3,031

(39 replies, posted in Andere Personen)

Uit een artikel van een Italiaanse krant van 2012: Elio Massagrande, stierf een tiental jaar geleden in ballingschap in Paraguay. Dus gestorven in 2002 vermoedelijk.

3,032

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Het stopt maar niet in het dossier, kan er nu echt niets op een normale manier gebeuren, goed gezien Ben, en het giswerk van Mero kan in de goede richting zitten (misschien de kelders van de staatsveiligheid of een kast in een legerbasis). Maar het blijft gissen. Nu die plaats is ook niet zo ver van Mauberge, die Simon Gevenois woont daar (uitvalbasis FJ acties en banden met SAC).

3,033

(33 replies, posted in Organisaties)

Interessant artikel over SDRA, zie ook op het einde de verwijzing naar de roze balletten in Duitsland » www.scribd.com

Merovinger, ik ben zeer blij met de stukken die je vertaald uit het boek, het bevat interessante info. Het is natuurlijk voor een slachtoffer moeilijker om objectief te zijn, doch ze zoekt al jaren naar de waarheid en daarom is zeker een belangrijk referentie punt volgens mij, zonder het gelezen te hebben. Maar de kleine stukjes die hier op de site verschenen zijn helpen toch bij het verschaffen van een beter inzicht. Dank je voor de vertaling.

3,035

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

CIA, Maimi, Buslik en Bouhouche, een mogelijk reden » Forum

Als je dan ook nog eens zijn parcour bekijkt BOB drugsectie, NDB schandaal betrokken (afluisteren en aanslagen) het doen verdwijnen van bewijzen in drugzaken i.v.m. VDB, om nog maar van al de rest te spreken. CIA en of DEA plus zijn reis naar Florida, dit ruikt naar CIA.

3,036

(4 replies, posted in Filière Boraine)

Toch wel een zeer interessant figuur, zeker meer onderzoek waard » www.resistances.be

Had behoorlijk wat contacten met figuren die in het dossier voorkomen en was tevens informant voor de staatsveiligheid in verband met extreem links, hij was zogezegd een specialist. Ik vermoed ergens gelezen te hebben dat hij bevriend was met een vriend van Carrete. Tevens kwamen er regelmatig para-officieren op bezoek. (Massagrande?)

3,037

(39 replies, posted in Andere Personen)

the end wrote:

De Italiaanse politie heeft in onderaardse gewelven in Bologna het hoofdkwartier opgerold van de rechtse, extremistische beweging "Anno Zero" (jaar nul).

Dat is daar dat ze de zeldzame munitie gevonden hebben die de bende ook gebruikt, verbonden ook aan Banda della Magliana.

3,038

(65 replies, posted in Organisaties)

Een zeer interessant artikel uit Der Spiegel eind 1980 over internationaal extreem rechts »www.spiegel.de

Het gaat over een internationaal kamp in de Ardennen geleid door (Italiaanse) fascisten (Paladin Group) die hun basis hebben in Madrid. Een ader aspect gaat over de financiering waarbij men uitdrukkelijk verwijst naar België. FJ en VMO zijn behoorlijk met elkaar verbonden zie Pour, ook Vanduren die naar een VMO café ging voor hij vermoord werd. vooral de link naar Madrid is belangrijk, Bultot had wapens verkocht aan Italiaanse fascisten die in Spanje verbleven, tevens is er ook nog Cooper die opleiding gaf aan de italianen.

3,039

(48 replies, posted in Organisaties)

An excerpt from: The Great Heroin Coup - Drugs, Intelligence, & International Fascism » www.mail-archive.com

Boeiend artikel zeker het aspect Miami zie Lekeu, en ook de reis die Bouhouche met 3 andere rijkswachters maakte waarna zijn gedrag veranderde. Ook een verband tussen de Franse kraak van de eeuw in Nice, en Massagrande. Ook in de zaak Zwarts kan dit een rol spelen zeker als men denk aan diplomatieke koffer die ook in dat transport zat.

3,040

(784 replies, posted in 1982)

noorderling wrote:

Kijken jullie wel uit dat geruchten geen aannames worden.

Ja dat is zo. Doch als het gerecht zijn werk had gedaan moesten wij hier op de site niet zo zoeken naar de waarheid. Je zou bijna kunnen zeggen dat het onderzoek vakkundig om zeep geholpen is.