461

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Vind ik maar een pover antwoord hoor Ben. Is dat nieuwe verhaal van die assistent wel waar?

462

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Die assistent van de duiker (Jef Goossens) die men in het filmpje ziet, geeft dus spontaan die zak af aan voor hem drie onbekende mannen. Hij krijgt geen "ontvangstbewijs" van zijn overhandiging. Is die assistent super super dom en onnozel? Die wist dus blijkbaar niet met hetgeen hij bezig was? Het gaat hier over de grootste misdaad in de Belgische geschiedenis.

463

(42 replies, posted in Bewijsstukken)

Ja, de N6.

464

(13 replies, posted in Bewijsstukken)

Inderdaad Ben. Ik heb die helm ook gezien.

465

(24 replies, posted in Filière Boraine)

Reneke, deze namiddag heb ik heel toevallig via een Facebookpagina van een bepaalde persoon gelezen dat "Het Atelier" zich zou bevonden hebben te Overijse, Duisburgsesteenweg 70. Waar er nu een viswinkel is (Reniers Fishing"). Is dat juist die informatie aub?

466

(136 replies, posted in Speurders)

Inderdaad, heel straf deze uitspraken... Dat belooft weer voor het verder onderzoek. Zogezegd zoeken en niets vinden of niets willen vinden.

467

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Merovinger: Juist!

468

(540 replies, posted in Hypotheses)

Dat die "Vermeulen" zich eens probeert in de plaats te stellen van de slachtoffers ...

469

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Trojan, Guy Ergo.

470

(181 replies, posted in Roze Balletten)

ddd, in de verklaringen van getuige X2 (die men nu kan terugvinden op het internet) staat er vermeld dat er een vergadering is geweest in het Hilton hotel te Brussel op een bepaalde dag waar aanwezig waren: de vrouw van Bouhouche, Paul Vanden Boeynants, Willy De Clercq, Wilfried Martens, Delvoie (ik weet wie Delvoie is), Karel (ik weet wie die Karel is), Jean Gol, Philippe Moureaux, ...

Dat betekent toch dat er een link is naar de Bende van Nijvel? Neen? Bouhouche zal meer dan waarschijnlijk ook zelf in contact zijn geweest met die individuen? Niet de minsten nietwaar die "individuen"! Bouhouche wordt toch vernoemd in de Bende van Nijvel? Ik ben toch niet gek (pub van Mediamarkt)...