1

(917 replies, posted in Bende De Staerke)

Django68 wrote:
Tiens wrote:

…als je maar Beijer zijn verhaaltjes blijft geloven…
…zoals het verhaal dat ze kwaad waren op Vernaillen omdat hij heb uit de BOB had gederangeerd…

…dat is wat je moest geloven en wat velen (zelfs hier op dit doorlezen forum) dan ook met volle overtuiging doen.

Dat zal dan ook dezelfde reden zijn waarom ze op Suleiman zijn gaan knallen.

Wat ik bedoel is dat het overduidelijk is dat B&B van het begin af aan de boel gemanipuleerd hebben. En toch is hun zelfs geen obstructie van het onderzoek ten laste gelegd. Beijer doet gewoon rustig verder in Thaïland, spuit zn leugens op verschillende fora en hij weet dat hij er mee zal blijven wegkomen.

Inderdaad.
En hij mag verder de boel manipuleren en zijn leugens verkondigen op sociale media.
Het is gewooon SCHANDALIG vanwege het gerecht.
Men vergeet dat men hier te doen heeft met het ZWAARSTE misdaaddossier uit de Belgische geschiedenis. Met MINSTENS 28 dodelijke slachtoffers.

En zoals hierboven reeds gezegd, die Yvette Van Hemelrijck mag zomaar verklaren dat ze onder druk werd gezet om die verklaringen af te leggen, ze gingen haar dochter afpakken...
En het gerecht LAAT HAAR VERDER MET RUST.
Het gerecht GELOOFT zo een louche individuen.
Walgelijk...

2

(917 replies, posted in Bende De Staerke)

Inderdaad. Volledig met je eens fenix. Ik zie evenmin enige vooruitgang in het onderzoek sinds het federaal parket ten tonele is verschenen. Zelf weet ik ook niet meer goed WAT ik moet geloven. Maar ik heb nog altijd het gevoel dat het onderzoek belemmerd wordt.

3

(7 replies, posted in Onderzoekspistes)

Dit is de volledige tekst:

1) Bende van Nijvel kocht bij mijn ouders met ongedekte cheques Auto's in hun tankstation een straat van Delhaize. Toen mijn vader het voertuig als gestolen opgaf is het in Anderlecht terug gevonden vol wapens. Nadien is in de andere zaak van mijn ouders verschillende Golfjes GTI gestolen (waar ze meermaals naar komen kijken zijn) … mijn vader is in slechte gezondheid ze zullen wachten mijn vader te ondervragen als hij er niet meer zal zijn.

2) Ik heb als 16 jarige kok op een stageplaats gewerkt voor mevrouw Germaine Van Camp. Zij was de weduwe van meneer Van Camp, welke met een nekschot vermoord is in hun toenmalig restaurant Les Trois Canards. Een moord zonder enige buit mee te hebben genomen en dit was een moord door de bende van Nijvel. 1 ding heeft mevrouw Van Camp me toen gezegd en dat was. “Ik weet heel goed wie de leden van de bende van Nijvel zijn maar ik zal die namen nooit tegen iemand vertellen want de dag dat ik die vertel lig ik mee onder de grond naast mijn man."

Als in de hierboven onder punt 1) vermelde getuigenis bedoeld wordt met "een tankstation een straat van Delhaize" de straat van de Delhaize van Aalst moeten er toch forumgebruikers uit Aalst eventueel preciezere inlichtingen kunnen geven?

4

(49 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Mag ik eens vragen of zijn naam voorkomt op dit bendeforum aub?

5

(49 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ben, dank u vriendelijk.

6

(49 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Rijkswachter "Harry"... Op het franstalige forum verwijst forumlid Hervé naar "Auguste Arys". Heel goede opmerking! Zijn naam intypen in de zoekfunctie op dit forum.

Die avond in Aalst, donderdag exact 32 jaar geleden: was het de rijkswacht ?

(...) Een vergeeld proces-verbaal laat zien hoe de rijkswacht van Aalst die avond, 9 november 1985, in een perfecte chronometrie rondom de Delhaize de baan ruimde voor de komst van de Bende van Nijvel, drie minuten later.

‘Heden negen november negentienhonderd vijfentachtig te 19.47 uur. Wij ondergetekenden Cornelis René, opperwachtmeester, Arys August en De Vlieger Geert, beiden wachtmeester bij de Rijkswacht, verblijvende te 9300 Aalst, in uniform gekleed, met toezichtsdienst warenhuizen bevolen binnen de omschrijving van het district Aalst, worden radiofonisch door het Hoofd Mobiele Permanentie verwittigd van een overval op de Delhaize te Aalst, Parklaan.’ (...)

Mankende ‘Reus’

‘RIP Heb Chris goed gekend in de Bde Aalst. Het ga je goed ginder boven Chris. 19-05-2015, 12:18 Geschreven door Gust Arys’

Een rouwbetuiging op seniorennet.be, kort nadat het overlijden van Christiaan Bonkoffsky bekend raakte. Het blijft niet te vatten, zeker voor oud-collega’s in Aalst, dat zij na de zwartste dag uit hun geschiedenis nog 27 jaar lang zij aan zij de orde zouden hebben gehandhaafd met ‘de Reus’. Arys was die avond, donderdag 32 jaar geleden, een van de drie mannen in het R4’tje.

Bron: De Morgen | Douglas De Coninck | 3 november 2017

August Arys heeft tweemaal zijn deelneming betuigd bij het overlijden van zijn collega Christiaan Bonkoffsky. Ze waren blijkbaar zeer nauw bevriend. Zie onderaan de twee rouwbetuigingen op blog.seniorennet.be

» blog.seniorennet.be/rijkswacht/

7

(128 replies, posted in 1983)

Anderlues, rue de la Station 80.
01 12 1983 - 01 12 2022.

39 jaar geleden, dag op dag...
En het onderzoek staat nergens...
Een echte schande voor België en haar "justitie".

8

(49 replies, posted in Onderzoeksdaden)

» pnws.be

In dit artikel van Thierry Debels staat iets merkwaardigs: Een bron: “Betrokken rijkswachter (Harry dus) zou 3 jaar geleden overleden zijn. Hij was enorm zenuwachtig na een doorbraak in het onderzoek.” Van die doorbraak is voorlopig weinig te merken. Er is een rijkswachteroverleden in februari 2019 door zelfmoord? (Roger Romelart)

9

(49 replies, posted in Onderzoeksdaden)

» www.nieuwsblad.be

Heeft er soms iemand het volledige artikel aub?

10

(49 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Inderdaad Django68. Tot op de dag van vandaag wordt het onderzoek afgeblokt telkens er een spoor naar de toenmalige rijkswacht wijst. Ik verwijs terug naar het "testament" van Christian Smets dat hij schreef toen hij wist dat hij niet meer lang te leven had. Trouwens verschillende personen hebben gesproken toen ze hun einde voelden naderen: Jean Deprêtre met zijn 5 initialen, Christian Smets, Lucien Desmet (loods in Overijse), de bekentenis van Christiaan Bonkoffsky... Mijn excuses als ik er vergeten ben... Ikzelf GELOOF in die bekentenissen...