11

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Er was al van in 1985 sprake van een licht grijze Mercedes met Nederlandse nummerplaten, want er zijn 3 Nederlanders benadert die toen in de omgeving verbleven, maar geen enkele was met een Mercedes! En zowel in Overijse en Eigenbrakel en ook Aalst zou een Opel Commodore donkerkleurig (oud model) gezien zijn! Onderzoekbende: hebben we het over hetzelfde huis waar ze na de overval zijn gereden? Laatste baantje voor Ninove, een dan 50 meter verder?

12

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Eindelijk! Zoals ik al 25 jaar heb gezegd: 6 personen en 2 teams waarbij de leider ongeveer 50 à 55 jaar was en Franstalig. Een kleine met een boeventronie.

13

(557 replies, posted in Hypotheses)

Ja ik heb samen met ex-politie-agent een bezoek gebracht aan dhr Podevijn, ongeveer een maand voor zijn overlijden! Uit dit gesprek bleek dat hij niet alleen Bouchouche en Mendez zeer goed kende , maar ook slachtoffers en nabestaanden, die dan opnieuw ook vrienden van elkaar waren! Samen op circuit reden en nog veel meer! TOEVAL??? Er zijn veel linken ! Maar tot op heden geen bewijs!

14

(372 replies, posted in Getuigen)

Beste Murcielago, eerst en vooral: welkom op dit forum! Voor zover ik uit je verhaal kan opmaken, ben jij overtuigd, dat elke overval zorgvuldig is voorbereid, en dat een aantal slachtoffers zorgvuldig waren uitgekozen. Alles behalve toeval. Spijtig genoeg, op het ogenblik dat het gebeurde en  ze zich toen pas realiseerden, was het te laat. En doden kunnen niet meer praten. Of vergis ik me?

15

(557 replies, posted in Hypotheses)

Ja maar, wat  kan dit opleveren? Alles komt altijd in Jumet terecht ( verplicht !) En wat gebeurt er mee? Opnieuw : niets!

16

(557 replies, posted in Hypotheses)

Wil onder hypnose gaan, wil aan leugendedector, wil alles doen ! Maar , ze hebben denk ik liever van niet! En begin mij af te vragen: waarom niet? Te laat?

17

(557 replies, posted in Hypotheses)

DIT  WAS AL DE DAG ZELF : 9/11/1985 Ze mochten duidelijk door niemand gezien worden! Waarom ik dan wel? Waarom de moeite doen om tot zo laat te wachten om binnen te kunnen komen? Ze waren supper beleefd, in tegenstrijd met hun uiterlijk had ik dat niet verwacht! Geen van hen is naar toilet gemoeten! Ze waren duidelijk niet aan het uitgaan! Iemand heeft hen speciaal naar daar gestuurd! Vermoedelijk dezelfde persoon die mij om 19.30u dan naar "hun" heeft gestuurd ???

18

(557 replies, posted in Hypotheses)

Wat betreft de nationaliteit van de daders: de leider : kleine man 1.60m 50-55 jaar was franstalig en gaf de instructies! Kan naar mijn mening Belg, Fransman of even goed Italian of Siciliaan geweest zijn, hij had het meest uiterlijk van een "echte" boef te zijn (rechtstreeks uit een gangsterfilm!) de anderen vooral de "lange" of "reus" waren duidelijk nederlandstalig! Daarmee bedoel ik : vlamingen! Geen Nederlanders! En vermoedelijk van de "streek" !
Waarom ze na Aalst gestopt zijn? Naar mijn mening en dat van een dame die er zeker meer van weet: iemand  neergeschoten die ze eigenlijk niet mochten neerschieten! En iemand te weinig! Het is in Aalst niet volgens plan verlopen!
En hoe konden ze 3 doelwitten samen op hetzelfde uur naar daar brengen? Ieder voor zich! Zorgen dat uw slachtoffer tussen 19.30u en 19.35u op de parking komt! Desnoods ga je mee! De rest werken zij wel af !

Bekijk ook een intervieuw van BULTOT :
Hij veklaart hetvolgende : Er zijn mensen naar de parking "gelokt" en daar het zwijgen opgelegt! Mensen die te veel wisten! Of om andere reden! en in hetzelfde intervieuw beweert hij ook dat de "rijkswacht" er zeker mee te maken heeft! Dit is ook de mening van Meester Callebaut : hij blijft tot de dag van vandaag overtuigt: "het waren allemaal executies! Dit is ook de piste die te weinig of niet onderzocht is geweest! Waarvan de uitvoerders en opdrachtgevers goed wisten: DAT GAAT MEN TOCH NOOIT KUNNEN GELOVEN! En ze hadden nog gelijk ook !

19

(264 replies, posted in Algemeen)

Begrijp wat je bedoeld Biggus Dickus, er zijn er die het zich wel aantrekken, maar die personen moeten ook de "weg" volgen! En krijg je als antwoord: meer kan ik ook niet doen! Afwachten wat er al dan niet iets gaat mee gebeuren! Neem je iemand met grote naam en invloed? Dan heb je het probleem (ook als ze je volledig geloven!) dat ze toch het risico niet willen nemen hun naam en faam te verliezen, wat ook  te begrijpen is !Dus: niet zo eenvoudig!

20

(973 replies, posted in 1985)

LEO, juist! Het waren executies! Zoek de opdrachtgevers, die kunnen de "daders" aanwijzen.