11

(115 replies, posted in Speurders)

Het is niet langer een kwestie van te spreken van een obstructie van het onderzoek, het gaat verder dan dat.

Mijns inziens hadden de profielen van een aantal leden van de CWB misschien ook best op de affiche met robotfoto's gestaan. Ik heb dit in het verleden hier al geschreven. En wat de verwijdering van Ruth Lionel betreft, kennelijk begint men stilaan toch wat te panikeren en was de link tussen dit element en de Bende van Nijvel zo sterk, dat het een gevaar begon te worden voor de corrupte cel zelf. Men mag overdrijven, maar er zijn toch altijd grenzen, kwestie van toch op z'n minst voor de argeloze tv-kijker een beetje geloofwaardig te blijven. Bvb. wanneer Coveliers eens mag komen lullen in ter zake. Ik weet niet wie het gezien heeft, maar als dat alles is wat die gast kan komen vertellen n.a.v. de jongste evennementen, dan twijfel ik toch sterk aan zen werkzaamheden destijds.

12

(387 replies, posted in Mededelingen)

Is deze website een initiatief van CWB? Het is een stoute gedachte en niet beledigend bedoeld naar de webmaster toe, het zou ook niets afdoen aan de waarde van de site, maar kan het niet dat de website een opdracht is van de cwb? Er staat immers een eigenaardige fout op de website: bij de contactgegevens onder info, staan ook de contactgegevens van de cwb, of is dit voor de gemakkelijkheid zo gedaan? Op deze manier lijken deze een beetje samen te vallen.

Het inleidend tekstje van de 2 contactgegevens is van een opmerkelijk gelijklopende schrijfstijl. Is het allemaal niet wat te professioneel en systematisch om in iemands vrije tijd tot stand te zijn gekomen. Het Franstalig forum is veel wanordelijk en minder gestructureerd. Het zou in ieder geval betekenen dat men er nog ernstig mee bezig is. Het is een wilde gedachte, maar ergens zegt mijn intuïtie dat het één en ander iets te systematisch is.

13

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Heeft bepaalde trekken van 4-10-14-21, het betreft hier volgens omschrijving bij robotfoto niet noodzakelijk een dader, maar waarschijnlijk wel een bekende van minstens 1 van de daders, misschien broer, familielid, werknemer, andere relatie? Van 4-10-14-21?

14

(29 replies, posted in Robotfoto's)

Nog een interessant weetje: er zijn 44 Mathens in België, waaronder 1 zeker lid van de loge, uit het niets gouverneur van de provincie Luxemburg geworden, op voorspraak van een ander lid van de loge. Beiden zijn ook lid van de MR, en één ervan was de kroonprins van Jean Gol. Kan toeval zijn, maar ook iets anders.

Zie » www.familienaam.be

15

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Robofoto 4, 10, 14 en 21 gaat volgens mij om zelfde persoon: die moedervlek kan gemakkelijk op gelaat bevestigd zijn met cosmetische trucjes. De gelijkenissen met Blanchart zijn toch zéér groot.

16

(17 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Club_le-happy-few en Renne, leuk gezegd. Als ze zo verder doen, wordt de manier waarop Jumet zich gedraagt steeds meer een bron van 'totaal absurde humor'. Alleen spijtig dat men je eerst een beetje moet informeren vooraleer je ervan kunt genieten.

17

(29 replies, posted in Robotfoto's)

Guy Bouten z'n boek. NB: heb het nog niet volledig gelezen, eigenlijk ook niet echt bedoeld om te lezen als roman, als het erom gaat zoveel mogelijk relevante informatie eruit te halen, lees dat een beetje ongewoon, maar wel systematisch.

18

(601 replies, posted in Hypotheses)

Telkens de positie van Vdb in het gevaar kwam, gebeurden er eigenaardige dingen, denken we aan de bende-feiten die beginnen toen Vdb minister af was, en toen de procureur-generaal van Luik de opheffing vroeg van zijn parlementaire onschendbaarheid in '89 (cfr. ASCO) werd hij kort daarop ontvoerd.

Wat robotfoto 19 betreft, heb er een aantal bewerkingen op gedaan met paint, en moet zeggen dat ik er niet direct Patrick Haemers in herken. Wat wel opmerkelijk is, dat de persoon er véél jonger uitziet na de bewerkingen, dan met bril en snor.

19

(601 replies, posted in Hypotheses)

Als u dat geklungel van Eddy Vos een onderzoek wilt noemen?
Dat versta ik dan weer niet, dat mensen daar nog in mee willen gaan.
Geklungel is het zeker, eigenlijk zelfs dat niet, er gebeurt daar niet meer dan window dressing die de indruk moet geven aan de bevolking dat men ermee bezig is.

20

(382 replies, posted in Getuigen)

Heb een paar bewerkingen gedaan met paint op foto, en dan komt 19 wel dichter bij Patrick Haemers te liggen. Zeg wel, dichter. Zie zelf geen sprekende gelijkenis, persoon oogt zo wel veel jonger, afbeeldingen Patrick Haemers op internet zijn van latere datum, de duidelijke althans die legio te vinden zijn.