31

(28 replies, posted in Vragen)

Wat men ook moge denken over Vos en CWB, onbekwaamheid, manipulatie, ... Het  feit is: alles dat in verband staat met de Bende van Nijvel, in welk arrondissement men bij politie gaat moet men CWB raadplegen! Zelfs comité P is verplicht ze te contacteren! Men kan er niet onderuit! Zij alleen beslissen of ze er in verder gaan of niet, ttz één procureur neemt alle beslissingen! Het is erg, maar het is zo!

32

(557 replies, posted in Hypotheses)

Beste forumleden en gasten, mijn raadsman is van oordeel dat er voldoende elementen zijn om een grondig onderzoek aan te bevelen en gaat eerstdaags met bevoegde instanties contact opnemen en zullen samen dan de nodige informatie geven! Daarom raad hij mij aan om zeker voorlopig niets op dit forum te zetten, daar de eventuele "verdachten" in deze zaak kunnen (zeker!) meekijken, en in het kader van mogelijk komend onderzoek, mogen zij absoluut niet weten, wat we al dan niet al weten!

Zou stom zijn om nu al onze kaarten op tafel te gooien , zodanig dat ze zich zouden kunnen voorbereiden! Trouwens , door alles open te leggen weten ze ook wie kuros is (alhoewel ze dat nu al zeker weten). Maar ik beloof jullie plechtig, ik houd jullie zeker op de hoogte en vergeet jullie zeker niet! Maar begrijp dat dit zeker geen "spelletje" is waar sommigen wel zo over denken. Hopelijk tot zeer binnen kort! Groeten aan allen!

33

(557 replies, posted in Hypotheses)

Om jullie op de hoogte te houden : heb maandag om 20.30u afspraak met advocaat! Gerust gestelt nu ???? Telefonisch kon dit niet besproken worden! Hoop dat hij mij toelaat er hard tegenaan te gaan! Ik wil niet mijn hoofd in het zand steken! In tegendeel : wil kost wat kost mijnen "nek" uitsteken, maar toch juridisch een beetje in orde zijn !

34

(557 replies, posted in Hypotheses)

Heren ! aub! Ikzelf sta te popelen om ALLE informatie die ik heb met jullie te delen maar mijn advocaat die er mee bezeig is ging pas 15 of 16 deze maand terug komen van Oostenrijk, en ging alles op gemak eens lezen! Moet ik hem nu ook nog eens opjagen? Ik ben er dag en nacht mee bezig, maar wil weten of ik namen mag vermelden of niet ? Dat is het enige wat mij nog weerhoud om jullie mijn bevindingen te laten weten! Het gaat hier om waar gebeurde feiten! Waarover ik mijn conclusies moet treffen (eigen mening!) En waardoor jullie (ieder voor zich!) hetzelfde kan doen! ofwel : zijn mijn verhalen niet waar? Of in geval ze wel waar zijn ! (ik alleen zal het weten!) zullen de "believers" toch ook even moeten slikken en hun wenkbrouwen fronsen! Het is niet mijn bedoeling gelijk wie iets op de mouw te spelden en hier den "interesanten " uit te hangen! Daarvoor  is het gebeurde veel te ernstig geweest! En geloof me: ik doe dit in naam van Gilbert Van Den Steen en Jan Palsterman, omdat hun stem niet meer kan gehoord worden! En ook in naam van de kinderen van Jan P. Willen jullie "please" nog even geduld hebben! Ben jullie zeker niet vergeten! Groetjes aan allen!

35

(557 replies, posted in Hypotheses)

Sorry !!!! Nog iets vergeten!  Er is ergens een half verbrande foto gevonden van een blonde vrouw ! dedjeu! ze was dan nog blond ook! (kan er toch weer nie aan doen zeker!)

36

(557 replies, posted in Hypotheses)

Iedereen heeft nu wel al een beetje door dat ik mijn ex  mogelijk in verband breng met de Bende van Nijvel, ik ga eerlijk zijn er zijn nog andere zaken gebeurd die met dit niets te maken hebben, waarbij zij al ondervraagd geweest is, en de politie mij vroeg (1990) is mevr. tot dergelijke misdrijven in staat? Papieren op haar naam die na een misdrijf (welk weet ik niet!) teruggevonden waren in een gestolen wagen van een Spanjaard in Brussel en teruggevonden op een parking in Ninove! Haar uitleg was: dat zijn papieren die met carnaval uit mijn wagen gestolen zijn en teruggevonden in die gestolen wagen! En dan? Ge moet het maar uitleggen!
Nu: terug naar de Bende van Nijvel, ik durf bijna  niets meer te vermelden of ik zou kunnen weer een "fantast" genoemd worden, maar hetvolgende wil ik toch nog aanhalen:
Juan Mendez had wel iets met Aalst: hij was kind aan huis bij Podevijn en kende velen uit het milieu! Goed, hij belde van uit buitenland (uitleg CWB) ongerust of zijn wapens niet zouden gebruikt zijn! De dag nadien en na 22 jaar weten ze het nog niet (hoe kunnen ze dat de dag nadien dan al weten? Ik denk eerder dat ik heb gelezen dat hij na het vernemen: ongerust was : WIE zijn de slachtoffers? Dat hij MEER wist!
Nu kunnen jullie zeggen dat ik het VER ga zoeken ofwel me ZOT verklaren? Maar toch:
Januari 86 wordt hij vermoord, het enige  dat men weet  is  :  dat er een roodachtige of bordau-kluerige japanse wagen zou gezien zijn ! Waardoor Boubouche in verdenking kwam (zijn vrouw haar wagen!)
Ook  op 22 januari 85 is er een moord op Asterix alias Francois Enteryckx die aan het stuur van zijn wagen werd doodgeschoten (de moordenaars werden nooit gevonden) heb ergens gelezen : dat weer ZOU kunnen dat er een rood-bordau - kleurige japanse wagen in de omgeving was! vond dat wel vervelend : niet lachen hé ? Maar mijn ex reed van 1981 tot 1986 met een bordau - kleurige Honda-Prelude nr plaat: EKG 164
Kan alleen maar zeggen : het is zo !  ik kan er toch ook niet aan doen zeker , is toch mijn fout niet dat ik haar zo enen gekocht heb!
Nog iets: ik citeer:
In feite kwamen de manne steeds tijden het weekend, 's nachts. Misschien verkenden zij de omgevong? Nachtelijke marchen werden eveneens georganiseerd voor de overvallen in Overise, Eigenbrakel en Aalst. Ze waren met een half dozijn, de personen die er aan deelnamen. Onder hen bevonden zich een JONGE VROUW en een JONGETJE. Op een dag hoorde ik de knaap zeggen dat hij een blaar op zijn voet had. Allen droegen militaire kleding-stukken!
Nu: ver gezogd of niet: over het merk van de auto is er twijfel over de kleur niet: WITTE kleur! Zou het dan ook geen OPEL wit kunnen geweest zijn? JONGE vrouw (33 jaar jong?) jongetje (geen meisje!) 3 jaar (spijtig genoeg geen weet van juiste leeftijd!) nederlandstalig (niet franstalig)  Ik zeg nu : het zou kunnen, er is geen enkel element dat zou uitsluitsel geven! Waarom ? 1ste we waren in het bezit van witte Opel rekord 2300 diesel nr plaat: s720l (kan er weer niet aan doen hé) zij of we waren in het bezit van een jongetje, geboren op 5 okt 1982 (kan er ook weer niet aan doen hé) Kon zij buiten mijn weten in het weekend weg? Ja, want voor 2-3 u 's nachts moest zij mij noet verwachten! En die 6 personen? Aangegeven LVR- kleding beschreven: jagerskledij = militaire kleding!  Laat ons zeggen : mocht het met zekerheid een passat of renault geweest zijn dan kon het niet!  (of  een andere kleur! )Mocht het een ouwe taart geweest zijn : dan kon het ook weer niet! mocht dat jongetje een meisje geweest zijn en of franstalig zijn, dan ook weer niet! Had ik in het weekend altijd thuis geweest ? Dan kon ik zeggen : HET KON NIET! Wat moet ik nu zeggen: HET KAN BEST ZIJN, want eris niets dat UITSLUITSEL geeft! Daarmee wil ik nu niet beweren : zij is het! Ik wil hier alleen maar zeggen : het is geen fantasie: ik had een witte opel, ik had een bordaeu kleurige Honda-Prelude en ik was op 9 nov 85 in het bezit al van grijze Mercedes 280 SE , en ja ik heb enkele weken (kan dagen zijn )voordien mijn vader zijn oude donkerkleurige oude Opel commodore verkocht voor 5.000 fr Ok je mag iemand "verdenken" en dan nog al deze elementen samen brengen ! Dan moet het allemaal toch nog kloppen ook ! Het kan "TOEVALLIG" zijn ! Dat weet ik, maar het het is toch het vernoemen waard! EN MIJ NIET VERWIJTEN Hé ? Of ik DOE NIET MEER MEE!   Chassie- nummer ken ik niet meer (GRAPTJE HOOR!!)

37

(557 replies, posted in Hypotheses)

Het is inderdaad vreemd dat men van uit die kant nooit gezocht heeft! Dat heb ik nu gedurende 3 jaar wel gedaan! Waarom zou Marie-Jeanne C razend op mij zijn denk je?
Het was en is nog altijd zeer delicaat om nabestaanden van de slachtoffers onder vuur te nemen, maar zolang die personen de waarheod niet willen of durven zeggen, zal het nooit opgelost geraken! Ik denk dat ten laatste volgende week , ik de moed ga hebben om alles ; ten koste van sommigen hun reputatie ! op dit forum te plaatsen! Zwijgen brengt ons geen stap verder! Praten kan ook schaden!  Heb nog wat tijd nodig om tekst voor te bereiden! Wat ik al kan verklappen: hat gaat over : Marie-Therese - Marie-Jeanne en Joke C  (mijn ex) en de zovele linken naar elkaar!

38

(557 replies, posted in Hypotheses)

Als je het schrijven van K. aandachtig leest (desnoods 10 keer!) kun je toch uitmaken wat hij eigenlijk wil zeggen, en wat ik ook wil zeggen!! Hoe komt het dat bij het horen van de overval! Marie-Jeane C onmiddelijk naar politie is gegaan (niet getelefoneerd!) In zogenaamde panniek of zogezegde bezorgdheid : mijn kinderen ! Mijn kinderen! Dan moet ze toch geweten hebben dat haar man en kinderen naar de Delhaize op dat ogenblik waren? Dus dat Jan mogelijk in de namiddag al zou kunnen geweest zijn klopt niet! Over haar man heeft ze zelfs niets gevraagd! Ik durf te zeggen : wat ne cinema! Nooit bezorgd geweest over kinderen en Jan, en nu plots wel! Raar! ZEER RAAR !

39

(557 replies, posted in Hypotheses)

Sorry! Had inderdaad de vorige berichten niet gelezen! Zou die vraag dan eigenlijk aan Ben willen stellen! En waar ik dat intervieuw met de kinderen kan vinden? Wil uitzoeken, en zeker geen tegenstrijdige verklaringen afleggen!

40

(557 replies, posted in Hypotheses)

Biggus Dickus ! Waar jij je informatie haalt van die gezelschapsspelen weet ik niet? Maar ik heb andere informatie gekregen! Irena was gewoon van elke zaterdagavond rond zelfde uur met haar moeder (Marie-Jeane) naar Delhaize te gaan! Ze verwachtte die avond hetzelfde, doch belde haar op waar ze bleef? Waarop zij zou gezegd hebben: ik kan niet ! Vraag het aan je vader! Zij was op dat ogenblik samen met Jules V. Zeg me als ik toch mocht fout zitten!!! Werkte Irena niet tot 19u in "de Picknick" toen op de grote markt in Aalst?