11

(965 replies, posted in 1985)

Ik weet de kogelbanen en de plaats van de ingang en uitgaande wonden ja. Ja het is gruwelijker dan je kan bedenken, en dit is opzettelijk bewust, dit aspect maakt het zo extreem wat de daders doen in Aalst. Wel wat je niet kent kan je ook niet zien. De handtekening en het motief zijn één en ondeelbaar. Zoals die handtekening amper zichtbaar is zo is het motief ook amper zichtbaar, doch als het gemerkt wordt is er geen twijfel meer mogelijk.   .

12

(554 replies, posted in 1982)

Hoe die facturen van Meulemans naar Mendez daarin een exacte rol spelen is de vraag natuurlijk. Het ruikt naar witwas. Via Bultot en Massagrande is er zelfs een link via Paraguay naar Iran met PLO als schakel. Bultot heeft het ook uitdrukkelijk over wapens betaald met drug en Iran waar Israël een dubbele rol in speelt.  Mendez was op de hoogte van die smokkel en kon zich er niet in vinden dat wapens naar Iran gingen.

13

(554 replies, posted in 1982)

Insp. Witse wrote:

Kan je iets meer info over Mendez/vlees meegeven? Dit is nieuw voor me ...

In '83 was Bultot bezig of van plan om vlees vanuit Paraguay te importeren samen met Meulemans, (kennis van Finne en Mendez). In omgekeerde richting waren Bultot en Mendez samen wapens aan het verkopen in Zuid Amerika (Colombia).

14

(554 replies, posted in 1982)

Insp. Witse wrote:

Eentje voor the End, wat zei Bultot ook alweer over een import-export bedrijf in voedingswaren?

Bedoel je deze in vlees, waar Mendez ook zaken mee deed en schulden aan had?

15

(965 replies, posted in 1985)

HIPA wrote:

Verschrikkelijk, ik ben hier zelf een tijdje niet goed van geweest. Blijkbaar was het nog erger als in mijn gedachten. Daarom antwoord ik jullie eenmalig hierover. Misschien kent iemand deze techniek of handtekening.

Het is gruwelijker dan wat de meeste mensen denken hoe de daders te keer gegaan zijn in Aalst. In hun gedragingen zit een duidelijk patroon en aangeleerde technieken. Meermaals heb ik er al over gepost dat de daders moorden op een onlogische manier die specifiek is en in feite een handtekening is.

16

(965 replies, posted in 1985)

Mag ik er voor de duidelijkheid op wijzen dat het stukje dat jullie weglaten: contacteren. Ik weet wie je bent. Wacht tot je weet wie ik ben. in de quote er toe doet.

17

(442 replies, posted in Bende Haemers)

De positieve instelling kan ik alleen maar aanmoedigen. Wel vraag ik me af waar je zal komen met de eensgezindheid. Wat is het resultaat!

18

(442 replies, posted in Bende Haemers)

Dit is ook de redenen P-51 waarom ik het gepost heb. De zinnen op het forum over mij  "weet wie je bent wacht maar tot je weet ....." Dit is geen constructieve manier van samenwerken. ..

19

(442 replies, posted in Bende Haemers)

coconut wrote:

Geen idee, of toch niet dat ik mij herinner. Voor de zoveelste keer. In de pomp kwamen ook andere mensen dan die extreem rechtse figuren , of bikers, of weet ik veel.
Je blijft mij maar naar die verdomde pomp sturen. Tevergeefs..

Geen idee, ik weet al lang wie u bent.

20

(442 replies, posted in Bende Haemers)

finn wrote:

Ivm Haemers. Gisteren vernomen. Haemers zou in de jaren 80 verbleven hebben in een huis gelegen krommeweg, Overijse. Dat is letterlijk op luttele meters van de villa aan overijsesesteenweg.

Dat zal niet in de herfst van 85 geweest zijn want dan woonde hij in Lanse.