1

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Charly wrote:

Oei Clever Trevor was me voor, idd, er zal waarschijnlijk enige afstand tussen dader en getuige geweest zijn => geen gedetailleerde beschrijving, in tegenstelling tot David van den Steen.

Mja gedetailleerde beschrijving. David Van de Steen was er zeker van dat het Haemers was enkele jaren geleden...

2

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Jens wrote:

Wat betreft de frituur: ik denk niet dat hij daar de eigenaar is, en zeker niet de zaakvoerder. Ik kom daar nu wel enkel op vrijdagavond, en zeker ook niet alle weken. Maar ik heb hem daar nog maar 1 keer gezien. Dus geen idee of hij daar regelmatig werkt of ondertussen nog werkt. Maar ik zie hem zeker niet de zaakvoerder, laat staan eigenaar zijn. De uitbaatster woont naast de frituur. Goede frietjes trouwens, en met een kleintje heb je meer dan gegeten! En vriendelijke bazin!

Inderdaad, maar traag, ons Linda en graag babbelen. Soort Chris helpt daar geregeld, maar is geen eigenaar.

3

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Wim wrote:

Christiaan Bonkoffsky, nam nadat hij in 2011 met pensioen ging, een dakloze in huis. Hij zelf was aldus niet de dakloze. De dakloze zelf, (op basis van dat Facebook bericht) is een zekere Chris Van Den Steen.

Deze persoon, Chris vds, werkt of werkte in het frituur op de Rozendreef te Aalst, dicht bij 'de blokken'. In 2013 was dit ook het geval dacht ik. Dus dakloze... Ik weet zo niet.

Charly wrote:

Bozidar Djuroski herinnert zich vooral de "killer"/nummer 4, waarvan hij dacht dat die te Aalst rondliep. De "sjaal" van nummer 19 is een bivakmuts. Dan rest de vraag wie deze getuige was, want hij/zij zou CB moeten aanwijzen.

Djuroski herkende twee keer de killer bij de rijkswacht te Aalst . Dit moeten ze dan toch makkelijk kunnen nagaan.

4

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

vdb wrote:

Bovendien is het mogelijk dat hij de rijkswachter is wiens foto 2 maal uit een lineup gehaald is door de getuige in Eigenbrakel.

Ergens gelezen dat het niet om de reus zou gaan, de persoon die tweemaal aangeduid werd.