81

(30 replies, posted in Plaatsen)

In '89 werden er in het Hallerbos twee politiemensen beschoten door iemand van de Lada-bende. De schutter was, zo bleek later, lid van de bende rond Johnny Mottry. Ze werd verdacht van een twintigtal gewapende overvallen op benzinestations. Maar ook op moorden op een wandelaar in Brussel, op een taxichauffeur, twee pompbedienden, de uitbaters van een krantenwinkel in Anderlecht en een jong Frans koppeltje op een parkeerterrein aan de E19 in Halle.

Het Hallerbos was destijds vrij te bereiken via Halle, Lembeek, Beersel, Braine-l'Alleud, Wauthier-Braine, Braine Le Château. Men kan ook vanop de autosnelweg E19 (Brussel-Parijs), na uitrit 21, via de parking langs de autosnelweg vrij het bos bereiken. Hier komt men dan aan de zandgroeve 'Canivet'. Wat verder was/is er een stortplaats. Komende uit de richting Parijs (naar Brussel) kan men na de uitrit 22 (Tubize-Waterloo) via de parking op de autosnelweg het bos eveneens bereiken.

82

(5 replies, posted in Plaatsen)

Het 'ongeval' deed zich voor te Halle, Lembeek.

83

(5 replies, posted in Plaatsen)

Zoekacties

Ik ben hier nieuw op dit forum. Zoals zovelen onder ons intrigeert deze zaak me danig. Misschien kan ik U langs deze weg mijn vragen overmaken, namelijk:

  • Werden er ooit (officiële) (huis)zoekingen/opgravingen/zoekacties ondernomen in Halle (met deelgemeenten)?

  • Indien ja, zijn hier ergens zaken van terug te vinden?

  • Is het geweten dat er familie van de Becker-clan woonachtig was te Halle (Lembeek)?

Bijkomend, gezien hier toch ook sprake is van kindermisbruik/pedofiele netwerken: Wat is er geweten over het overlijden van Pardaens Gina?

84

(61 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Misschien lees ik er ergens over maar is er geweten of er ooit officiële zoekacties/opgravingen/huiszoekingen werden gehouden in Halle?