21

(77 replies, posted in Politiek)

Voor degene die weten om wie het gaat de tip van bij de SV, lees eens deze discussie zie ook het moment wanneer ik het gepost heb. zie ook hoeveel ik verwijs naar info die niet gekend is. Als ik daarvoor op mijn strepen sta dan weet ik heel goed waarom! https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … 747#p56747.

22

(79 replies, posted in Staatsveiligheid)

Scaramouche wrote:

Op de nota die hierboven te lezen staat, staat onderaan de naam V. Bricout.
Victor Bricout was afkomstig uit Lembeek (Halle) en heeft het geschopt tot Procureur des Konings van Gent.
Victor Bricout is kabinetschef geweest van Jean Gol (een blauwe dus). In de periode van de BVN.

Bedankt voor deze verduidelijking dit detail was niet eerder opgevallen. Is dit een strategische benoeming?

23

(77 replies, posted in Politiek)

coconut wrote:

iemand moet onze fouten er uit halen..

Wees daar maar heel zeker van! Je hebt al gemerkt dat ik die conformatie zeker niet uit de weg ga, in tegendeel zelfs. Deze post is daar het bewijs van.

24

(77 replies, posted in Politiek)

coconut wrote:

Goed gezien the End

coconut, wat ik goed zie en goed gezien heb daar heb je echt geen idee van. En ivm andere forumleden een kattebelletje helpt soms. Over vervuiling op verschillende niveau's dit dossier en forum gaat over minimum 28 mensen die brutaal vermoord zijn en waar voor velen tot op vandaag het motief en de daders onbekend zijn. Zie je wel wat ik goed zie?

25

(77 replies, posted in Politiek)

Over de reactie van ruf in het topic Gol, ik vroeg met af waarom hij in dit topic reageerde, na de rechtzetting door ruf, is het heel logisch dat hij dit deed. Die verborgen tip in combinatie met de andere, veel potentiële kandidaten zijn er niet.

26

(77 replies, posted in Politiek)

coconut wrote:

We zitten hier bij het topic Jean Gol, ook niet vergeten.

In dat geval zullen de advocaten van de slachtoffers de Belgische staat moeten verantwoordelijk stellen. Klopt mijn redenering?

Heel zeker, het feit dat die tips niet de echte nr2 is maar een andere verzwaard dit gegeven nog.

27

(79 replies, posted in Staatsveiligheid)

the end wrote:

Wel dit is er alvast:

imazibraine wrote:

In die periode verwittigt Jacques De Vlieghere, Adjunct Directeur-Generaal van de Staatsveiligheid, in elk geval zijn familie in Aalst om niet naar de Delhaize te gaan. Toeval?

Het zou niet De Vlieghere zijn die zijn familie verwittigde maar om een andere persoon met connecties op hoog niveau bij de SV. zie reactie van ruf in het topic Gol.

28

(77 replies, posted in Politiek)

Ruf Nachtergaele wrote:

getuige(n) zijn in dit specifiek geval op de hoogte  van deze juiste informatie Maar deze  specifieke informatie kan ik nu eenmaal niet in detail op dit publieke  forum  plaatsen  Ik wou gewoon iets rechtzetten naar forumlezers toe,  niet zozeer naar getuigen of slachtoffers toe

Het is niet gemakkelijk om iets te verduidelijken zonder alles open en bloot op het forum te smijten. In die context heb ik andere info die andere bij de staarveiligheid van belang maken die ik niet zomaar kan geven op het forum. Met de tips van David en de rechtzetting van ruf .wordt het alleen maar interessanter op. Er waren enkele opmerkingen van David over die persoon die voor De Vliegere raar overkwamen er is een andere die aan al jullie voorwaarden en opmerkingen voldoet.

29

(259 replies, posted in Andere feiten)

Sebastiaan wrote:

Een groot aantal eigenschappen lijken te sporen met wat we over Farcy weten, behalve dan dat hij masochist zou zijn, eerder sadist. Zo wordt een van de personen uit zijn omgeving als zijn slaafje beschreven. Dat de Fransen info over hem hebben, kan kloppen want hij is in Frankrijk geboren en verbleef nabij de grens.

Heel zeker wat je opmerkt, die sadist waar de persoon uit de x-nota in de buurt van verblijft moet het milieu van Farcy kennen.

Sebastiaan wrote:

Het feit dat hij zolang ongestraft zijn gang kon gaan is toch niet normaal. Misschien moeten we de nota eens ontleden met Farcy als mijnheer X.

Van de persoon uit de x-nota bestaat een aanwervingsformulier waar de naam van op te vinden is, dit is niet Farcy.

30

(77 replies, posted in Politiek)

Het is misschien verhelderend, als het niet De Vlieghere is dan komt een andere misschien in beeld met link Overijse kennis van Finne en een vertrouweling waardoor de verwijzing naar nr2. Het is zoveel opties zijn er niet.