41

(562 replies, posted in Hypotheses)

Kort antwoord, want zeer binnen kort uitgebreid verslag ! En zullen veel vragen beantwoord worden! Dit wil ik nu al kwijt:
A : Van Den Steen ging NOOIT mee boodschappen doen nar Delhaize! Waarom die dag WEL? Komt uitvoerig aan bod!
B : Jan Palsterman ging NOOIT op zaterdagavond naar Delhaize! Waarom die dag WEL? komt ook uitvoerig aan bod!
C: Kuros ging ook NOOIT naar Delhaize! Waarom die dag WEL (bijna!) komt ook uitvoerig aan bod!
D : en kenden Marie-Therese en Marie-Jeane en EX van Kuros elkaar ? JA ! Komt ook uitvoerig aan bod!
E : ' t Land Van Riem was tot 2 jaar geleden gelegen op de grote markt (Waar nu De Plaza is!) tussen Café De klok en 't Pavilioen!

Plaese! Nog even geduld!

42

(562 replies, posted in Hypotheses)

Ik weet dat mijn informatie soms onduidelijk weergegeven is! Maar even geduld nog,  we gaan alles eens op proffesionele manier op papier zetten dat er geen misverstanden meer ontstaan! Columbo! excuus aanvaard! Heb er ook beetje fout aan!

43

(562 replies, posted in Hypotheses)

Ik kan denk ik NOOIT met zekerheid zeggen: dat is hem! Daarmee zeg ik ook niet : hij is het niet!! Ik zou hem in levende lijve moeten zien en zijn reactie zien , dan misschien? In alle geval ge hebt mensen die maar 1 keer iemand zien en hem zouden herkennen! Awel daarvan ben ik nen droeven! Heb er altijd problemen mee gehad! Ne schone ring! Ik heb da niet gezien! De gerechtelijke vroegen mij ook : bepaalde littekens eventueel, ringen!? Sorry de volgende keer zal ik in zulke situaties er wel op letten!
Maar zijn ogen zal ik wel nooit vergeten: nietszeggende bangelijke ogen ! ogen die dood waren! Hij was klein , en praatte frans zonder de anderen te bekijken! Hij keek voor hem ! Alsof hij tegen de tafel sprak!  50-55 jaar, meer ..... sorry! duizendmaal sorry dat ik niet beter gekeken ! Heb eigenlijk niet "durven" kijken!

44

(562 replies, posted in Hypotheses)

Wil nog eens terugkomen op reactie van Columbo : wat mij opvalt: er is sprake van opel commodore (oud model - geen vermelding kleur) waar ik over spreek : 15-20 jaar oud (5000fr) goud-kleurig en zwart venillen dak verkocht in 85 noet in 84 of 86! ten eerste niemand zegt dat het die wagen was en hij er iets mee te maken had! Vraag mij het volgende af: niemand heeft daar ooit veel belang aangehegt (ik ook niet!) waarom jij wel? Kan mis zijn : paniekreactie? U komt plots op  forum niet met een beoordeling maar diercte VEROORDELING ! Niks van waar ! Grijze mercedes ! Ook niet waar?  Kan bewijzen met faktuur (data!) en fotos, maar nogmaals : niemand weet of ze er iets mee te maken hebben! Maar mocht dat wel zo zijn dan zou het kunnen! OMDAT GODVER...  ik er toen in het bezit van was!Nu ga ik hier nog iets vermelden (was het eigenlijk nniet van zin!)
In 86-87 moest mijn ex een hond hebben, na veel discussie: ok, en ne groten (duitse dog) zij koopt hem en geeft het kind een naam : TOSCA mooie naam!  mocht ik fantasie hebben (misschien te weinig!) Benjari ennogwat van de bende Haemers bijnaam de vlieg = Tosca! mocht ik fantasie hebben?? Kun jij misschien ?? 1 ding staat vast Tosca de hond is er geweest! Dat staat vast! (zal je foto sturen!)
Het telefoontje : te voet naar scherpenheuvel: in 84-85 als iemand van de garcons zei: goed gawerkt hé! kijk eens : of als we dat halen: wat krijgen we dan meer? Antwoorde ik altijd : awel: een gratise reis : te voet naar scherpenheuvel weg en weer! Ha ha! je kunt het hun vragen (ze leven nog!) moet ik er over fantaseren? Hoe zeer ik er mijn hoofd op breek! Ik vind geen verband! Als je naar de zee geweest bent en je gaat zodanig fantaseren dat de mensen gaan geloven dat je naar de ardennen bent geweest! Maar de "waarheid" die ik stuk voor stuk kan bewijzen is gewoon de waarheid
Nu ik a zeg zal ik b zeggen: de enige mogelijke link naar dienen scherpenheuvel: maar het is weer een vraagteken! (doe mijn best om iets te vinden!)  pas in 89-90 (dat is een beetje het probleem!) komt er (door haar aangeworven!) een kelner werken en woonde in Hofstade! (21-22 jaar) achteraf bleek dat die persoon van zijn 16 in De Lord in Schepdaal heeft gewerkt! Wat is daar mis mee? Als blijkt dat mijn ex en nog iemand van de nabestaanden frequente bezoekers waren van deze zaak (kind aan huis!)  was er met haar in 90 1x geweest! Alle garcons kusten haar en ze grijnsde! Dat is de enige "mogelijke" link (kan niets anders bedenken!)  DE waarheid is geen fantasie! hetgeen ik hier schrijf kan voor sommige belachelijk zijn! Daarom was ik oorspronkelijk niet van plan het te vermelden, maar is dit forum niet als doel: wat je weet hoe onbelangrijk het ook is ! Hoe belachelijk het ook klinkt! Maar de waarheid is ( daarmee ben ik met columbo eens!) En eenieder heeft het recht te geloven of niet te geloven! Maar niet zoals Columbo ; Hé mannen :  "IK" geloof kuros niet : dus hij liegt! smijt hem van het forum! Mooie intrede moet ik wel zeggen van Mevr ?? Columbo!!!

45

(562 replies, posted in Hypotheses)

Dat klopt! En ook zaken afkomstig van Delhaize Aalst! Wat we niet weten of er ALLES op die plaats is gedumpt! En of het onmiddellijk na de overval is gedumpt? Het is  denk  ik pas jaren later opgevist! (door toedoen van onderzoeksrechter Troch) Zeg me als ik fout ben!

46

(562 replies, posted in Hypotheses)

Hé : Leon De Staerke : hij is klein toen rond de 50 en met DODE DONKERE OGEN!  En altijd naar beneden kijkend!!!  Kan er iemand een foto vinden ? Lijkt me zeer interesant! Bedankt Club-happy few!!

47

(562 replies, posted in Hypotheses)

Voor onze vriend COLUMBO :jij moet leren goed lezen! Opel commodore heb ik in 1985 wel degelijk verkocht( stond in Baardegem) kan dat zeker bewijzen! Daarmee zeg ik niet dat "di" wagen gezien is! Maar er sprake van zulke wagen! IK had toen 1/2 okt 1985 mercedes gekocht bij Van Den Bossche E in horstade en stond tot 27/11/85 in mijn garage op 27/11 (de dag dat mojn vader begraven is voor de 1 x in gebruik genomen! IK zeg nu ook weer niet dat die grijze mercedes is gezien! Als ik een bmw had! Dan kan het niet ! Had mijn vader een jaguar gehad! Dan kan het niet ! Ik kan dit zeker bewijzen! Doch chassinummer ? (dat is pas belachelijk!) Ik heb al veel wagens gehad! Kan ze in volgorde nog allemaal vermelden, maar kan u spijtig genoeg van geen enkel het chassinr geven : dus het zullen leugens zijn ! proficiat!

48

(562 replies, posted in Hypotheses)

Mojn excuses aan Biggus Dickus , maar of je het geloofd of niet , iemand die hier bij mij was en uw bericht had gelezen, heeft onder mijn naam en op mijn computer erop geregeerd hetgeeen ik ten stelligste betreur! Het is hier niet de bedoeling om ruzie te maken! En wat die opel commodore betreft: ik heb die wagen van mijn vader inderdaad verkocht voor 5000 fr ! Maar niet aan die mannen, wel aan de kelner die toen bij mij werkte! Aan wie hij hem nadien heeft doorverkocht weet ik niet! En ik ga hier ook niet beweren dat die zou gebruikt zijn ! Ik kan alleen maar zeggen dat het echt zo is! En als je al gaat beginnen twijfelen dat die taverne waarvan ik spreek echt zou bestaan hebben? Vind ik nog straffer! En dat ze daar niet zouden geweest zijn : er is een pv van gemaakt op 12/11/1985 en die bestaat nog! Als je natuurlijk alles verkeerd begrijpt ? Of leg ik het misschien verkeerd uit? En waarom zou ik fantaseren? Wie heeft daar iets aan? Ik zeker niets!!!

49

(562 replies, posted in Hypotheses)

Biggus Dickus wrote:

Het lijkt me toch bij de haren gegrepen dat de raid op de Delhaize in Aalst alleen maar in het teken stond van afrekeningen, of dat (bijna) alle slachtoffers in de val gelokt zijn. Hoe krijg je in godsnaam alle niets vermoedende doelwitten op hetzelfde tijdstip op de parking van een hetzelfde warenhuis?

Ik vraag mij af of jij wel alles volgt op de voetn dan zou je zo geen domme vragen stellen

50

(562 replies, posted in Hypotheses)

Hoe krijg je in Godsnaam alle niets vermoedende doelwitten op hetzelfde tijdstip op de parking?  Toch eenvoudig: ieder voor zich! Ofwel ga je met je slachtoffer mee ofwel stuur ze je op de een of andere manier op dat uur naar daar ! De slachtoffers kenden elkaar niet! De opdrachtgevers wel ! De daders moeten enkele tijd ervoor "hun" slachtoffers gezien hebben! En ze verwachten dat ze allen op 5 min na op de parking arriveerden! Buiten 1 die niet is komen opdagen! doch de opdrachtgever was tot 15 min voor de raid overtuigd dat hij wel zou gegaan hebben! Waarom anders hebben ze nog 3 a 4 min gewacht ? Met het risico van toch in de val te lopen en of neergeschoten te worden? Hetgeen misschien wel zou gebeurd zijn!