131

(535 replies, posted in Hypotheses)

Goed samengevat, Charly.

132

(66 replies, posted in Bibliografie)

SV wrote:

Het doet mij denken aan "de grote verhuis" van Dendermonde naar Charleroi. Ik blijf, zie het nut niet van het nieuwe forum.

Wel degelijk een nut. Laat ons aub. hopen dat alle zotten naar daar gaan zodat we eindelijk van al die zever af zijn. Je moet eens de posts daar bekijken, het is precies een schriftelijke neerslag van gesprekken die gevoerd worden in een psychiatrische instelling.

133

(17 replies, posted in Magistraten)

zeno wrote:

zenga, wel omdat ik mij niet van de indruk kan ontdoen dat mannelijke procureurs en onderzoeksrechters (buiten Freddy Troch die serieus werk heeft geleverd) veel slordiger tewerk gaan. Vrouwen zijn veel punctueler en met meer oog voor detail. Vandaar dat ik er een goed gevoel bij heb. Mag dat van u?

Wat uw bekrompen mening is zal mij worst wezen, maar seksisme en veralgemeningen die geen bijdrage leveren aan het dossier zouden geen plaats mogen hebben op dit forum.

134

(264 replies, posted in Algemeen)

Het gesprek van Coveliers & Annemans kan je hier terugvinden » YouTube

135

(535 replies, posted in Hypotheses)

bkv wrote:

Dit is weer zo'n geval van iemand met chronisch aandachtstekort. Onbegrijpelijk hoe jullie zulke zever kunnen geloven.

Ik verwijs nog even naar mijn eerdere post. Als jullie nu zien wat voor een zattemanspraat hij uitkraamt... Wie had dat gedacht zeg!

136

(535 replies, posted in Hypotheses)

Dit is weer zo'n geval van iemand met chronisch aandachtstekort. Onbegrijpelijk hoe jullie zulke zever kunnen geloven.

137

(277 replies, posted in Politiek)

Deze nabestaanden zijn duidelijk getraumatiseerd en begrijpelijk boos op alles en iedereen. Ik versta dit volkomen, zonder het goed te keuren. Deze houding zal hen niets opleveren. En Vermassen, tja, dat is een hoge boom dus daar zal de wind heen waaien, maar hem valt weinig te verwijten. Al degene die stellen dat hij verkeerd handelt, mogen mij daarvan het het motief eens aanbrengen. Centen? Laat me niet lachen. Hij staat bepaalde cliënten gratis bij en de opbrengst van zijn vorig boek ging integraal naar sociale projecten.

138

(1,065 replies, posted in Andere)

Het lijkt me niet denkbeeldig dat de familie eventueel schrik zou kunnen hebben om anderen aan de galg te praten.

139

(1,065 replies, posted in Andere)

De familie van Chris B. reikte de onderzoekers ook nog extra informatie aan. Onder meer over de vraag of Chris B. nog anderen op de hoogte bracht van het feit dat hij bij de Bende betrokken was. En opmerkelijk, de familie heeft volgens de advocaat, op basis van wat Chris B. hen destijds vertelde, concreet aangegeven in welke richting de speurders moeten zoeken om de mogelijke andere daders te ontmaskeren. Details hierover wou de advocaat in het belang van het onderzoek niet vrijgeven. Dat zegt de vrt.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

140

(242 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

De Basis wrote:

Is het boek dat Beijer geschreven heeft de moeite om in huis te halen?

Nee, tenzij als ge slaapproblemen hebt.