijdrage. Ik laat jullie verder posten hier op het forum en ik lees sowieso met een aandachtig oog verder mee.

20

(42 replies, posted in Algemeen)

hans wrote:

En om dan belachelijk uit de bocht te gaan en een irreële link hier aan te koppelen... 100 jaar later: aanslag op Vernaillen. Dus bij deze als je wilt kan je eindeloos linken leggen.

Ik ben trouwens veiligheidsagent Zwarts vergeten een jaar later in 1982. Nogmaals dit is puur toeval!