451

(753 replies, posted in 1985)

Ik ga akkoord met Reneke. Twee teams. En misschien nog een derde team om het lijk van de reeds op voorhand vermoorde Léon Finné aan de Delhaize af te leveren. Dat is niet onmogelijk.

452

(102 replies, posted in Speurders)

Aubanel, dank voor de informatie. Die moord op het echtpaar Vissers-Vanruyskensvelde op de camping in Oud-Heverlee: rijkswachter en ex-SIE'er Michel Denoncin, een vertrouweling en zelfs de chauffeur van Gérard Lhost.

Zeer nuttige informatie. Dank u. Die Michel Denoncin is waarschijnlijk ook nooit verontrust geweest in dat "schijnonderzoek" waarschijnlijk... Zo een smeerlapperij weer. Ik denk dat de onderzoeksrechter Raymond Decoux van Leuven daar ook een vuile rol in heeft gespeeld. Die zaak zat volledig "in seksmilieus" in het Brusselse dacht ik... Terug operatie doofpot.... Om van te walgen...

Spijtig dat op dit forum geen "foto's" beschikbaar zijn van al die verdachte smeerlappen...

453

(102 replies, posted in Speurders)

Was kolonel Gérard Lhost niet "toevallig aanwezig" tijdens de overval van de Colruyt in Halle op 3 maart 1983?

454

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Patrick Haemers werd herkend door acht getuigen:

  • Zes getuigen in Aalst;

  • Eén getuige in het Bois de la Houssière op 9 november 1985 rond middernacht;

  • Eén getuige bij de overval op de Colruyt in Halle op 3 maart 1983.

Acht getuigen: is dat nog niet voldoende om een serieus onderzoek te doen? Denise Tyack is nog altijd in leven. Men kan haar ondervragen.

455

(115 replies, posted in Speurders)

Merovinger, dank u vriendelijk voor de informatie. Dat is toch zeer louche nietwaar vanwege Lionel Ruth. Hebben ze die man hierover al aan de tand gevoeld in feite?

456

(115 replies, posted in Speurders)

David Van de Steen heeft Patrick Haemers herkend in Aalst. Toen hij dit aan een speurder melde, verklaarde die dat Patrick Haemers op 9 november 1985 in de gevangenis vertoefde. Achteraf bleek die informatie van die speurder niet te kloppen. Patrick Haemers was op 9 november 1985 niet in de gevangenis. Was die speurder die valse informatie gaf aan David Van de Steen Lionel Ruth? Of is dit niet geweten?

457

(58 replies, posted in Westland New Post)

Er zijn twee Mirko Tavra-profielen op Facebook. Maar de profielen zijn goed afgeschermd...

458

(72 replies, posted in Bewijsstukken)

Markeerde Lucien Marbaix soms geen munitie? Dat staat hier op het forum.

459

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Vind ik maar een pover antwoord hoor Ben. Is dat nieuwe verhaal van die assistent wel waar?

460

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Die assistent van de duiker (Jef Goossens) die men in het filmpje ziet, geeft dus spontaan die zak af aan voor hem drie onbekende mannen. Hij krijgt geen "ontvangstbewijs" van zijn overhandiging. Is die assistent super super dom en onnozel? Die wist dus blijkbaar niet met hetgeen hij bezig was? Het gaat hier over de grootste misdaad in de Belgische geschiedenis.