1

(116 replies, posted in Bibliografie)

Ben wrote:

Ik raad alle mensen die het boek zoeken aan om contact op te nemen met de uitgeverij. Indien er voldoende mensen een mailtje sturen, zullen zij misschien overwegen om een extra druk te doen.

De uitgeverij is Van Halewyck » www.vanhalewyck.be

Ik heb twee x de uitgeverij aangeschreven of zij een extra druk van het boek wilden doen bij genoeg interesse, maar daar beginnen ze niet aan. De directeur gaf aan: "Overigens is de "waan van de dag" in de boekhandel op dit ogenblik zo groot, dat ze vandaag een eventuele herdruk van een boek uit 2007 geeneens meer zouden "inkopen" ... en hoe moeten we dan de rest van een eventuele herdruk verkocht krijgen?"

Dit was het bericht wat ik kreeg, naast de melding dat ze er 10.000 exemplaren van hadden verkocht. Dus via de uitgever is het boek niet meer te verkrijgen. Tja, dan blijft tweedehands over, helaas tegen belachelijke bedragen.

2

(116 replies, posted in Bibliografie)

willem wrote:

Te koop: Boek Bende van Nijvel van de schrijver Guy Bouten, uitgave 2008.

Ik ben benieuwd naar de prijs.

3

(116 replies, posted in Bibliografie)

Nou als dat zou kunnen! Ik heb zowat alles al geprobeerd, maar ik kom er niet aan en zo'n hoge prijs ga ik er niet voor betalen. Als ik jouw email mag hebben dan stuur ik m'n gegevens wel. smile

4

(116 replies, posted in Bibliografie)

Ja dat klopt, die van boekwinkeltjes had ik ook gezien. Wel absurd ergens om zo'n prijs te vragen, maar ja ergens kan ik het ook nog wel begrijpen. Raar dat er eigenlijk geen tweede druk is gemaakt door de uitgever het leeft toch nog bij veel mensen. Die uitgeverij zelf reageert ook niet trouwens, want die had ik ook al eens aangeschreven. Denk dat ik het eens in m'n beste Frans moet proberen wink, maar bedankt in ieder geval voor de tip!

5

(140 replies, posted in Bibliografie)

Als ik alle reacties zo lees, en het weinige vertrouwen in politie en justitie in Belgie (groot gelijk) is het dan niet een idee om een onafhankelijk team, die niets met de hoge heren te maken heeft in Belgie, een blik op het onderzoek te laten werpen?

Het kan toch niet zo zijn dat deze criminelen vrijuit gaan?

6

(116 replies, posted in Bibliografie)

Misschien een gekke vraag, maar weet iemand hoe ik aan het boek de Bende van Nijvel kan komen? In Nederland is deze niet meer te verkrijgen en uitgeveriij van Halewyck reageert ook niet op mijn mail?