1

(52 replies, posted in Bibliografie)

Ik denk dat het gedeelte van Bende van Nijvel klopt, dat de Bende van Nijvel geen mysterie is en dat ze de juiste man zelfs in de bak gehad hebben, maar ja.

2

(94 replies, posted in Bende Haemers)

Ik heb lang geleden nog gesproken met een cipier die de zelfmoord van Patrick Haemers "live" heeft meegemaakt. Hij had zijn deur geblokkeerd en zich daarna met een snoer aan de radiator opgehangen doch door de blokkgae van de deur was het te laat om hem te helpen. Eerlijk gezegd, ik denk dat het zelfmoord was hoor maar ja complottheorieen! Ik geloof er niet teveel van al die complottheorieen. Ik denk dat het heel drieste overvallers waren met veel gelukl en vooral een heel onbekwame en gebrekkige speurders- en gerechtsgroep achter hen aan. Mijn mening hé.

3

(1,141 replies, posted in 1985)

Die ogen doen me denken aan Haemers! Ik denk aan Haemers en Philippe De Staerke in Aalst.

4

(935 replies, posted in Bende De Staerke)

Ben, voor mij is er zo goed als geen twijfel betreffende 1 deelnemer aan Aalst, als je de getuigenissen leest van "Yvette" en haar dochter, de herkenning uit line up van 3! Personen en de verklaring van de man in Anderlecht wie 1 van de drie in Aalst was. Wat denk jij daarvan?

5

(14 replies, posted in Bende De Staerke)

Die ene da is Salesse, dat is zeker.

6

(14 replies, posted in Bende De Staerke)

Bedankt Boemerang, ik dacht da da de boeventronie was van Philippe De Staerke. Om eerlijk te zijn, ik denk dat de Bende van Nijvel wel degelijk gekend is en da die Philippe De Staerke terecht werd gearresteerd. Doch wegens onkunde speurders en gerecht nooit tot een goed einde gebracht. I don't believe die fantastische verhalen allemaal niet met de CIA en staatsgreep gedoe, ... Ik denk dat het gewoon gestoorde robbers waren die door de mazen van het net geglipt zijn.

7

(14 replies, posted in Bende De Staerke)

Die onderste is toch de Staerke, dacht ik?