51

(138 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ben, uw beschrijving van psychopaten en vooral kenmerkend gedrag is perfect juist! Ik heb 10 jaar met zo iemand geleefd, dus ik kan het weten. Het "goede " dat een ander gedaan heeft hebben zij gedaan, het slechte dat zij doen heeft "altijd" een ander gedaan! En dan nog voortdurend alles doen om bezittingen en personen "per ongeluk" te vernietigen. Kun je je voorstellen, als zo enkele personen elkaar ontmoeten? Zowel mannen als vrouwen, op die manier een "organisatie" vormen en gezamenlijk plannen maken en uitvoeren!

Nog korte beschrijving aan de hand van mijn ervaring:

Als die personen zelf zeggen: ik draai "iedereen" rond mijn vinger! Heel simpel: iemand dat ik kan zien "dood" liggen! Daar ben ik "super" lief en vriendelijk tegen! Wie kunnen ze dan zien dood liggen? Iedereen, zonder onderschijd, ouders, kinderen, famillie, hebben geen respect, noch voor collega's, vrienden, dieren, noch voor bezittingen. Ze "genieten" van het vernietigen van zaken waarvan ze weten dat die andere personen dierbaar zijn, dat gaat van materiele zaken tot personen en dieren en het duurt jaren alvorens je dat door hebt. Want je denkt  dat kan toch niet. Maar op het ogenblik dat je het toch moet aanvaarden, is de schade opgelopen tot in de miljoenen, dan spreken we nog noet over de morele schade en de jaren verspilling (moest dit nog even kwijt).

52

(601 replies, posted in Hypotheses)

Zijn ons daarvan bewust! Nog even geduld a.u.b.! 't is er op of er onder! Maar laten de moed niet vallen!

53

(601 replies, posted in Hypotheses)

Neen! Je begrijpt mij verkeerd! Zij geven mij te kennen dat ik over geen politie-bevoegdheid beschik! Dat klopt! Waarop ik heb geantwoord: vragen staat toch vrij? Informatie achterhouden is strafbaar! Maar informatie inwinnen niet volgens mij! En nadat ik 3 jaar geleden zelf een brief had geschreven naar de procureur in Charleroi, ben 2x verhoord geweest door cwb als getuige en informant! Maar nu ligt het totaal anders (plotseling!) nu wordt ik al verhoord "als verdachte!"  Tiens, 2 jaar geleden had iemand van comité P me al gezegd: je gaat met uw hoofd tegen de muur botsen! En op letten dat het tegen U niet gebruikt gaat woorden! Moet hem nu wel geloven! 22 jaar geleden heb ik maanden schrik gehad van "de bende" omdat ik ze gezien had! Nu zou ik meer schrik moeten hebben van het gerecht!

54

(601 replies, posted in Hypotheses)

Ga toch nog even reageren: waarom na Aalst er niets meer is gebeurd? : te 1 ste: er was bij de slachtoffers iemand bij die ze eigenlijk niet mochten neerschieten (zat zelf in het complot of: toch het zwijgen opgelegt? Kan ook!!) Ze verwachten nog een doelwit en hebben nog 3 a 4 min op parking nog gewacht (wisten niet dat laatste doelwit 10 min ervoor had afgeblazen!) uitleg van cwb : ze wachten tot politie kwam om hun "onkunde te bewijzen! Belachelijk: zou iemand zichzelf of zijn companen hun leven risceren gawoon voor de lol? Moesren ze dat dan in Overijse en Eigenbrakel ook niet gedaan hebben? En door die 3 of ' minuten nog te wachten is misschien iemand gesneuveld zoals ze nu beweren! Voor wat ? Voor niets? Zomaar? De persoon die ze nog hadden verwacht had hun wel gezien hé! Heeben ze als laatste niet geschoten naar witte opel kadet? De persoon die ze nog hadden verwacht reedt met witte op record! reactie van Jumet: ze zullen toch wel het verschil zien tussen ne record en ne kadet zeker? ( weet zo nie: pakken of laten! veel tijd hadden ze niet meer!)
Waarom ik even stil zal blijven (zeker tot 1/2 maart) in mei verleden jaar ben ik verhoord geweest bij politie Aalst (ze vonden het zelf hoogst eigenaardig!) in opdracht van een prokureur van Dendermonde (naam wel bekend!) en met de vraag mijn onderzoeksactiviteiten te staken, tevens mijn collega (ex politieman) heeft ook berisping gekregen! Niettegenstaande geen enkele wet verbied van informatie in te winnen! Nu op 28/01 voor de 2 de maal bij politie Haaltert  opnieuw: U hebt beschikt niet over politie- bevoegdheid! En dit allemaal telkens na contact genomen te hebben , hoe kan het anders : met de heren van Jumet!  3 jaar geleden heb ik hun al gezegd: zoeken jullie wel sporen? Of zoek je alles om het te ontsporen? Ik had hun toen al zaken gezegd die ze na 20 jaar zelfs nog niet wisten! Wat moet ik op den duur gaan denken? Onkunde ? Of ??? Er heeft moj een agent gezegd: ik moet nog 4 jaar doen, en dan pensioen! Ik wil dat niet op de helling zetten! En ik wil in mijn bed sterven! Maar als jij zo verder doet ! Zal je zeker niet in je bed sterven! Er zijn inderdaad nog zaken die ik weet en die normaal terug te vinden waren, zoals een pv die zou moeten opgemaakt zijn enkele weken voor de overval van "de reus" die ik heb laten ophalen door "rijkswacht"  Eerst zat het in Gent met die omschakeling van rijkswacht naar federale, nadien waren ze alles van die periode al aan het versnipperen in containers in Brussel! Tovallig hé? Maak dat de ganzen wijs ! Het moet bij t parket liggen! Maar geloof mij! Beetje bij beetje, de waarheid MOET achterhaald worden!

55

(601 replies, posted in Hypotheses)

Eerst en vooral : Bart ! Welkom op dit forum!
Ik blijf elke dag alle berichten verder lezen, maar tot mijn grote spijt en ongenoegen zal ikzelf mij onthouden (toch voor bepaalde duur)  om te reageren op op sommige berichten, ten eerste omdat bepaalde personen o.a. CWB absolut niet gelukkig zijn ! Niet voor wat ik al onderzocht heb, maar omdat ik nog niet heb opgegeven! Ze willen er alles aan doen om mij te stoppen, maar vinden niets wettelijks om zich op de basseren . Ik stel mij vragen: waarvan hebben ze schrik? Wie moeten ze blijven beschermen? Of is het affront te groot mocht het nu nog uitkomen? In ieder geval hoop ik over enkele weken opnieuw te verschijnen met meer gegevens !

56

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Vriendin van Jean Bultot: Hij was zeer onrustig, maar na de dood van Jules Montel was hij opgelucht! Waarom? En rode japanse wagen in Anderlecht bij moord op (moet opzoeken!). Bij Juan Mendez ook? En reed in die periode met bordeaux Honda Prelude (mogelijke link?).

57

(601 replies, posted in Hypotheses)

Zou het allemaal TOEVAL zijn ? Graag jullie mening!

Laten we beginnen met : A en B vervolgens C en D  en  E en F
A + C + E  zaten dagen voor 9 nov; dagelijks in zelfde etablissement en beweren toch elkaar niet gekend te hebben! A neemt initiatief en gaat samen met B om 19.30u naar parking van delhaize! A en B worden samen gedood ( vergissing? Of : het zwijgen opgelegd? ) C stuurt D naar Delhaize en wordt daar neergelegd! E stuurt F ook om 19.30 u naar plaats maar F gaat niet! E had dagen ervoor tegen F al gezegd: binnen kort is het in Aalst! Let op mijn woorden! Toeval of voorspelling? Na gewonnen informatie hadden A-C en E dezelfde levenswijze! T.t.z. leefden van leugens – diefstal – bedrog- bij zover dat die personen buiten dat ze er MENS uitzagen  hun gedrag niets menselijks had ! Socio – Psyhopatische kenmerken vertoonden! O a : vernietigen van personen en bezittingen enz…1 ervan heeft voor 1980 regelmatig Psychiater bezocht! Werden bestempeld als ernstig gestoord! We hebben het hier over het etablissement waar de bende enkele uren voor de overval is gezien!
Dat personen A+C+E  in 1983- 1984 –1985 een relatie hadden met : laat ze ons X-Y en Z noemen! A met X , C met Y + Z en  E met Y ,
X-Y-Z goede vrienden van elkaar zijn, de eersten die auto’s konden opdrijven, ombouwen, op circuit op zolder reden, (lees: hun rijkunst was fenomenaal!) dat die personen met  opgedreven Saab-turbo oefenden op circuit, dat 1 van hen voor 1980 te maken had met Ford-garage (Ford taunus ???) Dat die personen alle 3  in 1985  te maken hadden met garage die het dichtst bij de Delhaize parking lag! Dat bij ondervraging van sommige personen ofwel : er selectief “geheugenverlies” was vastgesteld of : ernstig werd gelogen!!!! Dat Z zijn vader “dokter” was in vlaams Brabant! ( zie : ça va docteur???)
Dat X Y en Z  “goede“ maatjes waren met persoon  ( zie gansterpolis in Aalst) Die goede vrienden had: Boubouche –Beijer –Bultot –Juan Mendez en niet te vergeten: rijkswachters!
Spijtig genoeg is die persoon na persoonlijk hem te hebben ondervraagd! Beginnen zweten en beginnen “beven” en vroeg aan zijn echtgenote om onmiddellijk de “dokter” te bellen, maand later was hij overleden! Toch heeft hij iets belangrijks  (zonder het  zelf te beseffen?) gezegd!
C en E  zijn nog in leven!  Y en Z ook nog! De rest ligt er al onder!
Ik weet dat met dit bericht, de personen die er mee te maken hebben rechtsreeks of onrechtstreeks en nog in leven zijn! Het mij zouden kunnen “lastig” maken! Of zou uiteindelijk de CWB deze keer het vlugste zijn? Ik wil niemand beschuldigen! Enkel feiten aantonen waarop men toch kan beginnen vragen stellen ! En het de moeite zal vinden om een “diepgaand” onderzoek te doen in bepaalde “kringen”  Ben zeker dat we nog voor enorme verassingen zullen komen te staan! Of zal men wachten tot alle mogelijke betrokken partijen er niet meer zijn? Het  is al moeilijk genoeg om feiten van 25 jaar geleden te onderzoeken!
Dit is maar een deel van mijn 3-jaar durende onderzoek! Er is MEER, er komt MEER, …later!!!!!!!!! Waarom in Aalst ? Omdat er mensen van Aalst een “doelwit” vormden! Je kunt die mensen toch moeilijk naar  een andere Delhaize sturen op een bepaald uur? Dat zou pas verdacht zijn! Als we begrijpen waarom! En wie er achter zit! Dan pas kunnen we de daders vinden!
Er is ook nog sprake van G en H , die ook verband zouden hebben met voornoemd etablissement! Maar dit is op dit ogenblik een gerucht! En kan niet enkel verder gaan op geruchten! Ga wel her en der licht opsteken! Zo ja! Dan is de cirkel toch wel rond!
Ik blijf tot einde van mijn dagen overtuigt: HET WAREN MOORDEN OP BESTELLING!
Zoals een Advocaat van de slachtoffers 3 jaar geleden tegen mij al zei: ik blijf tot de dag van vandaag overtuigt : HET WAREN ALLEMAAL EXECUTIES! Vandaar  mijn drang en mijn eigen overtuiging om verder onderzoek te doen! En met verbluffend resultaat! Maar ja , nu moet er nog 1 iemand willen luisteren! Wie????

58

(61 replies, posted in Bende De Staerke)

Kan iemand iets meer zeggen of te weten komen over Leon - petit Leon - was die werkelijk "petit"?

  • 1.65m?

  • Nu rond de 70 jaar?

  • Zijn ogen: donker en alsof ze dood waren? En angstaanjagend?

En bestaat er ergens een foto van? Zou veel kunnen verklaren!

59

(1,141 replies, posted in 1985)

Sorry Ben! Maar de personen meenemen naar een bos? Dan was duidelijk wie vermoord is, ze konden ze thuis ook gaan vermoorden! Nee ! Er moesten buiten de "doelwitten " andere slachtoffers zijn (vindt je niet in een bos!) om het te laten overkomen als ongevallen! De personen die er naar toe gestuurd zijn kunnen niet meer praten! En geef toe: ze zijn geslaagt in hun opzet: men denkt nog altijd dat iedereen "toevallig in de weg liep! Ik rij 1- iemand dood: doelgericht of ongeval? Ik rij 10 mensen dood : ongeval! Ook als daarvan 1 persoon is die ik moest hebben? Zoek maar uit wie!

60

(1,141 replies, posted in 1985)

Willy De Schepper is wel van Mazenzele en niet uit Schaarbeek. Hij zou met Aalst niet hebben willen meedoen. Reden: er moesten kinderen sneuvelen en daar was hij niet voor te vinden! Conclusie: het zou hem gevraagd geweest zijn, maar door wie? Mocht je de naam van garagist uit Aalst te weten komen waar er "rare" dingen gebeurden? Zou me wel interesseren daar er maandelijks in mijn zaak toen bestuursvergaderingen plaatsvonden en 4 a 5 x per jaar algemene vergadering. Waar ongeveer 40 tot 50 garagisten naar toe kwamen!

De zaak waar de 6 bendeleden op 9 november 85 zijn binnen geweest. Er is zeker en vast met de garagewereld en zeker met personen die dan nog op circuit reden verband te leggen! Alsook met bepaalde slachtoffers in Aalst en dus ook met mij. Waarom hebben ze in Aalst eerst de slachtoffers gemaakt? En dan pas het geld gaan halen? Is toch niet logisch! 8 doden en dan misschien geen geld! Dus de doden waren belangrijkst. En uitgekozen.