11

(7 replies, posted in Prullenbak)

Ik heb de 8 afleveringen van de podcast van La Une beluisterd.
Afleveringen 7 en 8 (de franse piste - de gebroeders T. en S. Sliman) overtuigen me niet veel, maar ik heb alle respect voor JPA en feliciteer hem.
@fenix : welke Lacroix bedoelt u ? De rijkswachter Jean-Marie Lacroix, collega van Marcel Morue ?

12

(15 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Nu er de laatste dagen veel gesproken is geweest over Robert Beijer, wil ik deze post van Ben eventjes terug in herinnering brengen (alibi voor Aalst) » Forum

13

(352 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dank u vriendelijk voor de info.

14

(352 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik heb zopas in het journaaal van 19:00 op Eén gehoord dat Robert Beijer al veroordeeld is in Thaïland (voor zijn onwettig verblijf). De straf werd niet medegedeeld. Hij is al overgebracht naar Bangkok.

» Nieuws

15

(352 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Kleine naïeve opmerking : Robert Beijer leeft in grote luxe en is blijkbaar steenrijk. Kan men dat zeggen van andere potentiële bendeverdachten? Ik hoop dat de speurders zich ook deze bedenking zullen maken.

16

(352 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Hij leeft uiterst luxueus in Thaïland en is zeer gefortuneerd.

» www.dhnet.be

17

(352 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Meester Pierre Chomé is de raadsman van Robert Beijer. Meester Pierre Chomé is de zoon van onderzoeksrechter Francine Lyna en Meester Jules Chomé (Mobutu-opponent). Pierre Chomé is o.a. advocaat geweest van Robert Beijer (Bron:Le Soir) en Jean Bultot (Bron:Laatste Nieuws) maar ook van ... François Achten.

18

(352 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Het zou weer kunnen ontgoochelend nieuws worden binnen een paar dagen : hij zet - tezamen met een uitstekende advocaat - zijn verblijfspapieren in orde en hij wordt vrijgelaten. Met het onderzoek is het precies de processie van Echternach : één stap vooruit en daarna direct twee stappen achteruit. En als we ons het "testament" van Christian Smets herinneren : er mag geen spoor nader onderzocht worden als het richting rijkswacht wijst.

19

(1,070 replies, posted in 1983)

Wie overval van Colruyt in Nijvel kraakt, kent Bende van Nijvel (P-Magazine). Ik kan het volledige artikel spijtig genoeg niet posten ...

Burgers hebben vandaag een verkeerd idee van de Bende van Nijvel en dat zal door de fictiereeks 1985 (vanaf zondag op de buis) niet verbeteren. De meeste mensen baseren zich immers op de ‘hold up’s’ van 1985 (Eigenbrakel, Overijse en Aalst), maar wie de Bende wil kraken, moet terug naar Nijvel, op zaterdag 17 september 1983 rond 01u25 ’s nachts meer bepaald.

» pnws.be

20

(90 replies, posted in Politiek & Business)

Dank u Ben. Ik had dit nog nooit gelezen of iets van gehoord. Is Van Rossem in feite aan een natuurlijke dood overleden? Ik herinner mij dat hij op zijn FB-pagina dingen had gepost ivm de Bende van Nijvel ...