1

(278 replies, posted in 1982)

noorderling wrote:

Ik zou hier graag wat meer over willen weten. Als dit waar zou zijn,vind ik het erg verdacht. Dan zou dus kennelijk de wapen industrie mede verdachten zijn. Naar welke firma is die miljoenenorder gegaan?

Vanaf 1975 beschikte de Franse politie over Ruger revolvers (USA) en de MR73 van Manurhin (FR), beide .38 en .357 magnum. Vanaf 1982 kwamen de volgende wapens: AMD 5,56 mm (automatisch wapen?) Sig SG543 in 5.56 mm, aanvalswapen:

http://world.guns.ru/userfiles/images/assault/as47/sig_sg543.jpg

Beretta 92 en CZ 75, pistolen in 9 mm. Zie hier » www.policefr.com

Ik ben hier dit forum dus ook al enkele weken aan het volgen en vind het zeer interessant om lezen. Enorm veel toevalligheden, bewijsstukken die precies "achtergelaten" worden. Heel geheimzinnig allemaal. Twee zaken die mij ook opvallen zijn de volgende:

  • De Mossad (en CIA) wordt hier en daar genoemd (met wapenhandel, spionage en dergelijke);

  • Een pistool .38 uit de jaren 80. Als het werkelijk om een pistool gaat en niet om een revolver dan kunnen er niet veel pistolen in aanmerking komen. .38 is namelijk hoofdzakelijk een revolverpatroon, nu nog maar vooral in de jaren 80 en voorgaande.

Een mogelijks pistool  dat er volgens mij dan uitspringt: IMI / Magnum Research Desert Eagle pistol (USA - Israel).

http://3.bp.blogspot.com/_05hBHRNH2MU/TEBZQ--hZ-I/AAAAAAAADPo/CqL_FWUFY8U/s1600/0716+pistol+inspire+DesertEagle+ActionExpress+Wiki.jpg

Er zijn er uiteraard nog maar dat viel mij toch op. Ik kan (en zal) er waarschijnlijk wel naast zitten. Maar indien dit alles (op dit forum) door "gewone" mensen onderzocht, beredeneert en zo verder kan worden, dan moet er bij een groot aantal onderzoekers toch enorme slechte wil en/of angst bestaan om "de waarheid" te willen achterhalen en bloot te leggen. Het is gewoon onvoorstelbaar om dat hier allemaal te lezen, al die namen uit oude nieuwsberichten te zien passeren en te merken dat die allemaal wel ergens een link met elkaar hebben.

Beste mensen, en ik heb nog geen 5de van dit forum gelezen, ONVOORSTELBAAR!