1

(42 replies, posted in Bewijsstukken)

Ik kan blijkbaar niet posten op het Franstalige forum, weet niet waarom maar aangezien ik lees dat er samenwerking is komt dat op hetzelfde neer zeker. Ook ik vind die 74 ANU.75 niet terug op de papieren.

Maar zou ANU niet een afkorting kunnen zijn van AVENUE en het punt . = rond point. Er is namelijk een avenue du rond point in Rixensart. Tevens is er volgens deze website, www.lokalepolitie.be, een oud politielokaal op het adres avenue de Mérode 77 à Rixensart. Als ik op Google Maps ben gaan kijken (via street view) op de kruising van Avenue Franklin Roosevelt en Avenue de Mérode (waar net op de hoek dat oude politie kantoor was) lijkt dat volgens mij op een U. Je moet kijken op Street View vanuit de Franklin Roosevelt naar het kruispunt toe en naar rechts kijken.

Tevens werd op het Franstalige forum het woord PILO-ri- in twijfel gebracht. Nu op die kruising staat een PILO-ne- électrique (elektrische paal). Nu weet ik niet of die der al was vroeger maar ziet er wel oude stijl uit.

Wat hier volgt is abstracter:

Zouden die 74 ANU.75 ook niet kunnen duiden op de nationale wegen nummers. Bv.: als je kijkt, de 7 naast de 5 is binnen dus als je dat omdraait wordt dat 74AN.U75 / U is het tweede letter als je van rechts vertrekt in a/e/i/o/u/y het wordt dan N275.