71

(27 replies, posted in 1980-1989)

Ja, er is een (kort?) onderzoek geweest (2 jaar geleden!) naar die ex! Antwoord vanuit Jumet: niks bruikbaars! Toch niet voor dit dossier. En een antwoord op de vraag van iemand: geloof jij die persoon? Ja ik geloof Mr. maar mogen niet verder onderzoeken, want de onderzoeksrechter denkt: dat zal iemand zijn die wil wraak nemen op zijn ex! Ook mocht het overkomen als "wraak" is het belangrijkste toch nog: in geval dit waar is, stinkt het geweldig.

Beste leden! Hopelijk kan of mag ik binnen kort meer uitgebreide informatie geven, wat betreft de resultaten van mijn onderzoek van 2 jaar, alsook de  afloop van de gesprekken met leden van de cel (die er alles behalve gelukkig zouden mee zijn) maar ze geven me geen andere keuze! Vooreerst ga ik mijn volledig verslag overmaken aan mijn advocaat en afhankelijk van zijn "raad" kan ik misschien meer openbaar maken! Nog even geduld!

72

(601 replies, posted in Hypotheses)

Om welke reden dan ook. Ik heb de daders gezien en zonder masker en zonder pruik. Ga je zeggen wat toen in mijn hoofd omging: geen van allen kan een vrouw of een relatie hebben. Want als die 's nachts het licht aan doen dan zouden die (normale vrouwen, hé) zich een schrik opdoen! Of : tenzij het vrouwen zijn die daar zouden op kicken. Vrouwen die met iedereen : jong of oud, schoon of lelijk, zelfs man of vrouw, maakt geen verschil uit.

Het gaat dergelijke "dames" niet om gevoelens, niet uit liefde. Indien zij in die kringen zich manifesteren, en die personen "moeten" om welke reden dan ook. Nog eens een raid plannen in Aalst bv.! En we kunnen jullie een plezier doen. Jullie kunnen van "de gelegenheid  "gebruik maken om iemand naar de andere wereld te sturen: zeg het maar. Waarom niet? Het ene plezier is toch het andere waard?

73

(601 replies, posted in Hypotheses)

Waarom ik denk dat de eerste reus niet dezelfde was in Aalst? Omdat ik enkele weken voor de overval (het moet een dinsdagavond geweest zijn) bezoek heb gekregen van bepaalde reus en die dan zou vragen om rijkswacht te bellen. Hij kon het niet gewoon worden in de maatschappij. Hij was 2 of 3 dagen ontslagen uit Nieuwe Wandeling in Gent. Maar is volgens mij niet "toevallig" binnen geweest. Hij had een gesprek met een bepaald iemand. Die dan zei: "ik beloof u ik ga u schrijven en zal u komen bezoeken."

Nadien op 9 november krijg ik opnieuw bezoek enkele uren voor de raid van 6 personen, waarvan ene langen. Of mocht diezelfde persoon dan niet meekomen? Wetende dat hij zou herkend worden (kan ook!) en was hij er toch bij? Wat betreft dat die boeven geen normaal leven konden leiden geloof ik best: ze hadden moeder natuur enorm tegen. Ze hadden allen het bandietengezicht. Enkel goed voor in een film te spelen en de "slechterikken" uit te hangen. Geen normale job en ook geen normale relatie! ze schrokken af! Sorry, het was zo.

74

(601 replies, posted in Hypotheses)

De leider van de bende (de oude) sprak de andere 5 aan in het Frans. Volgende uitspraak van psychiater Roger Deberdt: Het is niet de psychopaat die lijdt maar de maatschappij! En hun leven is enkel gericht op plezier en wel meteen. Vrouwen hebben vaak een even perverte persoonlijkheid als een man. Perverse vrouwen zouden zulke daden zelf niet stellen, maar ze beleven wel een sadistisch genoegen aan de misdaden die een man voor hun pleegt.

Bekijk het gedragspatroon van een prostituee: enige affectie is hun vreemd, de trekken van een psychopaat zijn vaak aanwezig. Vrouwen schakelen eerder een ander in om hun doel te bereiken. Maar ze kunnen daarbij minstens even kwaadaardig zijn. Vrouwelijke psychopaten volgen een gelijkaardige strategie waarbij  opvalt dat zij volstrekt geen oog hebben voor het welzijn van hun kinderen. We zien Josianne Juniaeu: was niet voldoende enkel haar man te bedriegen, ook deelnemen aan sexfuiven. Het dossier gaat naar Paul Latinus, Juan Mendez: sleutel in Mirano, twee campingmoorden: porno-fotograaf en prostitué. Taxichauffeur (roze baletten), Overijse, Eigenbrakel, ... allemaal te maken met onfrisse sex-zaken? En Aalst! Wat verschil zou er nu zijn met Aalst?

75

(601 replies, posted in Hypotheses)

Timmen, wat de eerste en laatste overval betreft waren het niet allemaal dezelfde personen (bv. de reus was in Aalst niet dezelfde). En alle slachtoffers die gevallen zijn waren niet doelwitten er waren om het toe te dekken willekeurige slachtoffers bij. Ze zijn niet via foto gesneuveld. Ze zijn de dagen voordien gezien door de daders. Maar zij kunnen het niet meer vertellen. Zie Van Den Steen, iemand verklaard: de dader moet hem gekend hebben. Hij stond achter een kast als het ware hem op te wachten.

Jan Palsterman naar mijn mening ook een doelwit. Was nog een derde doelwit, hij werd ook verwacht op de parking. Maar heeft om 10 minuten voor overval afgehaakt. Moet toegeven, het zat perfect in mekaar. Twee jaar geleden bezocht ik een advocaat die al 20 jaar met de bende bezig was en die zei me: "Ik ben tot de dag van vandaag overtuigd, het waren allemaal executies." (Was toen ook mijn mening.)

Daarop steunend heb ik verder onderzoek blijven doen en tot belangrijke resultaten en conclusies gekomen. Ik kan alleen maar zeggen: Aalst iemand te veel (vergissing? Of het zwijgen opgelegd?). En iemand te weinig vandaar hun stop-gedaan. Kan nu niet meer melden. Toch niet openbaar. Persoonlijk gesprek kan wel enkel in vertrouwen.

76

(33 replies, posted in Getuigen)

Timmen wrote:

Ook wat die nacht voor de overval in de taverne betreft. Niemand kan een deftige beschrijving geven? Die uitbater en z'n vrouw heeft hen zogezegd op bezoek gehad. Dit was geen bezoek van enkele seconden, dus hij moet toch een degelijkere beschrijving kunnen geven voor robotfoto.

Moet even vermelden dat het bezoek in die taverne ongeveer half uur in beslag genomen heeft, maar dat de uitbater alleen aanwezig was! De kelner was telefonisch weggelokt! Dat uitbater na vertrek van de 6 personen zinnens was aangifte te doen bij politie alvorens naar huis te gaan (kelner kan dit bevestigen) maar door omstandigheden niet heeft gedaan. Maar uiteindelijk op 12 november aangifte gedaan bij gerechtelijke om 9u 's morgens, waarvan pv! Ook beschrijving gegeven van de 6 bezoekers. Maar uitbater ook om 19.30u naar Delhaize werd gestuurd, maar laatste instantie niet is gegaan!

Nu de hamvraag: waarom vonden die 6 daders het nodig of nuttig om tot 3u 's nachts te wachten om bezoek te brengen aan uitbater op ogenblik dat hij ging sluiten en er geen enkele klant (getuige!) nog aanwezig was! Kan ganse verhaal niet op site zetten! Kan bepaalde personen in gevaar brengen of slapende honden wakker maken!

77

(601 replies, posted in Hypotheses)

Achter elke organisatie, van welke aard  dan ook , zit er een brein (ziekelijk of niet?). Hitler was het "brein" voor wat er in 40-45 is gebeurd. Wat de bende van Nijvel betreft, heb je de uitvoerders,  daarnaast iemand! Een monster in mensengedaante? Die deze opdrachten liet uitvoeren, de uitvinder. Er zijn tal van reden, het geld (betwijfel het), staatsgreep (twijfel), ... Dwaalsporen genoeg. We hebben een beeld van degenen die er aan deel genomen hebben: de reus , de oude , de psychopaat, en ze waren minstens met 6. Maar wie is het brein? Mijn vermoeden gaat naar een monster in mensengedaante. En dat betekent niet altijd dat het een man is.

78

(601 replies, posted in Hypotheses)

Nee Ben: Nu weet nog niemand na 22 jaar wat het juiste motief was (dat was hun opzet). Neem nu dat ze opnieuw een "Delhaize" zouden nemen en de gemiste persoon dan liquideren, dan was het mysterie opgelost en konden de speurders een zekere piste volgen. En was het motief gekend! Want je moet weten dat die persoon waarover ik het heb, wel aangifte heeft gedaan op 12 november 1985 bij gerechtelijke politie. Hem afzonderlijk liquideren? Ja maar, dat zou juist hun kaart doorprikken. En dat moest tot elke prijs vermeden worden. En als ik spreek over de vluchtroute, heb ik het niet over de ons alomgekende route. Die is maar gedeeltelijk juist. En dat betrokken personen niet zouden praten? Men heeft nog geen poging gedaan! En waarom niet? Zoals iemand van Jumet zei: als ze  toch niet  zullen bekennen. Heeft het toch geen zin.

79

(601 replies, posted in Hypotheses)

Zoals nog velen terecht denken: dat ook Aalst een camouflage-overval was om moorden toe te dekken en dit gelinkt is aan andere onfrisse zaken. Stel nu dat er in Aalst slachtoffers bij waren, die in opdracht naar Delhaize zijn gelokt (Bultot). En die een paar uren ervoor hun moordenaars hebben gezien. Zij kunnen het helaas niet meer vertellen. Stel nu dat er buit hen nog iemand was die bezoek gekregen heeft van de daders (6 personen) en die dan op de bewuste avond om 19.30u naar de parking moest gaan, maar op het laatste heeft afgehaakt!

  • Stel dat daardoor hun opdracht maar gedeeltelijk was "gelukt" en daarom hun laatste opdracht was?

  • Stel dat er geholpen is door mensen van Aalsterse, gezien de binnenwegen die zijn genomen bij hun vlucht!

  • Stel dat degenen die mede-verantwoordelijk zijn voor wat in Aalst is gebeurd, toch nog gaan praten?

  • Stel dat de personen die er vermoedelijk bij betrokken zijn alle eigenschappen hebben van rasechte psychopaten, en de overvallen zijn uitgevoerd door geestesgenoten en kennissen?

  • Stel dat deze (schijn) overvallen op de perfecte moord gaat lijken.

  • Stel dat grijze Mercedes in Aalst met Nederlandse nummerplaat zou kunnen ter beschikking gesteld zijn door iemand die opdracht heeft gegeven?

De zakenwereld bestaat toch uit niets anders als "pleziertje" doen. Dit gebeurd sowieso zeker in de misdaadwereld. Niet elke zware misdadiger zou samenwerken met psychopaten, doch wel indien ze zelf psychopaat zijn. Drugverslaafden groeperen zich, alcoholverslaafden zoeken elkaar steeds op, rokers gaan bij elkaar staan. En sex-verslaafden? En waar vindt je de meeste gangsters, pedofielen, ... in één woord: criminelen? In de seksindustrie (zie Mirano, Jonathan, Mendez).

Zijn de deelnemers soms geen mensen waar je in het dagelijks leven U moet tegen zeggen? En wie zich daar laat toe lijden zijn mensen die: hun man of vrouw bedriegen, die geen verantwoordelijk meer kunnen dragen, die voor andere dingen buiten sex gevoelloos blijven, verstand op nul of op sex. Die liegen, bedriegen, stelen, en om weg te steken: over lijken durven gaan! Want niets heeft nog belang ,buiten datgene dat voor hun primeert. Begrijpe, wie begrijpe kan!

80

(100 replies, posted in Roze Balletten)

Volg de rode draad: Josiane Jeuno (dossier Pinon) 1979 - Paul Latinus - Mirano - Juan Mendez - Boubouche - Bultot - Beijer - Haemers ... Overijse en Eigenbrakel en ook erbuiten: taxi-chauffeur Angelo - Trois Canards: allen met roze balletten te maken! En Aalst? Was Aalst de bedoeling om dit spoor te verlaten? Omdat de slachtoffers er niets mee te maken hadden? Nee de slachtoffers niet dat is juist! Maar toch is er een mogelijke link! Heeft Bultot zelf niet gezegd: de slachtoffers zijn naar de parking gelokt en doelbewust gekozen (sommige ervan)! De doden kunnen niet meer praten! Maar stel dat er nog een slachtoffer moest geweest zijn die avond in Aalst, die de 6 daders heeft gezien, en die op dat bewuste uur : 19.30u naar de pa