11

(1,141 replies, posted in 1985)

Renne, zijn hieromtrent werkelijk al jouw argumenten gebaseerd op het verhaal van kuros? Waar hier trouwens al veel blabla rond verkocht is maar nog geen enkel bewijs is geleverd? Wanneer krijgen we het verhaal van jouw goede vriend te lezen? Moet hij nog altijd vrezen voor zijn leven of hebben zijn advocaten en rechters hem gezegd ergens anders de plezanten te gaan uithangen?

12

(601 replies, posted in Hypotheses)

Wanneer wordt deze klucht eigenlijk vrijgegeven?

13

(601 replies, posted in Hypotheses)

Non-believer!

14

(601 replies, posted in Hypotheses)

EARTH FOR KUROS...EARTH FOR KUROS...

Ooo alommachtige Kuros ,heerser van het rijk Fantasia . Gij wordt geprezen door uw volgelingen , bij iedere aanval van het volk der Nonbelievers wordt Gij met hand en tand verdedigd door uw apostelen . Gesterkt door hun blindelings geloof in U snoeren zij de mond van eenieder die twijfelt aan Uw woord.
Doch ik voorspel : Uw dagen als profeet van de door U uit uw duim gezogen liturgie zijn voorbij!

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wie van de geregistreerde forum-bezoekers believer is en wie non-believer.

15

(601 replies, posted in Hypotheses)

Wat was de reden dat die combi's niet startten? Werden de batterijen losgekoppeld ? Of werden ze op een professionelere manier gesabotteerd? Kan zijn dat een garagist uit het milieu (zoals er in Aalst zijn) dat gedaan heeft ipv de flikken zelf. Om op een dwaalspoor te zetten.

Als er geen foto of robotfoto bij de politie was van de 7 personen wil dat zeggen dat ze niet in de databank van de politie zaten. Hoe kan dan met zekerheid gezegd worden dat het de bende was? Als Kuros aan de agenten een persoonsbeschrijving geeft van de 7, dan moeten die toch ergens kunnen vergelijken en concluderen dat het de bende is?

Wie zegt dat wanneer ze met kuros de dag daarop afrekenen dat dat zou kunnen gelinkt worden aan de bende ? Ze hebben nog geen foto van die mannen, laat staan dat ze naam , adres e.d. hebben. Ze kunnen niks bewijzen op die moment, gewoon vermoedens, zoals er zovele zijn in het dossier.

Kuros vertelde dat de politie hem gezegd had dat het de bende was die hem kwam bezoeken in zijn café dacht ik. Waarop baseren ze zich om dat te zeggen.

16

(601 replies, posted in Hypotheses)

Op wat slaat dat nu? Kuros heeft ze in werkelijkheid gezien maar hij kan niemand herkennen? Als die mannen zo een indruk op je maken dan vergeet je hun gezicht voor de rest van je leven niet meer!
En wat is er nu in godsnaam verdacht aan 7 man die om 3 uur een café binnenkomen? Om hun volgende slachtoffer te screenen? Dikke zever!!! Als ze hem moeten hebben ist simpel! Bivakmuts op , café  binnenstormen, bullit between the eyes en klaar is kees! niet: eerst zonder vermomming effe rustig een pintje gaan pakken bij het slachtoffer, dat slachtoffer naar winkel lokken op tijdstip waarop slachtoffer nooit gaat winkelen om dan op terroristische wijze hem daar neer te maaien!
en als ze hem moesten gemist hebben zouden ze de dag daarop wel hun taak afmaken.

17

(601 replies, posted in Hypotheses)

Groot gelijk Willi!

Renne , denk je echt dat de zogezegde Bende-betrokkenen uit Kuros zijn fantastische verhaal gaan wachten tot hij iets op het net zet om zichzelf veilig te stellen?
Met al wat hij hier al zitten verkondigen heeft weten ze nu heus wel dat hij het is en dat hun zorgeloos leventje in gevaar is. Denk je dat die mannen twee keer zouden nadenken om Kuros het zwijgen gaan op te leggen?

Ik zeg u dat hier nooit ne letter van dat verhaal zal verschijnen en dat er hier iemand hem gewoon interessant willen maken heeft! En hij is er nog in gelukt ook aan die enkele volgelingen te zien!

18

(17 replies, posted in Bibliografie)

Ik vind het een prachtig boek, mooi geschreven, heb het bijna in een ruk uitgelezen. Ik vind het beter dan 'leven van een ex-gangster' van Popolino. Ik zou zou graag de bronnen van Mr. Wils kennen om duidelijk de lijn te kunnen trekken tussen fictie en realiteit. De momenten voor een hold-up word je als het ware mee in de wagen gezogen bij de gangsters door de manier waarop de spanning op dat moment opgedreven wordt in in het boek. Een aanrader!

19

(601 replies, posted in Hypotheses)

De Kings ligt pal in het centrum van aalst, op de hopmarkt. Ik weet niet precies sinds wanneer die er is maar ik heb het er altijd geweten, dan spreek ik toch van voor de jaren '90.

club_le-happy-few heeft gelijk dat iedereen voor zich moet uitmaken of hij het verhaal gelooft. Maar daarbij moet in één zucht ook gezegd worden dat iedereen voor zichzelf moet bepalen hoe kritisch hij de gegevens klasseert. Is het niet normaal dat bij sommige voorgeschotelde feiten wat meer uitleg gevraagd wordt? Om die te toetsen aan andere gegevens? Om niet zomaar alles van iedereen te geloven? Is het niet al meermaals gezegd dat er rookgordijnen worden opgetrokken, valse denkpistes, ...

Wie het ganse verhaal al heeft kunnen doornemen zal miscchien overtuigd zijn van de autenticiteit. Wie enkele flarden van het verhaal kent stelt zich beter kritisch op. Ik vind dat wie het verhaal reeds gans kent niet mag verwachten van zij die het niet mogen kennen, dat ze zich geen vragen mogen stellen of een gevoel van twijfel mogen hebben. Wanneer ik het verhaal tot in detail ken, zal ik me niet te schoon voelen om mijn ongelijk toe te geven, tot dan blijf ik alles kritisch bekijken, tot spijt van wie het benijdt.

20

(601 replies, posted in Hypotheses)

Wie ik ben Kuros, een gewone forumbezoeker zoals al de rest, die probeert  wat nuttige informatie van deze site te plukken. En eigenlijk lukt dat goed, alle topics zijn duidelijk gestructureerd,mooi opgebouwd en veelal resulterend in een leuke interactie tussen de forumleden. Er is maar één verhaal, of topic, waar ik kop noch staart kan aan krijgen. Wat is het doel van te zeggen dat uw broer advocaat was van een van de slachtoffers? Zo is gans Aalst gelinkt aan de bende! De bakker van een slachtoffer, de melkboer van een slachtoffer,misschien de pastoor ook?

Als jij samen met Jan Palsterman en Gilbert Van Den Steen naar de Delhaize gelokt werd over welke informatie beschikte je dan wel niet dat ze je wilden vermoorden? Waarom was je dan zo'n belangrijk persoon voor hun? Omwille van je vriendin? Das dan een nieuw motief naast destabilisatie van de staat en getuigen van de roze balletten, de vriendin van Kuros! Of wilden ze misschien je zaak racketeren naast Delhaize en Colruyt!

Je hebt ze erkend,maar weet niet wie ze waren. Hoe kan je dan hier met zo'n zekerheid lopen verkondigen dat het de bende was! In Aalst liepen er in die tijd genoeg gansters rond! Ooit in de Kings binnengeweest? Daar heeft het altijd gestikt van de gangsters! Die dus in Aalst vertoefden, ga jij mij dus vertellen dat je uit al dat gespuis effe de bendeleden gaat plukken! Chapeau! Waarom ik u niet geloof heeft niks te maken met leven of niet leven. Het heeft te maken met jezelf tegen te spreken,loze feiten en versnipperde PV's.

Bewijzen die verhalen hard maken dat hebben we nodig! Duidelijke linken! Geen flarden van een theorie, want het zijn altijd die flarden die niet meer te checken zijn of waarvan het bewijsmateriaal verdwenen is die je op het forum uit de doeken doet. Aan welke pagina van je verhaal zit je advocaat trouwens? Ik vermoed dat zijn bladwijzer vantussen het dossier gevallen is en hij helemaal opnieuw moeten beginnen is.