131

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Deze nabestaanden zijn duidelijk getraumatiseerd en begrijpelijk boos op alles en iedereen. Ik versta dit volkomen, zonder het goed te keuren. Deze houding zal hen niets opleveren. En Vermassen, tja, dat is een hoge boom dus daar zal de wind heen waaien, maar hem valt weinig te verwijten. Al degene die stellen dat hij verkeerd handelt, mogen mij daarvan het het motief eens aanbrengen. Centen? Laat me niet lachen. Hij staat bepaalde cliënten gratis bij en de opbrengst van zijn vorig boek ging integraal naar sociale projecten.

132

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Het lijkt me niet denkbeeldig dat de familie eventueel schrik zou kunnen hebben om anderen aan de galg te praten.

133

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

De familie van Chris B. reikte de onderzoekers ook nog extra informatie aan. Onder meer over de vraag of Chris B. nog anderen op de hoogte bracht van het feit dat hij bij de Bende betrokken was. En opmerkelijk, de familie heeft volgens de advocaat, op basis van wat Chris B. hen destijds vertelde, concreet aangegeven in welke richting de speurders moeten zoeken om de mogelijke andere daders te ontmaskeren. Details hierover wou de advocaat in het belang van het onderzoek niet vrijgeven. Dat zegt de vrt.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

134

(515 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

De Basis wrote:

Is het boek dat Beijer geschreven heeft de moeite om in huis te halen?

Nee, tenzij als ge slaapproblemen hebt.

135

(99 replies, posted in Politiek & Business)

Pff, van die vage "hou me tegen of ik los het op"-kereltjes met een chronisch aandachtstekort hebben we hier al meer dan voldoende.

136

(99 replies, posted in Politiek & Business)

Als hij ook de bewijsstukken had meegegeven, dan was het pas interessant!

Het valt op hoe mensen elkaar steeds haten omwille van politieke verschillen. Natuurlijk zijn al die linkse journalisten zeker dat stoute rechtse VDB erbij betrokken was! Dit is niet gebaseerd op feiten en bewijsstukken, maar blinde haat.

137

(183 replies, posted in Westland New Post)

Ook Hilde Geens vertelde me: “De cel Waals-Brabant heeft ondertussen bewezen dat Latinus is vermoord, dat heb ik uit goede bron vernomen.”

Bron: Thesis: Westland New Post: Pop-up van een veranderende samenleving? (pag. 28)

138

(108 replies, posted in Politiek & Business)

Ik herhaal nog even mijn post op dit forum dat ik hier in 2013 heb geplaatst na een gesprek met Jean-Pierre Van Rossem:

bkv wrote:

Jean-Pierre Van Rossem beweert dat hij weet wie achter de Bende van Nijvel zit. Volgens hem was het een aparte cel van Staatsveiligheid in 82-83 en werden de bendes Haemers en De Staerke ingezet voor de bloederige moorden (ook kinderen) in 85. Hij zegt dat hij toen wist waar de gelaste VW te vinden waren maar geen enkele onderzoeksrechter de stal durfde uit te mesten. Bovendien wees hij op bedreigingen.

Jean-Pierre Van Rossem is misschien een ongeloofwaardige, desalniettemin interessante bron.

Nu komt hij met een toch ietwat ander verhaal waarin hij een aantal typische bendeverdachten opsomt en er handig post-factum onze nieuwe Bonkoffsky bij plaatst om het gehele verhaal geloofwaardig te maken. Klopt er ook maar iets van zijn verhaal? Misschien. Maar wat ik daarnaast wél zeker weet is dat Van Rossem zelf een getalenteerde manipulator is.

139

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Men heeft op de officiële site van de onderzoekers een tijd geleden de robotfoto's van '85 verwijderd. Zou dit kunnen zijn omdat men al een tijdje een sterk vermoeden heeft van deze daders? Waarom zou men er anders toe beslissen deze foto's van die website te halen?

140

(133 replies, posted in Hypotheses)

Op dit forum zitten een aantal mensen die genieten van aandacht. Ze zijn cryptisch in hun beweringen. Ze laten uitschijnen dat ze 'iets meer weten'. Mijn bron zegt dit, mijn bron zegt dat, maar ik kan dit nu nog niet helemaal vrijgeven. Dit leidt nooit tot iets.

Trojan is hier één van. De reden van zijn posts hier is zichzelf interessant maken.