21

(784 replies, posted in 1982)

En ik heb het over ongekende elementen. Degenen die denken dat ik mijn tijd verdoe op het forum kennen me totaal niet. In navolging van een interessante informatie uitwisseling een tijd geleden heb ik niet stil gezeten. En het is geen raadseltje maar een discreet iets, in de geest of traditie van de beste spion die België ooit gekend heeft ben ik aan die info geraak. Sommige dingen zijn misschien moeilijk maar niet onmogelijk.

22

(784 replies, posted in 1982)

Aan theorieën die ik niet mee. Ik weet wat die persoon had. Speurders of een onderzoeksrechter zijn niks met theorieën of veel woorden er is meer nodig. Ik hoop dat jullie dit snappen. Nu hoe geraak je aan dat meer! Niet met woorden of theorieën..

23

(784 replies, posted in 1982)

Ja in die context moet je het zien. Er zijn nog doden gevallen in die directe context. En niet zomaar iemand. Die bezat trouwens iets.

24

(88 replies, posted in Algemeen)

Onschuldige ongewapende burgers afknallen voor een doel, wat denken ze wel. https://www.youtube.com/watch?v=_3Vynew5mrw

25

(784 replies, posted in 1982)

Kurosawa wrote:

Anyway, bij een wetenschappelijk onderzoek kan je de betrouwbaarheid checken als het bv. double blind peer reviewed is. Dat betekent dat minsten 2 andere onderzoekers de studie of het onderzoek zelf ook onderzochten en er een review over schreven. En die 2 onderzoekers mogen de onderzoeker die ze reviewen zijn identiteit niet kennen en vice versa, blind dus..

U opmerkingen zijn terecht. In functie van het dossier is het dus één bron is geen bron één getuige is geen getuige. Dus als ik schrijf documenten dan heb ik het over verschillende van verschillende diensten. Die bevestigen elkaar zoals het is de wetenschap gebruikelijk is.

26

(784 replies, posted in 1982)

Nogmaals er was een lopend gerechtelijk onderzoek bezig naar iemand VDE stond in relatie met die biotoop waar er onderzoek naar gedaan werd. In 81 is er een briefing tussen verschillende veiligheidsdiensten geweest over die persoon. Ik heb het niet over één document van één dienst maar over verschillende van verschillende diensten. .

27

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Trobken wrote:

Maar wat met het wapen? Is dit dus op een of andere manier te linken aan een van de namen in het dossier? The end geeft ons dus eigenlijk een hint om het niet rechtstreeks te gaan zoeken omdat net dit eventuele spoor gemanipuleerd/gewist zou zijn. Bewandel de omgekeerde weg ... kunnen we via een Franchi SPA-12 uitkomen tot een van de namen in het dossier? (Ik hoop dat de vraag zo duidelijk gesteld is.)

Ja, het wapen is een redelijk belangrijk element. Als die foto over de dader gaat van Aalst waar er een robotfoto van is dan zijn ivm Aalst en die dader en motief verschillende elementen die samenvallen maar ook die eruit gemanipuleerd zijn. Was dit niet zo zou de vraag van het parket niet gesteld moeten worden. Als het een foto is uit de begin periode van de bende, dus een dader die zowel bij de eerste feiten als in '85 betrokken is dan moet die ergens afgesproken hebben met deze in de periode vlak voor de 85 reeks. Dit moet dan ook in een biotoop zijn waar ze met het doel bezig waren. Dit is een exclusief milieu. Met dit bedoel ik namelijk het volgende. Als hij een dader is moet hij ergens vlak voor de feiten in '85 aan de RG geraakt zijn die bij de feiten gebruikt zijn. Dit is een exclusief milieu. Er is een dode gevallen die daar iets over wist.

Kijk eens goed naar volgende!

the end wrote:

8410 13/9/1983, GP Aalst.

Die 8410 kan van alles zijn, en is maar een klein element. Wat het ook is, het heeft te maken met 13/9/83, 3 dagen na Temse en de GP van Aalst. In die context is het meest logische een postnummer maar het maakt niet zoveel uit. Via dit gegeven kwam ik de verbanden met Daniel van Cutsem en Temse weer tegen waar De Pomp een rol in speelt.

Laffineur dringend te verhoren!! -> brengt relatie Lekeu - Temse op andere wijze mogelijk.
Voorleggen foto's van WNP-leden

Foto? En wat is er toen met Libert gebeurd denken jullie dat het toeval is dat juist Libert die foto afgeeft. Waar bevindt zich het exclusief milieu? Er bestaat daar ook een foto van trouwens. smile

Ter herinnering; een post van 6 maanden geleden van mij!

the end wrote:

Wel natuurlijk heb ik een idee en meer. Die foto komt niet zomaar in het dossier terecht, het feit dat er achter die identiteit gezocht moet worden, vindt zijn oorzaak in wat niet het dossier mocht komen of eruit gefilterd is in Nijvel tijdens die onderzoeken.

Zoals ik eerder al schreef aan theorieën die ik niet mee. En veel woorden zijn ook niet nodig!

Waar je komt met mijn raadsel en waarom je me niet kan volgen. Die bril op de foto is een zonnebril. Dat er op die foto een andere naam geplaatst is, is geen toeval. Dat ik weet dat hij geen bril draagt ook niet.

28

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Aanvullend op bovenstaande post. Of ze werkelijk winchesters gebruikt hebben is geen zekerheid. Van 2 RG bestaan trouwens de robotfoto's van Aalst. Er zijn duidelijk 2 schillende type wapens gebruikt. Niet alle gevonden hulzen zijn trouwens aan één van de twee wapens toegewezen. En de daders hadden nog wapens bij die wel of niet gebruikt zijn. Met de 0.357 is er ook iets.

the end wrote:

Over de gebruikte riot guns staat er in het verslag van Wiesbaden van 13 september 1990 het volgende:

Bij geweermunitie is de fabriekatiebepaling of modelbepaling van het afvuurwapen onzeker, aangezien zelden systeemspecifieke kenmerken herkend kunnen worden. In dit geval duiden de patroonhuizen echter op aanwijzingen dat waarschijnlijk twee Amerikaanse repeteergeweren 'Winchester' als misdaadwapens werden gebruikt.

De vergelijkende onderzoek van de munitiedelen 1 tot 5 met de kaliberovereenstemmende patroonhuizen en projectielen van de Centrale Verzameling van Misdaadmunitie van de Bondsrepubliek Duitsland hebben geen spooridentiteit opgeleverd

Met andere woorden; ze weten niet goed welke de riotguns zijn. Erbij vraag ik me af hoe nauwkeurig het onderzoek kan met herladen munitie?

29

(784 replies, posted in 1982)

Kurosawa wrote:

- Hoe kom jij aan die documenten?
- Hoe kan je 100% zeker zijn van de echtheid?

Heel veel moeite doen (geduld) bij de juist bronnen, Daarvoor moet je weten waar te zoeken natuurlijk.

30

(784 replies, posted in 1982)

u zult ze wel nog zien en het zelf kunnen toetsen. Heb geduld. Sommige want het gaat over redelijk wat zijn nog maar rechtelijk bij me gekomen. En het zijn geen gekende dossier stukken.