21

(965 replies, posted in 1985)

Robertvandeurnen wrote:

contacteren. Ik weet wie je bent. Wacht tot je weet wie ik ben.

O ja nog iets je onderschat me.

22

(442 replies, posted in Bende Haemers)

Je zoekt het niet te ver.

23

(965 replies, posted in 1985)

Robertvandeurnen wrote:
the end wrote:

Wel nee het is geen gokspel. Van wat ik schrijf bestaan PV's en documenten, doe moeite om ze te lezen dan is het geen gokspel.

The End, uit zeer goede bron weet ik dat sommige PV s gemaakt zijn om te kunnen dwalen. Hier zit je fout. Ik zal je spoedig eens contacteren..

Ik weet met zekerheid Robert dat je zeer goede bronnen niet de info hebben die ik heb. zal ik je een voorbeeld geven, de clash tussen A. Raes en VDB ivm huurlingen in 78, ik ga die opzoeken en luister naar hun deel van het verhaal. ook in de context van wapenhandel en andere. ik klop op deuren waar weinigen toegang tot hebben. Een ander iets moet je weten, ik ben nog nooit aan de Delhaize in Aalst geweest, ik zou niet weten wat ik daar zou moeten doen. Wel weet ik exact wat er op de parking gebeurt is, ook wat bijna niemand daarover weet (met foto's). Ik kan je exact zeggen over Aalst waar velen al jaren fout zitten. Is er iemand van je samenwerking die over dezelfde info beschikt?

24

(32 replies, posted in Roze Balletten)

ik had het haar ooit beloofd dat dit ging gebeuren ooit.

25

(32 replies, posted in Roze Balletten)

coconu wrote:

Alhoewel, zijnen baas heeft potverdomme zijn eigen dochter verkracht Dus ja............

Zal ik je nog iets schrijven, ik heb niet alleen een huilende huurlingen voor me gehad. De verkrachter van een kennis van mij, verkracht toen ze 13 jaar was, de dader had er meerdere verkracht er liepen 9 dossier tegen die man. Hij was steeds de dans ontsprongen had een lange arm bij justitie en ordediensten, die kwam ik onverwacht ergens tegen later, ook deze is al huilend tot bekentenissen over gegaan met getuigen erbij. Het slachtoffer is lang niet geloofd geweest ook niet door haar directe omgeving, die bekentenissen betekenden heel veel haar, iets wat niemand ooit had gedacht dat mogelijk was.

26

(968 replies, posted in 1985)

finn wrote:

spreekt over de reus : een grote dolgedraaide "flik" die zijn eigen collega's in mekaar timmerde, in den bak zat, er uit gehaald werd om te moorden, en hij mankte stevig. alles op instructie van hogerhand. hem kennende zijn dit geen fabeltjes..

Iets meer informatie zou het kunnen uitsluiten of bevestigen.

27

(32 replies, posted in Roze Balletten)

Wat jullie schrijven is voor een stuk uiterst belangrijk, er speelt in die context nog meer mee. Latinus dacht niet voor niks dat het dossier Pinon zijn levensverzekering was. Er is veel uitgefilterd, dezelfde namen die bij Bulot en in het Mendez dossier zitten.

28

(968 replies, posted in 1985)

Wat of wie bedoel je finn, want dit klopt deels voor een paar betrokkenen. Andere zaten op kampen in Zuid Amerika bij een kennis van Bultot.

29

(968 replies, posted in 1985)

De combinatie van de gegevens is belangrijk. Het telefoontje naar de vrije radio en wat Bultot zegt op 10 nov in de voormiddag zonder dat hij weet heeft van het telefoontje en de brandgaard die eerder op de 9 nov. gevonden is is hoogst merkwaardig. Dit in combinatie met de Faul die in Aalst gebruikt is. Bultot was die 10de nov geen bullshit aan het verkopen, dat er daar niet op verder gegaan werd maakt dat iedereen overal blijft zoeken. Er is een wetenschappelijke zekerheid dat om een misdaad op te lossen de 48 uur van de misdaad cruciaal zijn. Wel het moment dat delta cel aan Bultot begon te snuffelen is hun het onderzoek af genomen. deze waar Butot het over heeft komen ook in het Mendez dossier voor, het dossier dat nooit bij het bende dossier mocht gevoegd worden.

30

(43 replies, posted in Speurders)

Juist witse.