381

(163 replies, posted in Plaatsen)

Ik heb de coördinaten ingetikt in mijn GPS in de auto. Le bois de la Houssière mocht je vandaag niet binnen. Blijkbaar voor een "randonnée" in het bos. Ik voel me achtervolgd door de duivel de laatste jaren. Of door Murphy. Eén van de twee.

382

(163 replies, posted in Plaatsen)

Op 13 januari 2014 heeft "Merovinger" de coördinaten van het spookhuis (op Bingmap) doorgegeven (50.60843 en 4.190238). Als je die coördinaten converteert naar GMS (graden, minuten, seconden), bekom je het volgende: 50°36'30.3'' Noorderbreedte, 4°11'24.9" Oosterlengte. Ik ga het één van de volgende dagen eens uittesten op het terrein met deze coördinaten.

Ik denk dat "weggepromoveerde magistraten" een belangrijk gegeven is in het onderzoek naar de Bende van Nijvel. Maar hierover wordt er op deze site weinig geschreven...

384

(328 replies, posted in Andere Personen)

coconut wrote:

Die vergaderingen van Gol, staatsveiligheid en de groten uit de pers blijven bij mij vraagtekens oproepen. Evenals de vergaderingen in de Hilton met o.a. Bouhouche en magistraten? ( Scaramouche heeft er al een paar keren naar verwezen.) Waarover gingen die?

Ik vind die geheime "Hilton-vergadering" uiterst belangrijk. De eerste minister uit die tijd, hoge politici uit die tijd (waaronder de toenmalige minister van justitie), hoge magistraten, de vrouw van Bouhouche, Nihoul, ... Een vergadering tussen de hoogsten van het land en de criminele wereld...

Niemand op dit forum die hierop reageert in feite. Ik heb de belangrijkheid van die "Hilton-vergadering" overgemaakt aan twee bekende advocaten en ook aan de Vlaamse media. Niemand reageert hierop. Toch heel eigenaardig? Dat is het minste wat men kan zeggen? Van degenen die aanwezig waren op die Hilton-vergadering blijven er niet veel meer van over... Enkel nog drie... De overigen zijn dood. Het wordt meer dan hoogtijd om de levenden eens aan de tand te voelen. Neen?

385

(43 replies, posted in Andere Personen)

the end, ik ben er zeker van dat Jacques Lafaille de man is die men ziet in de film "Borsalino" van Jacques Deray uit 1970, met in de hoofdrollen Jean-Paul Belmondo en Alain Delon. Ik heb hierboven de details gegeven. Men ziet "Petrus, le champion de la Bavière" vanaf minuut 22:03. Ik ga niet dingen posten die niet correct zijn. Je ziet Jacques Lafaille zoals hij eruit zag einde 1969. De film "Borsalino" is uitgekomen in 1970. Heb alles opgezocht.

386

(43 replies, posted in Andere Personen)

Voor zij die Jacques Lafaille willen zien hoe die eruit zag in 1970: kijk naar onderstaande film "Borsalino" met Jean-Paul Belmondo en Alain Delon die integraal op YouTube staat, vanaf 22:03 ("Petrus, de kampioen van Beieren") » YouTube

387

(3 replies, posted in Bibliografie)

Inderdaad Reneke, ik heb dit verhaal al gelezen op het Franstalige bendeforum. Welke zou de familienaam zijn van deze "Christian en Raymond" 'schoonbroers van Robert Massart? Deze "Christian en Raymond" zouden "chantage" gepleegd hebben op een juwelier. Een juwelier die - tezamen met zijn echtgenote - geëxecuteerd werd door de Bende van Nijvel. Dan kan het maar alleen gaan over de overval op de juwelier van Anderlues op 1 december 1983....

388

(89 replies, posted in Prullenbak)

Ik ben ook de mening toegedaan dat er nog steeds gemanipuleerd wordt.
Ik denk zelfs dat nieuwe tips die binnenkomen bij de cel Jumet zelfs niet meer worden onderzocht.
Zo ver gaat het m.i. !

389

(116 replies, posted in Andere)

Prachtig antwoord van de Minister van Justitie!

390

(116 replies, posted in Andere)

Sebastiaan, in de reportage van TV Oost hoor je toch wie er gereageerd heeft (in het eerste interview van Edwig Steppé)? Het was zijn vroegere overste Procureur generaal André Van Oudenhove! Zijn oversteAndré Van Oudenhove heeft aan Edwig Steppé een tuchtonderzoek aan zijn been gelapt, alzo kon hij niet meer verder werken in de Strategie van de Spanning.