41

(784 replies, posted in 1982)

Kurosawa wrote:

Die moord in Beersel is heus niet door zigeuners gedaan als roofmoord, dat is nogal een naïeve veronderstelling.
Men heeft het er ongetwijfeld wel willen laten uit zien als een roofmoord en men heeft het zigeuner milieu verdacht willen maken.

Wat The End schrijft is veel logischer en vooral geloofwaardiger en hij heeft er duidelijk meer inzicht in.

Nu heb ik daar wel enkele vraagjes over:
* Gaat het over geheime NAVO documenten die gestolen werden in Evere (ik veronderstel van wel).
* Hebben wij een exacte datum van die diefstal?
* Wanneer zat Paul Latinus juist in Chili? (dat Latinus in Chili zat is trouwens een erg belangrijk feit waar weinig over gesproken wordt hier, dat had met quasi zekerheid verband met plannen voor een staatsgreep in België).
Als ik me niet vergis is het ergens eind '80-begin '81 dat Latinus in Chili zat?
En als ik juist ben gebeurde die diefstal van die top secret documenten nét nadat Latinus uit Chili terug kwam.Indien ja dan was dat absoluut geen toeval volgens mij.
* Uit wat The End schrijft kan ik afleiden dat Christiaan Smets (mogelijke opdrachtgever?) en het WNP dus betrokken waren bij die moorden.
* Hoe kon jij die top secret documenten inzien The End? (hoef je natuurlijk niet op te antwoorden als je niet wil)

Wat WNP leden gestolen hebben zijn een stukje van de puzzel. Het gaat nog verder terug in de tijd. Het is geen raadsel wat ik nu schrijf maar ik laat voorlopig niet in mijn kaarten kijken. Bepaalde opdrachten die WNP leden deden staan beschreven in top secret documenten. De kans dat iemand die al heeft is zo goed als onbestaand. Want jullie hebben geen idee wat ervoor nodig is om die te vinden. De info dat de heer VDE had staat daarmee in directe verbinding trouwens.

42

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Over mijn opmerking van het oor. Een vingerafdruk oog iris of het oor zijn bij alle mensen uniek. Als het oor de schelp krulling van het kraakbeen niet 100% overeenkomt zoals dat met een vingerafdruk moet zijn dan ik het iemand anders. Hoe goed het er ook moge op lijken, het moet 100% zijn om correct te zijn.

43

(784 replies, posted in 1982)

Moest het geen lopend onderzoek zijn zou ik niet zo cryptisch schrijven. Erbij het speelt zich af in een biotoop waar zo goed als niemand kennis van heeft. Verschillende namen uit het dossier zijn voor mij geen onbekenden. Dus het zijn niet alleen documenten maar ook de personen die erin voorkomen die ik ken. Plus over technieken waar ik soms naar verwijs daar ken ik wel iets van dit is een kleine wereld op een bepaald niveau.

On topic het onderzoek waar ik naar verwijs en de persoon waarover het gaat die ook in docs van veiligheidsdiensten voorkomt dat is iemand die vertrouwd is met staatsgrepen. Een paar maand terug had ik een interessant informatie uitwisseling met personen die meer dan gemiddeld op de hoogte zijn van het dossier tegen hun heb ik concrete dingen gelost op voorhand zei ik hun wat ik weet is nogal wat anders dan de meeste mensen kunnen weten. En ik liet één naam vallen als accent die ik heel goed gekend heb, hun reactie was eerste ongeloof tot ik wat dieper in detail ga. Dat ik die details niet op het forum smijt sorry daarvoor maar achter mijn raadsel zit concrete info. daarom dat ik verplicht ben in raadsels te schrijven.

Het is trouwens info dat je niet kan lezen in boeken of zo. Plus over mijn schrijven in dit dossier maakt dit niets uit, moest het wel uitmaken zouden jullie foutloze teksten te lezen krijgen. Het is immers zo dat ik nogal wat het schreven heb in tijdschriften in het verleden. Mensen die zich ergeren aanschrijffouten hebben een speciaal psychologisch profiel. Wat mij opvalt als ik personen ontmoet die met de bende bezig zijn is dat er doorgaans niet ordelijk gewerkt word.

Een voorbeeld 5 jaar geleden heb ik zelf een app gemaakt waar alle data en gegevens heel ordelijk in verwerkt worden, het is iets dat toen niet bestond en tot op heden heb ik nog niets gelijkaardigs tegengekomen. amper een paar mensen hebben het trouwens nog maar gezien. Erbij moeten jullie weten ik ben niet alleen voor sommigen die meelezen zijn het zeker geen raadsels, soms krijg ik een telefoon met de opmerking dat ik minder in mijn kaarten moet laten kijken.



.  .

44

(784 replies, posted in 1982)

coconut wrote:

In je voorlaatste post schrijf je " SV moet de SSP oprichten." Kan je mss eens beginnen met uitleggen  waarom of van wie.

Dit is een noodzaak omdat het hun taak is om voor de veiligheid te zorgen. Wat in het stuk bende van Nijvel dus niet gelukt is. Het niveau waarop het zich afspeelt is niet het koorknapen milieu.

45

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Vergroot de foto's uit neem een vergrootglas en bekijk het, het zijn andere oren 100% zeker.

46

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De vorm van een oorlel of hoe het oor aan het hoofd gehecht is, verandert niet. Het is hem niet.

47

(784 replies, posted in 1982)

Wat ik hier schrijf over Beersel en wat ervoor kwam, wordt nog eens bevestigd door wat in het najaar in 83 gebeurde zie deze post: https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … 480#p67480

De x nota bijvoorbeeld staat in relatie met bovenstaande en is een kennis van iemand waarvan in de herfst 83 een robotfoto van gemaakt is.

48

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kijk naar de oorlel. Het zijn andere oren.

49

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dan had Libert eenmalig ook andere oren op de foto?

50

(784 replies, posted in 1982)

the end wrote:

Nu concreet on topic ivm de moord in Beersel want het loopt door de keuken. Er zijn pv's trouwens over wat ik bedoel met keuken. Wat Finne verklaart in 80 aan Vernaillen dit zijn dezelfde waar Mendez het over heeft in de periode maart 85, die kinderen gaan vermoorden met een bepaald doel. VDE kende ook een van die daders. Er bestaan daar (top secret) documenten over. De daders weten dat ze top secret zijn het is hun job. Daarom is VDE vermoord en gemarteld. Zie ook eens de uitvoering van die moord hoe geduldig en voorbereid de daders waren. Waarom zo, ze wisten dat er eerder al ingebroken was.

Ik ga het nog wat concreter maken want wat hierboven staat. vlak na deze moord is de SSP opgericht, iemand die het verband ziet tussen top secret documenten de bende en de SSP? Er is een gerechtelijk onderzoek tegen iemand die in top secret doc's voorkomt en de SV moet de SSP oprichten.