21

(72 replies, posted in Gladio)

Ben, die link is m.i. te vinden in de fil rouge Collabos > baron de Launoit > Bufa/Brufina > anti-communisme > Moyen, de Roover (Nieuwenhuys, de Spirlet, Kerchove) > IEPS, CEDI ( > WACL, Opus Dei).

22

(91 replies, posted in Magistraten)

Bijlagen 12, 13 en 19 bij mijn boek 'De elite van de macht. De macht van de elite' (handgeschreven op geruit papier) zijn van de hand van Willy Acke. Copies van zijn notaboekjes 'rusten' letterlijk in de archieven van Walter De Bock. Acke noemt namen in verband met 'Opération Bleue' (staatsgreep). Er zijn wel nogal wat interessante dingen in te lezen. Deze waren dus per definitie bij justitie gekend. Het beeld dat er van Deprêtre en het gesjoemel onder magistraten geschilderd staat is niet fraai.

23

(48 replies, posted in Organisaties)

In bestsellers zoals 'Legacy of Ashes' ga je nooit veel geheimen ontdekken. Weiner is deel van het establishment. De waarheid over de CIA is veel erger en zwarter dan wat Weiner mocht schrijven. In het boek lees je zaken die op dat moment onmogelijk nog te ontkennen vielen. Met dit soort 'quasi-kritische' boeken probeert men aan te tonen dat het systeem (vrije pers, justitie etc...) werkt en dat 'in the end, the good guys prevail'.

24

(43 replies, posted in Politiek & Business)

In de jaren 90 ontstond een internationaal groepje van 'Felix Watchers': Walter De Bock, Martha Honey en Tony Avirgan (Costa Rica, USA), Frank Garbely (Suisse), Georg Hodel (Oostenrijk), Dough Vaughn (USA), Jürgen Roth (De). Van Martha Honey verscheen het boek 'Hostile Acts. US Foreign Policy in Costa Rica' (1994) over de 'operaties' nabij de Nicaraguaanse grens (Santa Elena) en de bomaanslag in La Penca. Zij maakte geen melding van Felix P. in haar boek.

25

(43 replies, posted in Politiek & Business)

In 1999 verscheen in Duitsland het boek 'Die graue Eminenz' (Hofman & Campe) van journalist Jürgen Roth. Thema: 'het netwerk van diplomaten, gangsters en politici'. Hoofdfiguur is Felix P., Don Felix. Het boek werd uit de rekken gehaald. Enkele exemplaren zijn nog te koop via Amazon.de.

» www.juergen-roth.com

Ook de Costa Ricaanse journalist M. Herrera kreeg het aan de stok met Felix P.

26

(48 replies, posted in Bibliografie)

Merovinger, bedankt. Ik weet niet of het oude Raes-schema de Joegoslavische broers M. ter sprake bracht. Kaderde Temse in de voorbereiding van een coup? Als Lekeu er bij betrokken was, is het niet uit te sluiten. Verder is de link met Dandolo zeer belangrijk. Met Gherardi Dandolo betreden we de internationale scène van de SASEA-affaire (met links naar Felix Przedborski, Unilabs, Schifferli, WACL en verder naar Ambrosio, Vaticaan, Calvi, Kredietbank...). De SASEA-fraude is van het kaliber 'Snuffelvliegtuigen' (Fr) en MATESA (Sp). Dandolo-Faccenda leidt ons naar de CIA/DEA-gedirigeerde globale drugshandel (Farcy, François, Rommie, Van Wely, ...).

LEO, bedankt. De leugencarousel in de media blijft ook vandaag maar doordraaien. Hoe ontroerend toch te zien dat Tony Blair nu plots zijn spijt betuigt over het aanstoken van de Irak-oorlog. Irak had niets te maken met 9-11. Dat wisten we destijds ook al. De man moest nu maar 's terechtstaan voor oorlogsmisdaden.

27

(48 replies, posted in Bibliografie)

Iemand heeft zich grote moeite getroost om mijn boek (en mij persoonlijk) af te breken. Het is echt aandoenlijk. Zoveel woorden over een waardeloze hoop papier? Het artikel zegt meer over de schrijver ervan dan over mijn boek. Heb ik ergens een zenuw getroffen? Aandoenlijk is ook dat de blogger met valse argumenten de verdediging opneemt van Don Felix. I must be doing something right.

Mooi is wel dat het Bende-schema van Francois Raes is bijgevoegd in deze blog (in PDF). Dus daar kunnen jullie dit alvast bekijken. Of dit schema werkelijk 'niets met de Bende te maken heeft' zal iedereen zelf wel kunnen vaststellen. Francois Raes zag een duidelijke link tussen Temse (de Bende) en de bokswereld (Jos Broeders). De vraag is waarom de pers dit schema nooit heeft opgevolgd. Deze en tonnen andere info zijn voor journalisten beschikbaar in de archieven van Walter De Bock in de KUL. Wat houdt hen tegen?

» community.dewereldmorgen.be

28

(48 replies, posted in Bibliografie)

A 2001 Belgian police (PV 13867), unearthed in the course of Baeyens's research, documents Przedborski's links to the late international fugitive and Central Intelligence Agency- and Richard Nixon-linked Robert Vesco. Vesco was also a lieutenant of Jewish mafiosi boss Meyer Lansky.

Bron: Wayne Madsen Report | 22 oct 2015

29

(48 replies, posted in Bibliografie)

October 22-26, 2015 - Special Report. A little-known Israeli-Zionist power syndicate exposed

Belgian author Walter Baeyens has published an exposé of a little-known Europe-based Israeli-Zionist power syndicate titled "The elites of power. The power of the elites." The book is a follow-on to a Belgian police investigation into the business dealings of a gang of wealthy Jewish business tycoons who have engaged in deep state operations in a number of countries. The Belgian police report, called the ATLAS report, was detailed in a September 2, 2011 report by WMR.

Bron: Wayne Madsen Report

30

(27 replies, posted in Westland New Post)

Zionisme en nazisme gingen hand in hand in de Jaren 1930. Hun doel was hetzelfde: de Europese joden doen emigreren naar een 'eigen land'. de Zionisten waren ervan overtuigd dat Duitsland (Hitler) hen zou erkennen als de wettelijke vertegenwoordigers van die nieuwe natie. Vandaar het bezoek van Eichmann (van joodse afkomst) aan Jeruzalem. De Zionisten namen het lot van vele 'gewone' joden zonder morren in koop omdat het hun zaak diende. De Zionistische beweging was in essentie fascistisch en is ook vandaag nog extreem-rechts van signatuur. Kijk naar het ontstaan van Likoed uit de joodse Stern gang, Betar ...