21

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

OK en hebben jullie ook bewijzen, los van hetgeen al over Bonkoffsky bekend is en los van het autoriteitsargument?

22

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Uw betrouwbare bronnen, kunnen die dan ook nog andere Bende van Nijvel-leden aanwijzen, die in verband met Bonkoffsky stonden?

23

(56 replies, posted in Getuigen)

Ben, heb je nog contact met deze getuige en zou hij graag een antwoord geven op de reeds gestelde vragen?

24

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

tsi013  wrote:

Kunnen we nu besluiten dat hij in het profiel valt?

We kennen het "profiel" van de daders van de Bende van Nijvel niet. Als het gaat om "extreem-rechts en met wapens omgaan" kan je daar 80% van de rijkswachters en militairen zetten, terwijl we niet weten wat de politieke voorkeur van de leden was, als ze die al hadden. Eerder in deze thread schreef ik al waarom Bonkoffsky de reus niet kan zijn. Maar kan jij eens zeggen wat zijn motief was om de daden te plegen?

25

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Die band tussen Bonkoffsky en Bouhouche en Bultot had ik toch graag wat beter uitgewerkt gezien.

26

(91 replies, posted in Robotfoto's)

the end, en die bijzondere technieken die in Aalst gebruikt werden, werden die tevens gebruikt in Eigenbrakel/Overijse en (sommige) andere overvallen? Want één keer iets lijken te doen, is nog een onzekerheid, maar als er een patroon is, is dat iets anders. Op een specifieke plaats gaan staan wil nog niets in het bijzonders zeggen: ook jagers proberen elkaar niet in de weg te staan als er geschoten wordt. We weten niet wie die overvallers waren, maar een crimineel als Philippe De Staerke zegt dat het om professionals gaat, dat zal hij afleiden uit hun koelbloedigheid (?), manier van vluchten (?) en manier waarop ze de overvallen plegen (?). Waar leer je dat beroep? Ik gok nog altijd op "al doende leert men" en liefde voor het vak (dus kwaadaardigheid): in het begin "kleine criminaliteit" (waarvan ons niets bekend is) en nadien groter en harder.

27

(279 replies, posted in Getuigen)

Dus als de klanten vuile voeten hebben, zal dit komen omdat ze in een zandgroeve gestaan hebben.

28

(56 replies, posted in Getuigen)

Je wil niet zeggen om welke WNP'er het gaat, Merovinger, Libert?

Clever Trevor: je opmerkingen zijn zeker terecht. Ik denk dat ze tal van steken hebben laten vallen, gedurende al die jaren, in de veronderstelling dat dit de Bende is. Maar het was ook de Bende, ze konden zich meer permitteren.

29

(56 replies, posted in Getuigen)

Was De Staerke in december 1985 nog op vrije voeten?

30

(136 replies, posted in Speurders)

Om welke poging tot staatsgreep gaat het? Die van 1976? Bedreigingen betekenen nog niet dat VDB er zeker mee te maken had, misschien dat vrienden van hem niet wilden dat zijn naam bezoedeld werd.