1

(5 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Is dit Francois Dehan » facebook.com Zou de 2de moeten zijn. Zie de foto training Leopoldsburg, nu ongeveer 25 jaar ouder.

2

(1,041 replies, posted in 1985)

In 2011 had je in Hofstade een zigeunerkamp, was er 1985 ook een zigeunerkamp aanwezig? Als dat zo was dan is de link met De Staerke niet ver weg denk ik.

» www.nieuwsblad.be

Daar was ik eveneens vanop de hoogte, maar uit respect zal ik er geen commentaar meer op geven, men excuses hiervoor.

Had me in naam vergist en heb het nog eens gecontroleerd, zoals je zegt het was met kleine "d" en er is dus wel een rijkswachter met de naam "Van de Steen" geboren en getogen in Aalst en deze had familie in de omstreken, (Wichelen en omstreken). Was in de jaren 80 comandant van de rijkswacht in Antwerpen, de kazerne lag aan de Boomse Steenweg in Wilrijk.

5

(26 replies, posted in Vragen)

Was juist na de overval in Aalst, die "meester" was zo kwaad dat hij zijn school heeft gesloten en onlangs terug heeft geopend. Moet men collega het juiste internetadres nog eens vragen. Hij vond het eveneens vreemd dat de portier van de jonathan nooit is ondervraagd, deze zou er ook les hebben gevolgd. Op de vraag hoe die lessen er aan toe gingen was zijn antwoord "overdreven hard".

6

(26 replies, posted in Vragen)

Krantenartikel gezocht

Is er iemand die het krantenartikel nog heeft "Ik daag de bende van Nijvel uit". Uitspraak komt van een meester in de vechtsport uit het Aalsterse. Een collega heeft in die school Bultot nog les gegeven.

Van De Steen is een bekende familienaam in het Aalsterse. (Sommige leden van de familie waren zeer gefortuneerd) In de jaren 80 is er een "Van De Steen", geboren en getogen in Aalst, die comandant was bij de rijkswacht, eerst in Brussel en dan in Antwerpen.