21

(601 replies, posted in Hypotheses)

Had Kuros niet pas jaren later door wat er zich allemaal rond zijn persoon afspeelde? En hoe kan je klacht indienen tegen klanten die in een horecazaak komen zonder de boel daar op stelten te zetten of iets verkeerd te doen? Tegen wat dien je dan klacht in? Of laat je een pv opstellen om te laten constateren dat ze er geweest zijn? Zonder getuigen?

Ik ben een jaar geleden dit forum en de site bijna dagelijks beginnen volgen. In het begin was ik gefacineerd door Kuros zijn verhaal en zijn uitlatingen omdat hij mij het gevoel gaf dicht bij de bende te staan en het onderzoek misschien tot de waarheid te leiden. Maar dan ga je de zaken wat dieper uitspitten en besef je dat er constant in raadsels gesproken wordt, zonder te concretiseren. Kuros kan het spelletje rekken tot mensen naar het volledige verhaal beginnen te vragen. Dan trekt hij zijn staart in en belandt alles in de vriezer. Zijn dossier is zogezegd bij een advocaat en het blijft maar duren en duren.

Het ging een week duren voor de lezers hun honger naar antwoorden eindelijk gestild zou worden, maar ondertussen worden ze al bijna twee maand aan het lijntje gehouden. Kuros zelf hoor je intussen niet meer, hij laat anderen voor hem het vuile werk opknappen. Als er al anderen zijn. Zoals in een ander topic waar iemand wat te grof antwoordt en dat vijf minuten later was het omdat een ander member toevallig bij hem was en in zijn  plaats had geantwoord.

Ik hoop maar Renne of moet ik Kuros zeggen dat het onderzoek hier op dit forumniveau ook al niet op een dwaalspoor word gezet! En dan niet om het onderzoek af te remmen maar omdat ne plezanten het leuk vindt mensen te manipuleren op een gemakkelijke, laffe, anonieme wijze.

22

(601 replies, posted in Hypotheses)

Dat zou dan toch ook de eerste keer zijn dat de bende een verwittiging geeft. Dat is hun stijl niet! Als Kuros iets moest weten dan kon hij dat nu niet meer navertellen! De bende was een waterdichte organisatie dus een lek laten ze niet toe!

En die twee onbekende louche figuren, daar heeft hij dan klacht tegen onbekenden tegen ingediend? Is dat zijn levensverzekering meer dan 20 jaar later? Dit houdt geen steek! Heeft hij eigenlijk één tastbaar bewijs van dit verhaal?

23

(601 replies, posted in Hypotheses)

Iedereen kan zeggen dat hij een advocaat onder de arm neemt en iedereen kan een verhaal schrijven door wat gegeven aan mekaar te naaien en die dan zogezegd te linken aan zijn privéleven. Iedereen die van Aalst is kan binnen de dag de indentiteit van meneer Kuros achterhalen door wat rond te vragen en wat research te doen. Dus waarom zouden die vermeende criminelen in Aalst daarmee wachten tot meneer Kuros zijn verhaal naar buiten brengt?

Zouden ze hem dan niet een bezoekje brengen voordat hij zijn verhaal naar buiten om te voorkomen dat ze in de problemen komen? Zouden ze hem zomaar laten doen en hun zorgeloze leventje op het spel zetten? Ze hebben een gans land in rep en roer gezet en nu zouden ze meneer Kuros zomaar laten doen? Hij is een eerstelijnsgetuige die het gezicht van alle leden gezien heeft en een directe link naar de bende kent. En toch loopt hij hier nog rond? De bende zal één keer vergevingsgezind geweest zijn! Wat heeft hij geluk! Dan moet hij nu toch ook niet vrezen!

24

(601 replies, posted in Hypotheses)

Zou je er niet beter mee ophouden Kuros en ergens anders met de mensen hun voeten gaan rammelen? Vergeet die enkele mensen hier die je bullshit geloven en ga eens op een ander forum de mensen voor de gek houden! Of schrijf een boek over hoe het allemaal in mekaar zit misschien kan je er dan nog wat geld uit kloppen. Mensen, ben zelf van Aalst en weet ondertussen wie Kuros is en raad jullie aan om niet meer op zijn hersenspinsels in te gaan als jullie op dit forum toch het niveau willen behouden!

25

(601 replies, posted in Hypotheses)

Kuros zou je niet eens IETS van je laten horen? Al is het maar om je geloofwaardigheid te behouden? hier worden vragen aan jou gericht maar je geeft geen teken van leven!
Is het dan zo verwonderlijk dat mensen het raar vinden dat ze niks meer van je horen sinds je met je verhaal op de proppen ging komen.  Je schreef dat het uiterlijk een week ging duren... alle respect als het langer duurt maar geef er dan een beetje uitleg bij. Besef dat mensen iedere dag dit forum raadplegen omdat je hun interesse hebt opgewekt en ze er mee bezig zijn en weer hoop krijgen op een ontrafeling van het mysterie. hopelijk ben je iemand die de bal aan het rollen wil brengen en niet iemand die er op kickt om honderden mensen aan het lijntje te houden.