1

(35 replies, posted in Getuigen)

Dit is de Rover waarover het gaat, er is een naamsverwarring omdat sommige wagens een ander type en naam toegewezen kregen buiten Engeland, Nederland, ... » en.wikipedia.org

2

(35 replies, posted in Getuigen)

K& wrote:

Ben: is het mogelijk om de leeftijd en beroep zo ongeveer te kennen, kwestie van te maken te hebben met wat ernstige mensen. Steekt niet op een paar jaar, ik wil de persoon niet identificeren.

65 jaar op pensioen en 42 jaar bij dezelfde baas gewerkt, tevreden met deze uitleg?

3

(35 replies, posted in Getuigen)

luckyiron wrote:

Die bosweg bestaat nog steeds, ben langs daar uit het bos gereden. Staat wel niet op de topo-kaart.

Opgepast het is niet de wandelweg die op de rand van de vallei loopt maar een redelijke brede weg in het dal die ik bedoel.

4

(35 replies, posted in Getuigen)

Luckyiron, de plaats waar de VW Golf stond is nu niet meer toegankelijk met de moto wegens de vele bomen die over die weg zijn omgevallen. De weg start op het kruispunt van de Boslaan/Parklaan en loopt achter een villa die nu wat verwaarloosd is. Dit was een straat in aanleg (jaren 50) maar de werken werden stilgelegd omdat het bos tot natuurgebied werd verklaard. In de jaren 80 kon men via deze weg een 500 tal meters diep in het bos rijden met de wagen.

Deze weg werd onderhouden door een man uit Hoeilaart die omgewaaide bomen ophaalde en verkocht als brandhout. Iemand heeft klacht neergelegd omdat hij bomen omhakte die niet beschadigd of omgevallen waren en mocht het bos niet meer betreden. Sinds de storm in 1990 is er niets meer gedaan aan de weg en alles is nu overgroeid en verspert door omgevallen bomen.

Detail, van die man wist ik dat in de vallei een schietstand bestond aangelegd tijdens WO2 door de duitsers. Die is ongeveer 150 à 200 meter lang en begint achter mijn tuin, het is in het begin van die schietstand dat de VW Golf geparkeerd stond. Mijn zoon heeft destijds met zijn metaal detector een duizental kogelhulzen gevonden van Engelse makelij.

Ter info het huis waar de zus of schoonzus van Mendez woonde is het nummer 27 op de Boslaan.

5

(35 replies, posted in Getuigen)

Aan Hestur, heb geen idee waar Bouhouche woonde, als het in de buurt van Mendez was vermoed ik dat het op grondgebied Rosieres moet geweest zijn. Hier in de buurt was volgens mij niemand op de hoogte van Mendez zijn bedrijvigheid.

6

(35 replies, posted in Getuigen)

Inderdaad de nummering en straatnamen zijn niet correct op Google. De Boslaan loopt door tot aan de Rosiersesteenweg en is niet de Baraklaan. Zo is de Leemveldweg ook verkeerd aangegeven die begint ook vanaf de Rosierensesteenweg en niet wat verder.

De villa waar Mendez woonde is na zijn overlijden verbouwd er is een stuk aan de rechterkant bijgekomen,te zien aan de dakpannen. Ook aan de woning in de Varenslaan van zijn zus of schoonzus is stuk bijgebouwd. Mijn getuigenis is reeds 2 x doorgemaild aan de CWB!